Učebnice Angličtiny pro dítě - 10 let

79
21.9.16 12:12

Ucebnice anglictiny pro 10-lete dite

Muzete mi prosim doporucit dobrou ucebnici anglictiny pro 10-lete dite?
Dcera mela 1 rok anglictinu na zakladni skole a jedou podle ucebnice Click.
Od tohoto roku bychom radi dceru dali na individualni vyuku anglictiny a meli bychom pro ni zvolit ucebnici. Zatim nevim jakou zvolit.
Moje predstava je:

1. Dcerka bude studovat anglictinu dlouhodobe, takze bych rada ucebnici, na kterou navazuji dalsi dily a je mozne obsahnout kompletni vyuku anglictiny

2. Chtela bych ucebnici, ktera bude obsahovat anglicke slovicka a cesky preklad. Nechci jen anglicky text. Chci aby se drilovala slovicka.

3. Ve skole maji ucebnici Click. Rada bych zvolila jinou.

Jakou ucebnici byste doporucili?

Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
21.9.16 12:16

Happy Street. Vydává ji Oxford University Press, má dva díly a navazuje na ni řada Project.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
21.9.16 12:18

Ale osobně se divím, že vám nějakou učebnici alespoň nedoporučili. Nevím, jak někdo může předpokládat, že se laik vyzná na trhu učebnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.9.16 12:26

Učebnici ti doporučí lektor, který bude tvou dceru učit. Sama jí určitě nevybírej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
21.9.16 12:31

Asi od veci ti napisem najprv trochu, tak dufam ze sa neurazis, ale drilovanim slovicok jej jazyk len znechutis. ucebnicu by som vyberala s clovekom co ju bude ucit. aj jemu sa s nou musi dobre pracovat aby ucenie prinieslo nejaky vysledok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.9.16 12:36

Učebnici vybírá lektor, který daný jazyk učí. Moje děti mají angličtinu ve škole povinně od 1. třídy (1. a 2. třída 2 hodiny týdně, od 3. třídy 3 hodiny týdně), používají Happy Street. Ale opravdu bych rozhodnutí, jakou učebnici použít, nechala na tom, kdo ji bude jazyk učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.9.16 12:51

Dekuji za rady. Asi mate pravdu, ze by to mel navrhnout lektor.
Poradime se s nim a neco vybereme. Diky za tim na Happy street.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze