Týrané děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
12.2.25 18:28

Týrané děti

Hezký večer, shlédla jsem podcast O+A na YouTube, o mamince, které její milenec utýral dítě. Holčička má trvalé následky a potřebuje léčbu.. Jen ve zkratce…

Ale pořád nad tím přemýšlím. Chápu, že jsou mezi námi narcisti, psychopati a zoufalá žena jim často podlehne. Ale pokud má žena alespoň selský rozum, jak to může nechat dojít tak daleko? Zvlášť když tyran nežije v jedné domácnosti? Kolik takových psychopatů mezi námi je? A kolik dětí musí trpět…je mi z toho úzko, že i v dnešní době, se něco takového děje. Zvlášť když ženy mají daleko více možností pomoci.

Kde se vlastně může žena obrátit, v případě týrání? Policie, sociálka?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2670
12.2.25 18:31

Je to strašne, taky nerozumím tomu, jak nějaká žena může dopustit, aby někdo ublizoval jejímu dítěti. Když se chce nechat mlátit ona, tak je to její věc, ale nevinnému dítěti, z toho mi je vždycky strasne špatně a ani si to nechci představovat, co to dítě musí prožívat a taky co z něj vyroste, když ho maminka neochrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.2.25 18:34

Za polovinu problému si dotyčná na zmiňovaném videu může sama. Její milenec ji zmlátí během těhotenství a ona nechá tu malou a své dvě dcery (kdy by je on potažmo mohl znásilnil) je hlídat tímto psychopatem? Asi to nemá v hlavě úplně v pořádku :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 18:35
@Dn0712 píše: Více

Ano přesně… Nehledě na tento konkrétní případ. Jaká musí být žena, která vědomě pustí psychopata k dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 18:37
@ivaamilan píše: Více

Mně to velice zaskočilo…protože dotyčný byl pouze milenec, nežila s ním. Nepoužívala antikoncepci…a před tímto útokem na něj podala trestní oznámení, protože ji zmordoval slezinu :nevim: a pak ho pustí ke třem holcickam :nevim: tak to mě tedy zarazilo. Ještě bych to „pochopila“ být to žena s nižším IQ, ale tak na mě tato žena nepůsobí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.2.25 18:41
@ProsteM píše: Více

Já bych ji obvinila za spoluúčast, kdyz to vedela, neoznamila a nezabránila tomu. To je něco tak otřesného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.2.25 18:42
@ivaamilan píše: Více

Ona si za to může sama, ale co ty děti, ty nemůžou za to, že mají matku kr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 18:43
říkala tam, že je hlídaná OSPOD, takže počítám, že i jim tam něco nesedí.. :nevim:
Mrkla jsem na fb maminky a profilová fotka mluví sama za sebe…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
12.2.25 18:43

Viděla jsem to asi před dva hodinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 18:44
Říkala tam, že to nevěděla…až to poslední hlídání se jí dítě nezdálo a volala rychlou. V nemocnici ji také nenapadlo, že by bylo dítěti ublíženo (myslela že z vakcíny). Až lékař vhbesl trestní oznámení „na tatínka“, pak se tuším přidala i ona.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
12.2.25 18:46

O a tam popisovala, že se ten chlap v chování úplně otočil. Že se snažil a fungoval. A že o ničem nevěděla, nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
12.2.25 18:47

No ale až po nějaké době. Až když byly v Praze v Nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.2.25 18:48

Aha, aha já jsem video nevidela. Ale obecně, pokud o tom žena ví, tak bych ji udělala za spoluúčast, pokud není psychicky nemocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.2.25 18:48
@Atisia píše: Více

Jasně, ja to myslela obecně. Video jsem neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.2.25 18:49
@Atisia píše: Více
Ája tedy nějak přeslechli, jak ten blb způsobil miminku to ublížení? Třesem? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí