Ublinkávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
17.7.08 19:17

Ublinkávání

Ahojky, mám dotaz náš malej 6 týdnů si ublinkává po kojení. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1955
17.7.08 20:31

Ahojky,náš si také ublinkával a někdy i hodně(že jsem ho musela převléknout) a nic jsme s tím nedělali.Doktorka mi řekla,že to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.7.08 20:36

s tim moc nenadelas. asi se prejida. nektery blinkaji, vic nektery min. zkus ho nechat po jidle v poloze vleze u prsu a teprve po chvili ho dej odrihnout. nemusi mit jeste uplne vyvinutou zaklopku.casem se to spravi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
17.7.08 20:41

Nas to take trapi a take nam bylo receno, ze je to normalni. Tak uz to neresim. Hodne miminek to tak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
17.7.08 21:49

Nechci strašit, ale naše malá byla blinkací a přešlo to až v době, kdy začala lozit… takže tak v sedmém měsíci. Byl to děs, na návštěvy jsme ani raději moc nechodili, převlíkala jsem jí 5× denně a stejně pořád „voněla“ natráveným mlékem :roll:

Může to být z přejídání, může to být reflux (nechci přivolávat), poraď se s dr. Nám poradil před kojením podávat Nutriton a efekt to mělo asi jenom týden, pak jakoby to tělíčko si na to navyklo a klopila na nás mlíčko vesele dál :?

• Citovat
  • Upravit
2649
17.7.08 22:30

Vydržet a dávat co největší bryndák … Davídek taky ublinkával, co ublinkával, házel šílené šavle, byli jsme na vyšetřen, reflux prokázán. Měli jsme zkoušet dávat Nutriton, ale odmítal ho pozřít. Teď už je to o 100 % lepší, ublinkává, jen když se přejí nebo obrátí těsně po jídle na bříško.
Takže nakupte :,-(u bavlněných bryndáků a měňte jenom tyhle :-)
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.7.08 09:13

Ahoj, jak píší holky vydržet :wink: U dětí se dovyvíjí záklopka mezi jícnem a žaludkem do cca 6 měsíce věku, tudíž proto dítka ublinkávají (reflux…). Zkus dávat ten Nutriton, zvýšená poloha při kojení a také v postýlce, v košíku…a taky nám na to trošku pomáhalo dávat odrříhnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.7.08 10:36

Taky jsme měli zvýšenou postýlku a někdy pomáhá přerušované kojení - trochu nakojit, nechat odříhnout, zase trochu nakojit a nechat odříhnout - několikrát za sebou.
Jestli blinká hodně, poradila bych se s dr., malé ublinknutí po jídle je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.15 09:18

ublinkávání

Holky moc prosím o radu nevíte jak dlouho by měl mít kojenec zvýšenou postýlku?
Nikde jsem to tady nenašla :( nebo jsem se dívala špatně, jsem zde ještě neznalá, tak se předem omlouvám a děkuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.7.15 09:23

@pavlina666 ahoj, já myslím že do té doby, než se začne sám přetáčet (ale neptej se mě, kde jsem to vyčtla, fakt nevím :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.15 10:07

ublinkávání

Moc děkuji za radu třeba se ještě nekdo ozve. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie