Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někteří ano a někteří ještě hůř. Ale i ženy se takto chovají. To je kus od kusu. Výchova, povaha, charakter. Podle mě tam něco muselo drhnout dlouho nebo od začátku, ale někteří to nepoznají, protože jsou zvyklí na divočinu a cokoliv, co divočina není, berou jako fajn vztah. I když tam je těch negativ hodně. Je to holt složité. ![]()
To je hodně velkej kretén. Nedivím se, že tě to sebralo, když jsi ho považovala za fajn kluka.
Nejenom chlapi i baby jsou takové, co si budeme.
Ono, když spolu nebydlite, tak nikdy tu jistotu nemáš.. neee, zeby ti nezahnul, když spolu bydlíte, ale tam ten rozchod aspoň bude nějakou formou probíhat, ne jak tady (mrtvo..)
Snad se ti aspoň trochu ulevilo, když jsi se vypsala. Na jednu stranu je fajn mit spojence (jeho segru),ale na druhou kolikrát radši nevědět…
Ber to tak, že se smetí vyneslo samo. Ale chápu, takový šok nechce nikdo zažít.
Taky slušivý ghosting. A co ty? Chtěla by si si to vykomunikovat? Kdyby se ozval, odepsala by si? Kdyby ste se náhodně potkali, usmála by si se?
Za mně - jakýkoli další kontakt je popření toho, co se stalo- stal se pro tebe duchem.
Příspěvek upraven 07.01.25 v 18:21
@Kateřina19955 píše: Více
Kezbych nevěděla. Nejhorší je, že se tím ani netajil. Popravdě kdybych ho s ní někde viděla tak nevím co bych dělala. Pořád se mi o tom zdají sny, a celý dny o tom přemýšlím. Vím že ten vztah asi neměl budoucnost, i jsem o tom poslední pár (2) měsíce hodně přemýšlela. Ale zase posledních pár dní to bylo celkem hezky..
@jasperka2 píše: Více
Viděla jsem ho dvakrát. Když byl s tou zenskou, ve vztahu, ani mě nepozdravil. Ja jeho tedy vůbec. Po druhé když už byli rozejiti mě zdravil, já jeho ne.
@jasperka2 Nedokážu se na něj ani podívat, jsem ráda že bydlím v jiném městě..
@KKubula píše: Více
Mouchy měl.. celý hejno.
Ale tohle mě prostě zasáhlo.
Takže on ti tajil přítelkyni?
Bohužel, nějak ta doba spěje přesně k tomu, že přibývá lidí bez slušného vychování. Celkem by mě zajímalo, jestli je to opravdu dobou anebo jejich rodiče udělali někde chybu ve výchově… ![]()
No, zakladatelko, píšeš, že to u vás stejně nefungovalo skoro vůbec, buď ráda, že díky tomuto udělal za vaším vztahem definitivní tečku a ty nemusíš řešit, jestli se to nedá nějak napravit!
Je mi jasný, že se to snadno řekne, netrap se kvůli takovýmu blbovi, ale je to tak! Potřebuješ se odpoutat, zaměřit na budoucnost, současnost a udělat tlustou čáru za tím, co bylo! Fakt je třeba se naučit a uvědomit si, že lidé bez vychování prostě jsou a ten fakt musíme přijmout a jít dál. Netrápit se tím, protože stejně to nezměníme. ![]()
Jakože po 2 letech se už jednoho dne prostě neozval? Tak to je celkem síla. Neřešila bych ho vůbec a hlavně s ním nepsala, nevracela se, mohl by to udělat zase. Mně se stalo něco podobného, ale s klukem v mládí, se kterým jsem byla tak 2 měsíce a pak se jednoho dne neozval a pak po nějaké době jsme to zase zkusili znovu a opět jednoho dne se už neozval
, pak jsem ho viděla náhodně asi jednou v životě a pak už nikdy
. Být tebou, najdu si někoho jiného.
@Anonymní píše: Více
Já jsem typ, kterej si potřebuje říct svoje, takže mně by to asi pomohlo. Kdybych to neřekla jemu, nejspíš bych to dokolečka vyprávěla kamoskam a brečela a zuřila, ale to břímě by vlastně pořád zůstávalo u mě. Naopak kdybych mu na férovku řekla, co si myslím o jeho chování, jednak bych ty emoce poslala k tomu, komu patří, jednak bych ze sebe měla dobrý pocit, že jsem to dala a neplakala v koutě, a nejspíš by mi to i pomohlo to v sobě rychleji uzavřít.
Možná ti něco z toho zarezonuje a možná ne.
Každopádně ti přeju, ať je to brzy za tebou. ![]()
Ahoj. Nikdy jsem nečekala že budu zakládat i svoji diskuzi na tohle téma. S přítelem jsme byli asi 2 roky. Posledních pár měsíců bylo krusnych, hodně jsme se hádali.. Nicméně jsme se vidali úplně normálně. Jedno pondělí měl zamnou přijet. V neděli jsme si volali jak se na sebe těšíme, přes videohovor jsme si ukázali na co se těšit…
a v pondělí neprijel. Nebral mi mobil, sms, nic. Což u něj nebylo normalni. A v úterý jsem se dozvěděla že má novou přítelkyni. Ne od něj, ale od jeho sestry s kterou se kamaradim, které jsem volala zda je v pořádku. Podotýkám že jsme dospělí, me je 32, jemu 41. Asi by ten vztah do budoucna nevysel.. Dost jsme se hádali skrze zvířata, společne bydlení. Nenašli jsme shodu. Ale tohle mě popravdě úplně dorazilo. Jsou to 3 měsíce, a nějak to nemůžu vstřebat. S tou zenskou byl 6 týdnu, pak se rozešli. Ano, mám info od jeho sestry.
Od té doby se neozval. Hned co jsem se to dozvěděla, tak jsem poslala jeho věci po sestře..Ani se pro ne asi neobtezoval přijet. Uvnitř mě to sžírá. Nějak nemůžu porad normálně fungovat. Kdybyste se rozešli slušně, tak jsem s tím daleko víc v pohodě.. Opravdu se v dnešní době takhle muži chování? Podotýkám že byl celkem slušný..S jeho sestrou se znám od zakladky…