Balea z Dmka - intim mýdlo

10048
9.2.11 08:15

Balea z Dmka-intim mýdlo

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s intim sprchaci z dmka balea? já od nich používám sprcháče klasicky, sampony atd…ale rada bych si koupila intimsprcháč, ale je to celkem citlivý tak bych ráda věděla jestli s tím někdo nemá nějaky špatný zkušenosti…Používala jsem saphorelle, lactacyd..byla jsem spokojena ale ta balea má přece jen lepší ceny.
Děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
9.2.11 09:05

Nevím, jestli je to Balea, ale v Dm jsem koupila intim gel značky Jessa, Baleu jsem snad ani nenašla (ale možná jsem špatně hledala) a je v pohodě, myslím, že účel plní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dice nepř
9.2.11 09:10

Aha, díky mrknu na to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35415
9.2.11 09:18
Iffka píše:
Nevím, jestli je to Balea, ale v Dm jsem koupila intim gel značky Jessa, Baleu jsem snad ani nenašla (ale možná jsem špatně hledala) a je v pohodě, myslím, že účel plní ;)

To je ono :palec: Ja ho pouzivam, a jsem docela spokojena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
9.2.11 09:23

No ono podle mě taky trochu záleží na tom, jestli trpíš na nějaké problémy nebo ne… já úplně minimálně, skoro vůbec, a proto si můžu dovolit i levnější přípravek, jen tak pro pocit. Ale když má ženská imrvere něco, tak bych asi šla do těch dražších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.2.11 09:29

já měla od avonu a spokojenost, teď jsem si koupila Jessa v DM s heřmánkem a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.2.11 09:51

Intim hygienu si kupuji akorat v lekarne… nikdy nevite, co je skodlive a co ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.2.11 10:13

Já právě musím zaklepat nic za problémy tedka nemam, jen tak me prijde ze obycejny sprchace na to moc dobry nejsou…asi zkusim tu jessu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.2.11 10:41

Koupila jsem si na hygienu po porodu a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.2.11 12:19

Mám od Dove a spokojenost. Nejlepší, co jsem kdy měla, byl Tea Tree z lékárny, ale ten je dražší (myslím tak kolem 180,–) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí