Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky prosím o pomoc a nápad co za účes na ples, když mám vlasy po ramena, ale hrozně řídké. Když si udělám ze všech vlasů culík je silný sotva jako ukazováček a dlouhý tak 20 cm
. Zkoušela jsem různé varianty drdolů a drdůlků a buď to vůbec nejde spáchat nebo to vypadá přinejmenším směšně. Normálně se mi chce brečet ![]()
Ahoj, tak si vlasy natoč kulmou, malinko podtupíruj a po pramenech z boku posepínej pod temenem. Kolem obličeje nechej „spadnout“ pramínek.
@hopsalka a co příčesek?? nebo takova ta drátěnka na drdol. to vypadá pekne a stačí malo vlasu..
já si dávám drátěnku a jeste i příčesek na ples a vypada to pekne
Zkus dradenku do vlasu, na to moc vlasu nepotrebujes a udela to objemny drdol
https://www.google.cz/search?…
@Marthi píše:
Ahoj, tak si vlasy natoč kulmou, malinko podtupíruj a po pramenech z boku posepínej pod temenem. Kolem obličeje nechej „spadnout“ pramínek.
Děkuji. Snad to zvládnu ![]()
Holky děkuji všem. Zkusím to i s tou drátěnkou. Uvidím. Nejsem moc zručná, neumím si totiž zaplést ani cop ![]()
@hopsalka píše:
Holky děkuji všem. Zkusím to i s tou drátěnkou. Uvidím. Nejsem moc zručná, neumím si totiž zaplést ani cop
S dratenkou to lehce zvladnes, na internetu urcite najdes navod. Ja mam taky obe ruce levy a na tomhle vubec nic neni.
@hopsalka píše:
Holky prosím o pomoc a nápad co za účes na ples, když mám vlasy po ramena, ale hrozně řídké. Když si udělám ze všech vlasů culík je silný sotva jako ukazováček a dlouhý tak 20 cm. Zkoušela jsem různé varianty drdolů a drdůlků a buď to vůbec nejde spáchat nebo to vypadá přinejmenším směšně. Normálně se mi chce brečet
Chce to objem asi bych natocila vlasy ![]()
Moje kadeřnice bohužel vybouchla, a teď narychlo tady u nás už žádnou nesežeinu, proto si musím poradit sama. Mimo to minule mě učesali tak, že jsem vypadala na padesát. To byl pěknej trapas teda
Každopádně děkuji všem ![]()
Edit : tak i na tu nejmenší drátěnku mám málo vlasů. Jsem naprosto beznadějný případ ![]()