Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc prosím o radu. Chystáme se na dovolenou do okolí Litoměřic a tak bych chtěla doporučit nějaké pěkné ubytování. Budeme 2 rodiny s malými dětmi (rok a 3 roky) a měla bych představu nějakého penzionu a nebo menší chalupy (to bych asi raději). Moc děkuji
http://www.nastatek.cz/
Toto ubytování je hezké. Byla jsem se tam podívat-vše nové, opravené, útulné. Ubytovaný jsme tam nebyli-bydlíme kousek odsud / 60 km /,tak pro nás to není kraj pro trávení dovolené.
Koliba v Litaku, mali sme tam svadbu, su ochotni a je to tam krasne
@Bibi30 Ahoj, jsem přímo z Litoměřic, takže nemám vyzkoušené žádné ubytování osobně, ale kámoška z MOravy byla ubytovaná na tom statku, jak zmiňuje @lasička1, a moc se jim tam líbilo
Potom jedna kamarádka měla pronajatou chatu/domek v Trnovanech u Litoměřic , a prý super
Záleží, jak daleko chceš bydlet od Litoměřic, pokud tam chcete jezdit častěji? Nebo je vám to jedno. V okolí je toho dost spíš na pronajmutí chaty, chalupy ![]()
@zoubky píše:
@Bibi30 Ahoj, jsem přímo z Litoměřic, takže nemám vyzkoušené žádné ubytování osobně, ale kámoška z MOravy byla ubytovaná na tom statku, jak zmiňuje @lasička1, a moc se jim tam líbiloPotom jedna kamarádka měla pronajatou chatu/domek v Trnovanech u Litoměřic , a prý super
Záleží, jak daleko chceš bydlet od Litoměřic, pokud tam chcete jezdit častěji? Nebo je vám to jedno. V okolí je toho dost spíš na pronajmutí chaty, chalupy
Je nám to jedno, ale přímo v Litoměřicích ne, spíš okolí, chtěli bysme sebou kola a dělat výlety do přírody. Takže nějaká chalupa by byla úplně ideální ![]()
Tak jsme se vrátili za Statku a moc děkuji za tip, bylo tam nádherně ![]()
Už to není aktelní, ale Penzion u Havlů v Třebenicích bych opravdu pro děti nedoporučoval. Obsluha a přístup obsluhy sice dobrý, ale na chodbě jen dva společné záchody pro celé patro ( typuju asi 10 - 16 lidí ), vstup na pokoje přes hospodu a kolem kuchyně a po páte hodině je celá restaurace kuřácká. Obývali jsme dva pokoje a v každém bylo jedno malé okénko jako na wc ( takže tma ), no a jako bonus nám nefungovala televize ![]()