Ubrousky do sušičky – zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ubrousky do sušičky které?
Zdravím doporučíte mi ubrousky do sušičky které opravdu ale opravdu hezky voní a dlouho? Děkuji 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zrovna řeším to samé, mám poprvé sušičku, tak se sem připíchnu. ![]()
Dnes budu testovat vlněné koule s esenciálním olejem, tak jsem zvědavá co to udělá. Ale pokud to bude stát za prd, tak zkusím ty ubrousky. Docela mě překvapilo, že v drogerkách nemají skoro nic na výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ubrousky jsem chvilku používala, ale neřekla bych, že vůně drží. Za mě zbytečnost. Ty esencionální oleje bych asi na kouli nedávala, měla bych strach že bude flekaté prádlo
Já používám Giovany parfém na prádlo, a jsem teda spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka kontaktovala jsem přímo výrobce sušiček nic takového by se bemělo používat pouze ty ubrousky má sušičku bosch ale výrobce beko má vychytávku takzvaný kapsle do sušičky mrkněte na to je to bomba škoda že nemám beko na tu mojí bosch to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pája123456789 píše: Více
Taky mam Bosch, tak mam taky smulu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka mě to štve nic nesmim používat ubrousky nevoní a prádla taky ne tak co teda už jsem zoufalá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ariel kapsle na praní a ubrousky nejsou potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není lepší, když to prádlo nevoní? Já třeba používám parfém, takže jsem ráda, že mi tu vůni neruší chemie z prádla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nemám ráda, když prádlo moc voní. Mám ráda takovou tu přirozenou vůni látky a obyčejného prášku. Co teda mně krásně voní, že Jelen gel konvalinka. To je na mě až až…
Zkusila jsem na látkový kapesník kápnout aroma olej a službu to udělalo taky dobrou. Ale na mě to už bylo moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit