Účes na ples

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
16.2.18 21:02

účes na ples pro řídké vlasy

Holky prosím o pomoc a nápad co za účes na ples, když mám vlasy po ramena, ale hrozně řídké. Když si udělám ze všech vlasů culík je silný sotva jako ukazováček a dlouhý tak 20 cm :,(. Zkoušela jsem různé varianty drdolů a drdůlků a buď to vůbec nejde spáchat nebo to vypadá přinejmenším směšně. Normálně se mi chce brečet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.18 21:03

Dojdi si k dobré kadeřnici na krátké mikádo…nebo čelenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.2.18 21:07

Ahoj, tak si vlasy natoč kulmou, malinko podtupíruj a po pramenech z boku posepínej pod temenem. Kolem obličeje nechej „spadnout“ pramínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.2.18 21:08

@hopsalka a co příčesek?? nebo takova ta drátěnka na drdol. to vypadá pekne a stačí malo vlasu.. :-) já si dávám drátěnku a jeste i příčesek na ples a vypada to pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.2.18 21:11

Najdi na you tube: Mista 9.díl- výčes na ples

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.2.18 21:14

Zkus dradenku do vlasu, na to moc vlasu nepotrebujes a udela to objemny drdol ;) https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
16.2.18 21:24
@Marthi píše:
Ahoj, tak si vlasy natoč kulmou, malinko podtupíruj a po pramenech z boku posepínej pod temenem. Kolem obličeje nechej „spadnout“ pramínek.

Děkuji. Snad to zvládnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
16.2.18 21:29

Holky děkuji všem. Zkusím to i s tou drátěnkou. Uvidím. Nejsem moc zručná, neumím si totiž zaplést ani cop :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.2.18 21:40
@hopsalka píše:
Holky děkuji všem. Zkusím to i s tou drátěnkou. Uvidím. Nejsem moc zručná, neumím si totiž zaplést ani cop :lol:

S dratenkou to lehce zvladnes, na internetu urcite najdes navod. Ja mam taky obe ruce levy a na tomhle vubec nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
16.2.18 22:05
@hopsalka píše:
Holky prosím o pomoc a nápad co za účes na ples, když mám vlasy po ramena, ale hrozně řídké. Když si udělám ze všech vlasů culík je silný sotva jako ukazováček a dlouhý tak 20 cm :,(. Zkoušela jsem různé varianty drdolů a drdůlků a buď to vůbec nejde spáchat nebo to vypadá přinejmenším směšně. Normálně se mi chce brečet :oops:

Chce to objem asi bych natocila vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.2.18 22:20

@hopsalka Nechala bych se učesat od kadeřníka / kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
17.2.18 08:17

Moje kadeřnice bohužel vybouchla, a teď narychlo tady u nás už žádnou nesežeinu, proto si musím poradit sama. Mimo to minule mě učesali tak, že jsem vypadala na padesát. To byl pěknej trapas teda :nevim: Každopádně děkuji všem :srdce:

Edit : tak i na tu nejmenší drátěnku mám málo vlasů. Jsem naprosto beznadějný případ :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí