Hemoroidy, zácpa - jít k lékaři?

58
14.10.17 20:28

Hemoroidy,zácpa..jít k lékaři?

Pěkný večer :kytka: Jdu si pro radu…je to citlive tema..ale nevim kde jinde se poradit. Mam hemoroidy..nekdy boli, nekdy o nich nevim…ale uz tedy asi 2.stupně… Cetla jsem, ze je lze odstranit..muzu se zeptat, byl nekdo z Vas na odstraneni..popr.jak to probiha? Stydim se jit s tim k doktorovi..zrejme prvni k obvodnimu, ze? Trapi me zacpa, odjakziva…asi tim prisly i hemoroidy. Nekdy i krvave :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
14.10.17 20:36

Já jsem s tím šla za obvodní. Už mám připravenou žádanku na vyšetření, jen čeká u dr až porodím.

Hodně tu holky doporučují soukromé ordinace. Většinou inzerují cenu 5tis. A k praktikovi nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.10.17 21:29

Já jsem šla rovnou na chirurgii. Mají vymezené hodiny, kdy je tam proktolog. S tím, že tam se mnou sedělo 10 lidi v čekárně se stejným problémem, tak bylo po studu :lol: Horší bylo když mě doktor před porodem poslal na chirurgii znovu a tam tři medici :mrgreen:. Určitě jsi dojdi co nejdříve uvidíš, že to není nic tak hrozného. Počítala bych s tím, že tě pošlou na kolonoskopii (Já byla ráda, alespoň jsem věděla, že krvácení je opravdu spojené s heelmeroidy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.10.17 21:55

Taky jdu za 14 dni na odstraneni hemeroidu. Mam stejny potize. Zustaly mi po porodu :roll: Delaji to v ruznych soukromych zarizenich. Zadej si to do googlu podle mista tveho bydliste. Neni to tam teda zadarmo. Ceny asi jak kde. Tam kam jdu ja, tak pri pouziti nejakych gumicek to stoji asi tisic korun, laeserem tri tisice. Zalezi asi na tom, v jakem jsou stadiu. K obvodnimu predem nemusis.
Taky z toho radost nemam no, ale myslim, ze ty doktori co to delaji, tak to vidi xkrat denne ;) Predpokladam, ze to vecny trapeni s tim bude daleko horsi nez chvilka studu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.17 23:16

Viděla jsem již vcelku dost hemoroidů a výkonů s tím spojených…záleží na stupni postižení a taky na tom zda jsi ochotná něco připlatit. Dle mého je nejsympatičtější metoda HAL/RAR výsledky jsou vidět okamžitě ;) Odobně nejsem velkým zastáncem laseru ať už jde o hemoroidy nebo varixy :roll: Ale elegantnejsi klasika je skvela volba jelikoz vykony, ktere jsou,,postaru,, sice pomohou, ale spousta z nich ma delsi tekonvalescenci a vic boli :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.17 23:55
@Anonymní píše:
Viděla jsem již vcelku dost hemoroidů a výkonů s tím spojených…záleží na stupni postižení a taky na tom zda jsi ochotná něco připlatit. Dle mého je nejsympatičtější metoda HAL/RAR výsledky jsou vidět okamžitě ;) Odobně nejsem velkým zastáncem laseru ať už jde o hemoroidy nebo varixy :roll: Ale elegantnejsi klasika je skvela volba jelikoz vykony, ktere jsou,,postaru,, sice pomohou, ale spousta z nich ma delsi tekonvalescenci a vic boli :?

Nejsem zakladatelka, ale mám dotaz. Kolik ten zákrok stojí a můžete mi poradit co si zadat, abych našla někoho v okolí Olomouce? Děkuji H.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.17 08:14

Záleží na místě, kde se provádí. Myslim, ze si to urcuje zarizeni samo…rekla bych okolo 10000 +/- 5000 :roll: :( Ale může se to hodně lišit, zkusila bych Fakultku v Olo a event.ti poradí

• Citovat
  • Upravit
6806
15.10.17 13:54

@mishama
Objednej se na proktologii. A v klidu, tam se koukanim do zadku zivi.
Ted si muzes ulevit treba Faktu cipky, pojidat Detralex, pecliva hygiena po stolici, osetrit konecnik dubovou kurou gelem. Na zacpu laktulozu, duphalac nebo forlax… zacpa je pro hemeroidy problem, zhorsuje je. Takze se starej o pravidelnou, mekkou stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí