Tipy do nové práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.9.24 22:17

Tipy do nové práce

Mám nevšední otázku na vás :D

Dokážete mi prosím poradit nějaký tip čeho se vyvarovat v nové práci? :)
Už teď vím že soukromé věci si nechám jen pro sebe to je velké ponaučení z minulé práce :roll: Teď už jen rozpoznat co je soukromé a co není :lol: :think:

Předem díky za Vaše tipy ráda si vše přečtu :D

Příspěvek upraven 30.09.24 v 23:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1152
30.9.24 23:07

Co je soukromé? No asi nebudeš v práci vyprávět něco, co bys neřekla ani blízké kámošce. Jo a píše se tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.9.24 23:11

Vyvarovala bych se gramatických chyb v písemném projevu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 23:17

Teda jako ale vy budete v životě pěkné semetriky, když se dokážete zakladatelce posmívat, zato, že udělala hrubku. Chybami se člověk učí já vy a ani zakladatelka nejsme dokonalé no tak lidi :zed:

• Citovat
  • Upravit
1250
30.9.24 23:22

Asi takhle, zezačátku bych se do hovoru snažila zapojit minimálně, až se mě někdo na něco zeptá. Hlavně se nevnucovat a nepodlejzat. Neřeknou, ať jdeš s nima na oběd, tak jdi sama. Žádné - můžu se připojit? To někde nemají rádi.

Po pár dnech si to v mém případě všude sedlo. Někdy mě dokonce vzali s sebou na oběd hned první den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
30.9.24 23:24
@Anonymní píše: Více

Vsak jsi se naucila, ze typ a tip je rozdil.
Jen v praci se nauc ozvat se sama ze sebe a nevydavat se za jinou osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
30.9.24 23:56

Zakladatelka tulipán, její zastánkyně tulipán… Proč to? Chtěla jsem poradit, ale jsem poněkud zmatená a taky mám strach, abych nebyla nazvaná semetrikou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
1.10.24 07:50

Ty jsi zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3673
1.10.24 07:56

Blbý je, že ty a zakladatelka jste totožné osoby. Takže obě :mrgreen: zapracujte na písemném projevu. To není nic semetrikového, to je osobní prezentace a působení na své okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15726
1.10.24 08:06

Tak hlavně se v nové práci neuveď jako tady. Protože tady jsi za hloupého negramota, který ani nepochopil princip anonymních příspěvků. A to ti na to stačily dva příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.10.24 08:08

Se anonymně sama sebe zůstáváš? Možná bys mohla vedet, ze každý anonym ma jinou kytku, než se tu začneš opětovně ztrapňovat :P

• Citovat
  • Upravit
10236
1.10.24 14:01

Vyvarovat? No pro začátek je dobré zdrženlivé chování, spíše vnímat jak se chovají ostatní, lidí se spíš se zájmem ptát, než jim něco vyprávět a prostě navnímat jak lidi, tak prostředí a z toho odtušit, co se hodí a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.10.24 15:33
@Erinne píše: Více

Souhlasím. V příčetných firmách je toto jasně daný. Přijde nováček a bereme ho s sebou na oběd aby se necítil sám.
Nevnucovat se, vyčkat, nehnat se nikam. Neporovnávat, nedávat „dobrý“ rady. Taky si to v mým případě vždycky rychle sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat