Tipy na wellness víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
29.5.16 10:17

@maraida téda super, díky za tipy! vůbec to nezní špatně, a cenově to zní taky velmi dobře! My jsme naposledy teda byly bez dětí, protože jsme si chtěli od nich trochu odpočinout (a navíc konkrétně na té Alexandrii ani mladší děti neubytovávají právě kvůli tomu klidu…), ale příště je právě už hlavně já chci vzít i někam jinam, kde se můžou pořádně vyblbnout jak píšeš, přeci jen ty Luhačovice jsou spíše pro ten relax no..Z toho Maďarska by měly určitě super zážitek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.12.16 15:07

wellnes

Ahojte dámy, jaké wellnes?..no já koupil manželce poukaz na wellnes v Hotelu Alexandria.. v Luhačovicích což máme kousek. Né že bych se jí chtěl zbavit, ale kolega z práce mi tohle poradil..jelikož mám pracovní cestu do zahraničí na víkend, tak nechci aby se moje polovička doma zlobila, že já jsem pryč a všechno je na ni..Poukaz je pro dva, takže jede s kamarádkou a byla nadšená když jsem jí ho předal. Máme dvě děti, což jsou starosti a nervy, dva kluky..a jak to znáte teď jsou v období kdy se jen hádají a rvou a i na nás je to už někdy moc, potřebujeme vypnout. Takže si holky vyrazí na dámskou jízdu..o kluky se postarají moje rodiče, doufám, že si s nimi poradí a maminka přijede s úsměvem a odpočatá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.18 22:44

Hezký večer holky, poradí někdo super wellness na Moravě? Nejsem žádná snobka, ale chtěla bych něco Top. Cena nevadí, aby to byl vyšší level. Chci to manželovi ke 40. narozeninám. Aby se tam i super vařilo, prostě paráda. On je momentálně hodně časově vytížený, tak můžem max. na dvě noci. Takže krásný hotel, super služby ( masáže atd.), a úžasné jídlo. Poradí někdo? :D

• Citovat
  • Upravit
1295
2.6.18 23:07
@Anonymní píše:
Hezký večer holky, poradí někdo super wellness na Moravě? Nejsem žádná snobka, ale chtěla bych něco Top. Cena nevadí, aby to byl vyšší level. Chci to manželovi ke 40. narozeninám. Aby se tam i super vařilo, prostě paráda. On je momentálně hodně časově vytížený, tak můžem max. na dvě noci. Takže krásný hotel, super služby ( masáže atd.), a úžasné jídlo. Poradí někdo? :D

Hotel Horal, Velke Karlovice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
2.6.18 23:27

A jaký hotel byste doporučili v Luhačovicích? To by zase zajímalo mě. Zná někdo hotel “Radun”? Ukazuje mi to jedno z nejlepších hodnocení v Luhačovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 11:47

Nic moc.

• Citovat
  • Upravit
13903
5.6.18 08:01

@zelená7 hotel Augustiniansky dum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
25.7.21 16:55

Nemáte někdo typ na wellness hotel v ČR? Aby měl bazén nebo vířivku, masáže apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.21 09:42
@krajta píše:
Nemáte někdo typ na wellness hotel v ČR? Aby měl bazén nebo vířivku, masáže apod.

Hotel Červenohorské sedlo. Mají pobytové balíčky. My měli z minulého roku ještě romantický pobyt. Romantická 4-chodová večeře v soukromí (jídlo vynikající), bazén, soukromá vířivka se šampaňským, krásné pokoje, příjemné masáže. Koukni na jejich webovky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.8.24 11:02

Čau holky, obnovuje diskuzi. Doporucte nějaké super wellness. Bylo by úplně super, kdyby se tam dalo půjčit kolo. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí