Týrané děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
12.2.25 19:51
@Atisia píše: Více

Ale když šlo o její kejhák, to naivní nebyla a odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.2.25 19:51
@ProsteM píše: Více

A ten se najde Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.2.25 19:52
@terien píše: Více

No. A dvě starší holky, mladší bylo 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.2.25 19:54

Já si říkám proč se neodstraňuje. Údajně Kondela problémy i manželka toho útočníka. Propíchala ji gumy na autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.25 19:57

Jj, přesně takhle si představuju nešťastnou matku týraného dítěte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 19:59

Tak, tak…možná jsem moc prudérní, ale nesnáším takové fotky „matek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
12.2.25 20:00

Viděla jsem včera díky odkazu Agáty a Ornely a mám z toho všeho rozporuplné pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 20:00
Žádala jsem její jméno na fb…je zakladatelka sbírky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 20:01
@Anna766 píše: Více

A všimněte si, že to nesdílí žádné jiné „celebrity“. Většinou se u těžkých případů rozjede vlna sdílení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.2.25 20:03

Na konci ale říkají, že se sbírka ruší a přechází na něco jiného. Na kmenové buňky v Ostravě..to čtou úplně na konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 20:06

To bylo nějaké divoké. První měla sbírku na auto (prý ji ho odcizil), pak na provoz domácnosti a teď je tato, založena po odvysílání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
12.2.25 20:07

Až tak jsem to nevyhledávala, chtěla jsem vědět o co jde, chtěla jsem přispět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 20:10
@Anna766 píše: Více

Sbírka je na znesnaze, tak mrkni tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
12.2.25 20:12

Viděla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
12.2.25 20:18

@ProsteM Sama jsem si prošla vztahem s psychopatem a vím, že není snadné se z toho dostat. U nás v tom naštěstí nebyly děti, ale roky jsem se vzpamatovávala z toho, co všechno mi dostal do hlavy…
Prosím, dámy, neodsuzujte, pokud nemáte vlastní zkušenost…
Zpočátku to začínalo mile, byl pozorný, romantický, cítila jsem se s ním výjimečně. Brzy mi navrhl, abych se k němu přestěhovala. Říkal mi, jak jsem láska jeho života, že my dva máme být spolu a nikdo mě nikdy nebude milovat tak, jako on. Postupně mi začal omezovat svobodu, hodně nenápadně - prostě mi vymýšlel program, ale nic mi o tom neřekl. Prý jako překvapení z lásky. Přišla jsem tak o kamarády, odřízl mě i od rodiny. Pak začaly výčitky. Ale už jsem ho měla pod kůží tak moc, že jsem opravdu viděla chyby u sebe a ne u něj. Ve zkratce - nakonec jsem ho živila, protože dal výpověď, jel v drogách, po práci jsem musela domů, jinak bylo zle, podváděl mě, psychicky i fyzicky mě týral, připravil mě o veškeré finance a donutil mě vzít si půjčky. Ale uvěřila jsem mu, že já jsem ta špatná, že jsem hysterická tlustá kráva, kterou nikdo jiný nebude milovat. Dostala jsem se z toho vztahu jen díky tomu, že jsem musela začít hodně šetřit a odstřihla jsem ho od peněz, on se pak sbalil a našel jinou. Jednou jsem i nahlásila napadení na policii, ale předali to jako občanskoprávní spor, po 14 měsících mi přišlo předvolání na úřad a tam to úředník úplně obrátil proti mě…
Proč jsem neodešla? Prostě to nešlo, vždycky mě zlomil a já mu uvěřila. Kdo si myslí, že je to snadné, měl by si najít nějaké zdroje, kde zjistí, že proti tomu vlastně není obrany. Před lety v Rakousku nějaký muslimský psychopat dokázal přesvědčit psychology, psychiatry a doktory, že už není radikál a že je schopný začlenit se do společnosti. Když ho pustili, tak…spáchal atentát… Jsou to zkrátka mistři manipulace.

Jen tak mimochodem, jen v ČR prý žije 100 000 psychopatů, někteří jsou prospěšní (záchranáři, hasiči,…), jiní jsou špatní (kriminálníci) a hodně jich je ve vysokých manažerských funkcích a v politice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí