Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, pokud trpis takovým výtokem, určitě bych neváhala a změnila gynekologa a zašla si udělat vyšetření na venerologii, barva výtoku může indikovat STD, často to bývá trichomoniaza. Můžeš si víc přečíst tady****. Toto vyšetření by ti měl udělat gynekolog nebo nějaká laboratoř. Co vím, jsou v Praze i v Brně. Zelený výtok určitě není normální a podle toho co píšeš, tak čípky nebi výplach určitě stačit nebudou. Trvá to dlouho a pokud se jedná o bakterií, je potřeba antibiotik. Mrkni na stránky ![]()
Edit adminem: smazán odkaz
@Mich32 ahoj, na venerologii jsem uz byla, doktorka rekla že se tam nic nenašlo ale mam nutkani si zajit na jinou venerologii pro jistoutu. Spíš si myslim že problém je ve střevech a proto ten výtok.
já už jinak nevim ![]()
Dobrý den, podařilo se vám z toho dostat? Mám podobné příznaky už 1,5 roku a můj gyn. také doporučil tyndaflor.
S Tyndaflorem mám dobrou zkušenost. Před rokem mi doporučil lékař výplach i čípky a od té doby mám od výtoků pokoj…Jsou to prý gynekologická probiotika.
Ahoj,
Poslední dobou mě trápí kvasinky, sice to neni tak, jak tady píšou holky, treba rok-dva, jsou to jen 3 mesice, ale je to psychicky vyčerpávající, bud mam zánět nebo menstruaci a kupuji jen léky a vložky, hruza🙈 😂
Nicmene jiny gynekolog az po 2 mesicich rekl, ze chlapy netrápí nikdy nic, ale ze je nutno, aby as přeléčili, takze pritel dostal Macmiror mast…. takova rada, kdyby te chteli zase prelecovat, je nutne i chlapa!
Jinak zelený a nažloutlý výtok, svědčí o bakteriální infekci, tyndaflor mam dnes prvni den, taky mi gynekolog doporučil, jeste nemohu rict recenzi, nicmene, zkusme! Měl by se 30 dni klidne zavádět….
Je důležité aby ti udělaly stěry na gynekologii a tam zjistili, co to je za prevíta a na to daly atb tobe i chlapovi, jinak se toho nezbavis
❤️
Drzim pěsti: tyndaflor neuškodí, je dobry i na bakteriální infekce, to si klidně zaváděj v mezicase, ale chce to 100% atb!
Dobrý den, chtela bych se zeptat vás, jestli nemate nekdo zkusenosti z vaginalnimi čípky Tyndaflor??? Mam zelený vytok z pochvy a doktor mi predepsal tohle, jenze na netu v lekarnach pisou ze je to sice na jakykoliv zanet ale v popisu se pise ze je to na bily vytok nikoliv zelený??? Ja ho mam vyloženě zelený místy žlutý. Nevim si uz rady a urcite premyslim nad zmenou gynekologa protoze uz je to rok a porad mi to nevylecil.
dekuji za odpovedi