Tipy do nové práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Co je soukromé? No asi nebudeš v práci vyprávět něco, co bys neřekla ani blízké kámošce. Jo a píše se tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda jako ale vy budete v životě pěkné semetriky, když se dokážete zakladatelce posmívat, zato, že udělala hrubku. Chybami se člověk učí já vy a ani zakladatelka nejsme dokonalé no tak lidi ![]()
- Citovat
- Upravit
Asi takhle, zezačátku bych se do hovoru snažila zapojit minimálně, až se mě někdo na něco zeptá. Hlavně se nevnucovat a nepodlejzat. Neřeknou, ať jdeš s nima na oběd, tak jdi sama. Žádné - můžu se připojit? To někde nemají rádi.
Po pár dnech si to v mém případě všude sedlo. Někdy mě dokonce vzali s sebou na oběd hned první den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Vsak jsi se naucila, ze typ a tip je rozdil.
Jen v praci se nauc ozvat se sama ze sebe a nevydavat se za jinou osobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka tulipán, její zastánkyně tulipán… Proč to? Chtěla jsem poradit, ale jsem poněkud zmatená a taky mám strach, abych nebyla nazvaná semetrikou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbý je, že ty a zakladatelka jste totožné osoby. Takže obě
zapracujte na písemném projevu. To není nic semetrikového, to je osobní prezentace a působení na své okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně se v nové práci neuveď jako tady. Protože tady jsi za hloupého negramota, který ani nepochopil princip anonymních příspěvků. A to ti na to stačily dva příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se anonymně sama sebe zůstáváš? Možná bys mohla vedet, ze každý anonym ma jinou kytku, než se tu začneš opětovně ztrapňovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Vyvarovat? No pro začátek je dobré zdrženlivé chování, spíše vnímat jak se chovají ostatní, lidí se spíš se zájmem ptát, než jim něco vyprávět a prostě navnímat jak lidi, tak prostředí a z toho odtušit, co se hodí a co ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Erinne píše: Více
Souhlasím. V příčetných firmách je toto jasně daný. Přijde nováček a bereme ho s sebou na oběd aby se necítil sám.
Nevnucovat se, vyčkat, nehnat se nikam. Neporovnávat, nedávat „dobrý“ rady. Taky si to v mým případě vždycky rychle sedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám nevšední otázku na vás
Dokážete mi prosím poradit nějaký tip čeho se vyvarovat v nové práci?
Teď už jen rozpoznat co je soukromé a co není

Už teď vím že soukromé věci si nechám jen pro sebe to je velké ponaučení z minulé práce
Předem díky za Vaše tipy ráda si vše přečtu
Příspěvek upraven 30.09.24 v 23:19