Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dn0712 píše: Více
Děkuju. Naštěstí období demolice bytu máme dávno za sebou. Přežili jsme to a máme už fajn milující dítě.
@Anonymní píše: Více
Obdobné to je s dětmi z dětských domovů. Přibližně polovina holek končí na ulici a z kluků to je ještě vyšší procento (říkal mi to jeden ředitel DD). Je to smutné.
Je to velice smutné. V zaměstnání jsem se s dětmi z domovů setkávala a když člověk vidí z jakých jsou poměrů, tak se není čemu divit, že skončí špatně.
@Dn0712 píše: Více
Je to velmi smutné. A přesto mnozí lidé mají názory jak má každý stejné šance a stejnou startovní čáru. Největší nesmysl.
@Anna766 píše: Více
Presne tak. A to se nemusíme bavit jenom o detech z DD, ale také o propustenych věznich, pak také můžu říct o matkach, protože na ty se taky zestnavatele dívají tak, že budou pořád doma s nemocnými dětmi apod.
Nemyslím si, že každý má stejne šance a příležitosti, závisí to třeba i na finanční situaci, co si budeme ne každý má na to, aby diteti platit třeba zahraniční staze a tak
My máme v širšímnori uzenstvu rodinu, co si vzala několik dětí z DD, kojenaku, klokánků… Dokonce i s postižením.
Nedávno řekla, že hodiny kdo si v rodině přišel divný měl trochu trauma ( spíš to řekla s nadsázkou) bylo jejich vlastní dítě. Že si připadalo jiné a divné tím, že není z „ústavu“. Takže si prošli obdobím výčitek.
Mě tohle třeba nenapadlo. Až když s tím přišli
.