Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim holky taky jste to uz slysely
Ve zpravach ted davali ze matka ubila svou mesicni holcicku pesti
uz ji neslo zachranit
matka dostala 16let natvrdo
vubec nechapu jak clovek dokaz udelat neco tak strasneho co clovek?!Matka sve vlastni dite?!!Je mi z toho spatne..a dostane jen 16let.To taky nechapu ty jejich zakony melo by se to zmenit!!v jinych zemich by dostala dozivoti a tady si za smrt jdes sednout na par let
![]()
@verunB no comment!! vykastrovat, a pak jí udělat to samí..
oni si jí ve věznici podají… tohle se tam nerespektuje
@verunB jéditi - ta by poznala, co je středověká tortura - v takovém případě bych zavedla opravdu hodně drsné středověké mučení končící velmi pomalou a bolestivou smrtí.. Otevírá se mi kudla v kapse, jen to čtu - tohle si nezaslouží dýchat…
![]()
Četla jsem to na netu a málem jsem hodila ![]()
Vedle mi spinká dvouměsíční poklad ![]()
To snad nejde takový čin pochopit.16 let a je vpohodě. My ji budeme živit, přitom je to lidská nestvůra. I ty zvířata se o svá mláďata starají líp.
Někdy by neuškodilo, kdyby v ČR byl zaveden trest smrti!
Příspěvek upraven 23.04.14 v 17:39
@verunB toto jsme jeste neslisela, ale souhlasim jsem zastancem porekadla.- oko za oko, za zub a tim padem-smrt za smrt bohuzel to takto neni… nepohopim proc ji ubila chuderku malou?? V dnesni dobe jsou babyboxy a prece neni potreba hned nekomu vzit zivot… musim se priznat ze placu pri tom jak to ted pisu
@amalka35 protože byla ožralá a zfetovaná. Co na to říct? Takových případů je strašně moc, je to hrozný, ženská je magor a takoví lidé si děti nemají pořizovat. Nejhorší je, že nechápu, proč ji to dítě nechali. Prý už rodila jako ožralá.
Psali, že měla dvě promile v krvi při porodu. Nechápu, že někomu takovýmu vůbec to dítě nechaj ![]()
@martina.se no myslím si, že si ve věznici užije dost, tohle se tam prý neodpouští, jinak já už ani nesleduji zprávy, protože to bych se musela asi zcvoknout, ty lidi v poslední době se chovají jako dobytek, ne-li hůř, i ti zvířata jsou inteligentnější než my, ale fakt že jo
Prý to udělala poté, co vypila 10 piv
a rodila se dvěma promile
![]()
@tumpach píše:
@martina.se no myslím si, že si ve věznici užije dost, tohle se tam prý neodpouští, jinak já už ani nesleduji zprávy, protože to bych se musela asi zcvoknout, ty lidi v poslední době se chovají jako dobytek, ne-li hůř, i ti zvířata jsou inteligentnější než my, ale fakt že jo
jenže oni ji jentak nenechají - věznice ji izoluje a ta dylina bude v klidu. Právě proto, že se ví, že by dostala
humus prostě, poslední dobou je to šílený.
Pomala a muciva smrt. nic jineho si nezaslouzi a 16 let bude zivena od pracujicich lidi
… to je bordel toto ![]()
@martina.se to já bych je nechala, oni by se na ní pomalu ale jistě vyřádily a holka by tam měla peklo na zemi