Ubila holčičku pěstí

372
23.4.14 17:33

Ubila holčicku pěsti..

Zdravim holky taky jste to uz slysely 8o Ve zpravach ted davali ze matka ubila svou mesicni holcicku pesti 8o uz ji neslo zachranit :,( matka dostala 16let natvrdo :cert: vubec nechapu jak clovek dokaz udelat neco tak strasneho co clovek?!Matka sve vlastni dite?!!Je mi z toho spatne..a dostane jen 16let.To taky nechapu ty jejich zakony melo by se to zmenit!!v jinych zemich by dostala dozivoti a tady si za smrt jdes sednout na par let :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
23.4.14 17:34

@verunB no comment!! vykastrovat, a pak jí udělat to samí..
oni si jí ve věznici podají… tohle se tam nerespektuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
23.4.14 17:37

Je to hrozné, dala bych ji trest smrti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

To je hruza:-(,mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@verunB jéditi - ta by poznala, co je středověká tortura - v takovém případě bych zavedla opravdu hodně drsné středověké mučení končící velmi pomalou a bolestivou smrtí.. Otevírá se mi kudla v kapse, jen to čtu - tohle si nezaslouží dýchat… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
23.4.14 17:38

Četla jsem to na netu a málem jsem hodila :poblion:
Vedle mi spinká dvouměsíční poklad :srdce:
To snad nejde takový čin pochopit.16 let a je vpohodě. My ji budeme živit, přitom je to lidská nestvůra. I ty zvířata se o svá mláďata starají líp.
Někdy by neuškodilo, kdyby v ČR byl zaveden trest smrti!

Příspěvek upraven 23.04.14 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
23.4.14 17:38

@verunB toto jsme jeste neslisela, ale souhlasim jsem zastancem porekadla.- oko za oko, za zub a tim padem-smrt za smrt bohuzel to takto neni… nepohopim proc ji ubila chuderku malou?? V dnesni dobe jsou babyboxy a prece neni potreba hned nekomu vzit zivot… musim se priznat ze placu pri tom jak to ted pisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.4.14 17:39

@verunB takovou zrůdu pověsit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.4.14 17:39

@amalka35 protože byla ožralá a zfetovaná. Co na to říct? Takových případů je strašně moc, je to hrozný, ženská je magor a takoví lidé si děti nemají pořizovat. Nejhorší je, že nechápu, proč ji to dítě nechali. Prý už rodila jako ožralá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
23.4.14 17:40

Psali, že měla dvě promile v krvi při porodu. Nechápu, že někomu takovýmu vůbec to dítě nechaj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6945
23.4.14 17:40

@martina.se no myslím si, že si ve věznici užije dost, tohle se tam prý neodpouští, jinak já už ani nesleduji zprávy, protože to bych se musela asi zcvoknout, ty lidi v poslední době se chovají jako dobytek, ne-li hůř, i ti zvířata jsou inteligentnější než my, ale fakt že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
23.4.14 17:41

Prý to udělala poté, co vypila 10 piv 8o a rodila se dvěma promile 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 17:41
@tumpach píše:
@martina.se no myslím si, že si ve věznici užije dost, tohle se tam prý neodpouští, jinak já už ani nesleduji zprávy, protože to bych se musela asi zcvoknout, ty lidi v poslední době se chovají jako dobytek, ne-li hůř, i ti zvířata jsou inteligentnější než my, ale fakt že jo

jenže oni ji jentak nenechají - věznice ji izoluje a ta dylina bude v klidu. Právě proto, že se ví, že by dostala :pocitac: humus prostě, poslední dobou je to šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
23.4.14 17:44

Pomala a muciva smrt. nic jineho si nezaslouzi a 16 let bude zivena od pracujicich lidi :zed:… to je bordel toto :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
10134
23.4.14 17:44

@martina.se to já bych je nechala, oni by se na ní pomalu ale jistě vyřádily a holka by tam měla peklo na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová