Mytí vlasů Hennou

12735
14.2.11 09:59

Mytí vlasů hennou

Ahojte, chtěla bych poradit, někde jsem teď četla, že mytí vlasů hennou je zdravé a pro vlasy dobré. Mám problém s velmi mastícímí se vlasy, ale mám své kaštanové vlasy a nechci je barvit, takže se chci zeptat někoho kdo má zkušenosti, jestli je to mytí hennou opravdu tak dobré a nijak to nezmění barvu vlasů. Můžete mi doporučit značku? Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
catie
14.2.11 10:01

Je i bezbarvá regenerační Henna, tak zkus tu. Mně osobně spíš vlasy vysušila a měla jsem myslím kvalitní, Hennecolor.

• Citovat
  • Upravit
12735
14.2.11 10:04

catie já je mám právě strašně mastné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.11 10:17

Chceš mýt vlasy hennou ? (což mi přijde trošku jako dost nesmysl) nebo šampóny s výtažkem henny? ty pokud vím, nebarví. Jinak já vlasy hennou barvím, na maštění to moc nepomáhá-vlasy mastí pokožka, resp. mazové žlázy v pokožce hlavy. Mě se na to osvědčily šamóny na citlivou pokožku.
Ono totiž, čím víc odmašťuješ, tím víc dráždíš pokožku a ta se brání. Ovšem, neplatí to paušálně na všechny… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
14.2.11 10:20

Thereso chci mýt vlasy šamponem s henou, teda poptávám se na něj. Jinak používám šampon na citlivou pokožku od head and showers, ale nic moc teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
14.2.11 10:22

Ahojky! :mavam:
Vlasy si barvim Hennou už hezky dlouho, prospiva jim to. V DMku se prodava i bezbarvá Henna. Ale je to spíš zábal než něco jen tak na umyti. Já si to nechavám přes noc jednou do měsíce. A pro mastné vlasy se mi to zda idealní:kytka:

• Citovat
  • Upravit
12735
14.2.11 10:23
Lena F. píše:
Ahojky! :mavam:
Vlasy si barvim Hennou už hezky dlouho, prospiva jim to. V DMku se prodava i bezbarvá Henna. Ale je to spíš zábal než něco jen tak na umyti. Já si to nechavám přes noc jednou do měsíce. A pro mastné vlasy se mi to zda idealní:kytka:

takže spíš taková maska na vlasy jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.11 10:24

Aha :wink:
No já hlavně a většinou používám bezsilikonovou kosmetiku, což ten tvůj šampon asi nebude. Ale šamón s výtažkem henny nejspíš silikony obsahovat nebude. Já když použiju třeba panthene, můžu se mejt za dvě hodiny znova… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
14.2.11 10:27

Než jsem to dopsala už pišeš že se ptaš na šampon, ten mi na mastné vlasy nezabral, to spíš ten zábal
 http://www.henna.eu/…/regenerace/

• Citovat
  • Upravit
27263
14.2.11 10:27
Já si vlasy barvím hennou a používam šampons
LadyRebeka píše:
Ahojte, chtěla bych poradit, někde jsem teď četla, že mytí vlasů hennou je zdravé a pro vlasy dobré. Mám problém s velmi mastícímí se vlasy, ale mám své kaštanové vlasy a nechci je barvit, takže se chci zeptat někoho kdo má zkušenosti, jestli je to mytí hennou opravdu tak dobré a nijak to nezmění barvu vlasů. Můžete mi doporučit značku? Děkuji mockrát
Šampon nebarví a existují i kůry které nebarví.
Já mám naopak opačný problém. Vlasy mám suchý a se šamponem sjem spokojená.
Jinak na mastný vlasy mýmu chlapovi pomohl šampon panthenol kupovaný v lékárně. Měl vlasy takový, že když si je večer umyl, tak druhý den už se mu zmastili a večer je měla jak lahev oleje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
14.2.11 11:05
Theresa píše:
Aha :wink:
No já hlavně a většinou používám bezsilikonovou kosmetiku, což ten tvůj šampon asi nebude. Ale šamón s výtažkem henny nejspíš silikony obsahovat nebude. Já když použiju třeba panthene, můžu se mejt za dvě hodiny znova… :think:

Pokud bys chtěla přírodní šampón s výtažkem z heny, tak DM má Alverde- Hena a oliva. Nedávám už potom kondicionér a od maštění mi to (postupně) docela pomohlo.

Taky kombinuju se zábalem z Heny přes noc a ten fakt vysuší, tak zkus a uvidíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.2.11 11:25

v DM se prodává i šampon hennahttp://www.henna.eu/…a-sampon.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.2.11 11:44

ty šampony z heny ale mají obsah heny nula, nula nic :( Na mastné vlasy se mi osvědčila lávová zem - stačí zadat do vyhledávače. Dříve jsem myla vlasy každý den - a to raději ráno, aby to vydrželo do večera a po asi roce používání myji 1× za 3, 4 dny a i tak nejsou mastné, ale zplihlé - takže mě to k umytí donutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ew
4.4.11 12:56

Ahoj,

nevím, jestli nedělám nedovolenou reklamu, ale mám naprosto výborné zkušenosti s bylinkářstvím Kindl, Řeznická ulice v Praze (kousek od Václaváku). Příjemné, ochotné a znalé prodavačky poradí přírodní šampon podle typu vlasů a ještě tam mají produkty od Hennecolor.
Dobré je ale neukvapit se a vybírat taky intuicí, protože tam toho mají spoustu krásného, voňavého a kvalitního.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml