Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s intim sprchaci z dmka balea? já od nich používám sprcháče klasicky, sampony atd…ale rada bych si koupila intimsprcháč, ale je to celkem citlivý tak bych ráda věděla jestli s tím někdo nemá nějaky špatný zkušenosti…Používala jsem saphorelle, lactacyd..byla jsem spokojena ale ta balea má přece jen lepší ceny.
Děkuji za názory ![]()
Nevím, jestli je to Balea, ale v Dm jsem koupila intim gel značky Jessa, Baleu jsem snad ani nenašla (ale možná jsem špatně hledala) a je v pohodě, myslím, že účel plní ![]()
Iffka píše:
Nevím, jestli je to Balea, ale v Dm jsem koupila intim gel značky Jessa, Baleu jsem snad ani nenašla (ale možná jsem špatně hledala) a je v pohodě, myslím, že účel plní
To je ono
Ja ho pouzivam, a jsem docela spokojena ![]()
No ono podle mě taky trochu záleží na tom, jestli trpíš na nějaké problémy nebo ne… já úplně minimálně, skoro vůbec, a proto si můžu dovolit i levnější přípravek, jen tak pro pocit. Ale když má ženská imrvere něco, tak bych asi šla do těch dražších.
já měla od avonu a spokojenost, teď jsem si koupila Jessa v DM s heřmánkem a dobrý
Intim hygienu si kupuji akorat v lekarne… nikdy nevite, co je skodlive a co ne… ![]()
Já právě musím zaklepat nic za problémy tedka nemam, jen tak me prijde ze obycejny sprchace na to moc dobry nejsou…asi zkusim tu jessu. ![]()
Mám od Dove a spokojenost. Nejlepší, co jsem kdy měla, byl Tea Tree z lékárny, ale ten je dražší (myslím tak kolem 180,–) ![]()