Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj!
Máme syna- 5 týdnů. Nekojime a od porodnice jsme byli na Beba sensitive. Jenze i tak měl pořad zacpu a nepřibýval na váze, tak jsme na doporučení všech dali po 3 týdnech Kendamil premium. Očividně mu chutná, přibývá ukázkově, stolice bez problému, ale začal mít velké bolesti kvůli prdikum, odchází mnohem hůř než predtim.. a také začal po jídle ublinkavat, někdy víc, někdy min..
(Espumisan, babyCalm, teplo, masáže, rourka- máme, nic nefunguje)
Měl někdo s Kendamilem blbou zkušenost a je třeba lepší HiPP? 🙏🏼 🙏🏼
Každému mimcu sedne jiné mléko..já sem u prvního dítěte dávala HiPP a nemůžu si stěžovat..ne že by nebylo boleni břicha ale bylo to podle mě vpohode v rámci normy. žádné proplakane hodiny a hodiny…apod…kakání taky vpohode…na prdíky jsem dávala Balonix a uspavala s nahrivacim polštářkem na brisku
Mladšího sem kojila +občas nějaká ta um cca 1× denne třeba na hřišti nebo při nákupu když ho přepadl hlad…dávala sem Beba komfort…koliky byly vice než u starší. nejvíce pomáhal symethycon baby z dr.maxe…po tom se vždycky i hezky vykakal…jinak mi kakalntreba jednou za 4 dní ale to u kojených děti není neobvyklé… Ublinkavani po jídle není nic neobvyklého…někdy je to spojené s refluxem někdy ne…mě starší nijak extra neublinkavala..mladší naopak ublinkaval skoro po každém jídle…podkládal sem postýlku aby byla trochu nakloněna ale protože to bylo vždycky jen trochu Na jak extra sem to neřešila…pokud ti nebylinka půlku toho co snědl… ![]()
Zhorsuijici se prdiky nemusi byt Kendamilem, ono to tak po sestinedeli vsechno propuka tak jako tak, u nekoho min, u nekoho vic. Ale pravda je, ze jsem na doporuceni doktorky koupila pro dcerku Kendamil (syn mival Sunar Premium) a ze ji po nem hrozne škrundalo v brisku a ublinkavala vyznamne vic. Tak jsem presla na ten Sunar a byl klid.