Tipy na wellness víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
22.6.15 18:53

Svata Katerina- je tam spousta terminu vylozene bez deti. Takze i cizich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.6.15 19:08

My jedeme prodloužený víkend v červenci seeem - http://www.pepa.cz/…toria-16701/

pak můžu poreferovat :)

Příspěvek upraven 22.06.15 v 19:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.6.15 19:09

@mooch jo ve Sv. Kateřině jsme byli před 3 nebo 4 roky a luxus… Taky doporučuji :) Akorát v hotelu je jídlo celkem drahé - ale výborné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.6.15 19:13

Nebo mě ještě napadá hotel Park Ostružná :) Měli jsme tam tuším bazén a saunu v ceně, je to kousek na Šerák, kousek byl zorbing, motokáry, letní bobová dráha :) Krásná příroda a je tam pořád kam vyrazit na výlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.15 15:34

Ahoj, já mám s Alexandrií v Luhačovicíh osobní zkušenost a to velmi dobrou. Služby, které nabízejí jsou velice kvalitní. To, že je trochu dražší je sice pravda, nicméně za dobré služby se prostě platí :) Dovolená není každý den, není od věci si trochu vyhodit z kopýtka :) Mně děti nevadí, takže jsem si nikde nězjišťovala, zda tam děti nesmějí, ale žádné jsem tam neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.9.15 10:40

Na víkendový odpočinek doporučuju hotel International v Brně, byli jsme tam s firmou na konferenci, a byla to bomba. Od té doby tam občas zajedeme s přítelem na nějaký víkendový pobyt jen tak si zalenošit a dopřát si Moc si chválím noční výhled na Brno, přítel si zase víc chválí jídelníček :) Pro ty co Brno moc neznají je to příležitost jak ho poznat. Je krásnější než se zdá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.9.15 20:04

Ja chodim v Praze do Samuispa. Rozhodně doporučuji navštivit, na Prahu dobré ceny a taky to tam je fakt super, hodně jsem si to tam oblíbil, chodím 1× týdně. Mam ráda že se tam dá pronajmout privátni wellnes kde se dá perfektně nerušeně relaxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
26.1.16 10:03

Ahoj, máte někdo tip na wellness ve středních čechách za přijatelnou cenu? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
26.1.16 10:11

Mrkni na Slevomat
www.slevomat.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
26.1.16 10:24

Dekuji, tam jsem koukala a nic moc me nezaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.1.16 12:12

@Kirstenn nezaujalo? Já jezdím jenom přes slevové portály a nemůžu si stěžovat.
Minulý víkend jsem byla třeba v hotelu S. E.N. v Senohrabech.Ale TOP je pro mě hotel Orlík! Ten nemá chybu. Příští víkend jedeme do hotelu Prestige, ale to je už Znojmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.1.16 20:06

Anebo Amplion - tam hledám já, hlavně tipy.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.1.16 20:11

@Lotuska přes Amplion jezdím do Madarska do termálů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.5.16 11:02

@maraida Zdravím, a na jak dlouho do toho Maďarska jezdíte a na kolik vás to cca vyjde?? Případně nějaký konkrétní tip které termály máte už odzkoušené? My každý rok jezdíme do Luhačovic, taková tradice - fakt nádherné lázeňské městečko! Sice jsme pokaždé ubytovaní někde jinde…naposledy jsme teda povýšili až na Alexandrii-jeden z nejlepších hotelů v Luhačovicích, tak to byla aspoň skvělá změna, ale já bych ráda zkusila i právě něco v zahraničí…Partner by tam jezdil nejradši do konce života :D ale podle mě i když se mi tam opravdu moc líbí je potřeba občas rozšířit obzory a risknout že to hold nebude změna k horšímu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.5.16 14:26

@Petusina jezdíme do Sárváru, hotel ParkInn.5 dní s polopenzí švédské stoly a neomezeným vstupem do termálů. platíme tak 4100,– na osobu. Dítě do 6let je zdarma.Pro děti je to tam super.Plno atrakcí v bazénech a skluzavek. Herna jak v termálech tak v hotelu.
Pak jsme byli ještě v termálech na Slovensku, Velký Meder a Dunajská Streda, ale tam se nám tak moc nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí