Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Svata Katerina- je tam spousta terminu vylozene bez deti. Takze i cizich
My jedeme prodloužený víkend v červenci seeem - http://www.pepa.cz/…toria-16701/
pak můžu poreferovat ![]()
Příspěvek upraven 22.06.15 v 19:11
@mooch jo ve Sv. Kateřině jsme byli před 3 nebo 4 roky a luxus… Taky doporučuji
Akorát v hotelu je jídlo celkem drahé - ale výborné ![]()
Nebo mě ještě napadá hotel Park Ostružná
Měli jsme tam tuším bazén a saunu v ceně, je to kousek na Šerák, kousek byl zorbing, motokáry, letní bobová dráha
Krásná příroda a je tam pořád kam vyrazit na výlet ![]()
Ahoj, já mám s Alexandrií v Luhačovicíh osobní zkušenost a to velmi dobrou. Služby, které nabízejí jsou velice kvalitní. To, že je trochu dražší je sice pravda, nicméně za dobré služby se prostě platí
Dovolená není každý den, není od věci si trochu vyhodit z kopýtka
Mně děti nevadí, takže jsem si nikde nězjišťovala, zda tam děti nesmějí, ale žádné jsem tam neviděla.
Na víkendový odpočinek doporučuju hotel International v Brně, byli jsme tam s firmou na konferenci, a byla to bomba. Od té doby tam občas zajedeme s přítelem na nějaký víkendový pobyt jen tak si zalenošit a dopřát si Moc si chválím noční výhled na Brno, přítel si zase víc chválí jídelníček
Pro ty co Brno moc neznají je to příležitost jak ho poznat. Je krásnější než se zdá ![]()
Ja chodim v Praze do Samuispa. Rozhodně doporučuji navštivit, na Prahu dobré ceny a taky to tam je fakt super, hodně jsem si to tam oblíbil, chodím 1× týdně. Mam ráda že se tam dá pronajmout privátni wellnes kde se dá perfektně nerušeně relaxovat.
Ahoj, máte někdo tip na wellness ve středních čechách za přijatelnou cenu? Děkuji ![]()
@Kirstenn nezaujalo? Já jezdím jenom přes slevové portály a nemůžu si stěžovat.
Minulý víkend jsem byla třeba v hotelu S. E.N. v Senohrabech.Ale TOP je pro mě hotel Orlík! Ten nemá chybu. Příští víkend jedeme do hotelu Prestige, ale to je už Znojmo.
@maraida Zdravím, a na jak dlouho do toho Maďarska jezdíte a na kolik vás to cca vyjde?? Případně nějaký konkrétní tip které termály máte už odzkoušené? My každý rok jezdíme do Luhačovic, taková tradice - fakt nádherné lázeňské městečko! Sice jsme pokaždé ubytovaní někde jinde…naposledy jsme teda povýšili až na Alexandrii-jeden z nejlepších hotelů v Luhačovicích, tak to byla aspoň skvělá změna, ale já bych ráda zkusila i právě něco v zahraničí…Partner by tam jezdil nejradši do konce života
ale podle mě i když se mi tam opravdu moc líbí je potřeba občas rozšířit obzory a risknout že to hold nebude změna k horšímu..
@Petusina jezdíme do Sárváru, hotel ParkInn.5 dní s polopenzí švédské stoly a neomezeným vstupem do termálů. platíme tak 4100,– na osobu. Dítě do 6let je zdarma.Pro děti je to tam super.Plno atrakcí v bazénech a skluzavek. Herna jak v termálech tak v hotelu.
Pak jsme byli ještě v termálech na Slovensku, Velký Meder a Dunajská Streda, ale tam se nám tak moc nelíbilo.