Týlní uzlina

141
15.10.17 11:52

Týlní uzlina

Ahoj holky, mám problém. :( Před chvílí jsem si úplnou náhodou nahmatala vzadu na krku malou bouličku. Šíleně mě to vyděsilo, tak jsem hned začala hledat na netu a zjistila jsem, že je to s největší pravděpodobností zvětšená týlní uzlinka. Je malá, tak půl cm, nebolestivá, spíš pohyblivá. Asi před týdnem jsem měla trochu rýmu, tak nevím, jestli to nemůže být tím. Nevím, jak dlouho ji mám, jestli jsem ji už někdy měla, zkrátka jsem ji našla čirou náhodou. :nevim: Tak nevím, jestli začít plašit a mazat k doktorce - nechci být za hypochondra, ale zase nechci něco zanedbat. Máte někdo zkušenost? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
3.3.19 08:06

@Kathleena ahoj,můžu se zeptat jak to dopadlo s uzlinou? Mám také vzadu na hlavě malou boulicku, a také jsem měla rýmu a do toho se mi udělalo i pár pupínku (akné) kolem uší, na krku a tváři. K dr asi také zajdu, ale nechci být také za hypochondra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.3.19 13:09

@lacimechka Ahoj, nakonec jsem to nechala být a uzlina sama zmizela. Asi to bylo opravdu jen od té rýmy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.3.19 14:17

@Kathleena děkuji za odpověď…dnes se mi zdá i menší… Asi počkám týden jestli také nezmizí… Kdysi se mi takhle zvětšila uzlina za uchem a také asi za 2 týdny sama zmizela… Rýmu jsem měla teda pořádnou…tak si také myslím že to bude z toho… Pěkný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí