Ubytování pro 3 samoživitelky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ubytování pro 3 samoživitelky
Ahoj všem,
nabízím ubytování pro 3 samoživitelky v 3. bytovém rodinném domě, okres Jihlava.
Kdyby měla některé zájem, napiš mi zprávu i s kontaktem (WhatsApp?).
Levně, pomohu i vyřešit platbu přes úřad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Cenarius píše:
Jak platba přes úřad?
Borec jim vyridi prispevky na bydleni a z vdeku/za trest bude to mazleni. Fakt mi nevadi zadne inzeraty typu „hledam milenku“, ale tohle mi smrdi zneuzivanim fest.
https://www.emimino.cz/…cech-469822/?…
Nabidka sexu za uplatu se asi nesetkala s odezvou, tak trochu pritlacil s bydlenim.
Příspěvek upraven 20.07.22 v 11:25
- Citovat
- Upravit
Že zároveň zřídí tři pracovní místa - to mazlení a další služby - a platit jim bude napůl s úřadem práce? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hledammazleni píše:
Ahoj všem,
nabízím ubytování pro 3 samoživitelky v 3. bytovém rodinném domě, okres Jihlava.
Nick hledammazleni zřejmě nebude žádný troškař.
- Citovat
- Upravit
@hledammazleni píše:
Ahoj všem,
Jakou platbu přes úřad? Když levně, tak k čemu příspěvek na bydlení? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hledammazleni píše:
Ahoj všem,
A ty si vážně tak věříš, že myslíš, že zvládneš tříhlavý harém úplně sám. Teda jestli samoživitelky nebudou mít dcery ve věku, kdy by tě taky mohly začít nějak sexuálně obtěžovat a naléhat a chtít tě a podobně. To by bylo ještě horší. Na druhou stranu, v takovém případě by asi došlo i na to řešení plateb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hledammazleni píše:
Ahoj všem,
Musí Ti ty samoživitelky podržet? Je ve Tvém repertoáru i anální sex?
- Citovat
- Upravit
Hele, vedle v dědině je taky takový případ. Má barák a dole v bytě vždy nabízí pronájem levně pouze samoživitelkám s děckama. On pak po měsíci, že mají malý nájem, ať mu doma poklidí, uvaří a po 2 měsících už s ní spí. A ona mu ještě zato platí nájem. Ale je fakt, že vždycky sežene takovou tu obyč jednoduchou zoufalku, co nemá kam jít, děcka každé s jiným chlapem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hledammazleni Já tedy matka nejsem, ani nejsem v nouzi, ale prachy navíc se vždy hodí. V diskusi, kterou jsi založil před touto píšeš, že nabízíš peníze za sex, já, jako bývalá společnice nemám problém se vyspat vlastně s kýmkoliv, mluvím tedy narovinu, kolik dáš za hodinu kvalitního sexu? Pod 2000,–Kč nejdu. Na dva dny v týdnu bych se mohla utrhnout a přijet s tím, že proplatíš i náklady za cestovné. Vím, mohla bych si říci o více peněz, ale vím, jaké částky se v erotice pohybují a konkurence je prostě velká.
- Citovat
- Upravit
@welovefashion píše:
Tady něco silně smrdí
a smrad z prdu to opravdu není
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova pošli mi do soukromé zprávy číslo na WhatsApp a můžeme se domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit