Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, můžete mi, prosim, poradit, jaky je „nejlepsi“ teplomer pro mimi? Vím, že existuji jenom nejake pasky na celo, ale rikaji, že to neni vubec spolehlive. Jake teploměry mate doma vy? a jak presne a hlavne rychle změri mrnouskovi teplotu? Premyslela jsemo digitalnim - ten je pry nejpresnejsi. Pak je ale nejaky s mekou spickou?? Díky za info a hezký den! ![]()
Máme Thermoval Rapid Flex, nemůžu si stěžovat, měří rychle, přesně. Ale i když výrobce píše něco jiného, je vhodný jen do konečníku. V podpaží měří nízkou teplotu, podchlazení.
Potom máme obyčejnou rychloběžku, ta je lékaři považována za nejlepší a nejpřesnější, ale chvíli to změření oproti Thermovalu trvá.
Nejméně spolehlivé, spíš orientační, jsou pásky na čelo.
Co se týče bezdotykového teploměru, na přiložení k hlavě. Nemáme. Levnější varianty jsou nespolehlivé - dle názoru dr. i myslím některých maminek v diskuzích. Měří až o jeden stupeň méně. Dražší varianty jsou velmi přesné a spolehlivé - používá k přeměření naše dr. i v nemocnici.
Vzhledem k věku dětí si už bezdotykový teploměr, kvalitní, cena okolo 1500, pořizovat nebudu. Když byly moje děti malé, tak to bylo ještě dražší a cenově pro nás nedostupné. Jinak bych mu ale dala přednost. Ty levnější, okolo 300 až 500 měří špatně.
Ahojky,ja mam digital z chicca a ten zmeri teplotku do 15s..
My máme právě bezdotykový teploměr a nejsme s ním vůbec spokojení. Špatná manipulace a nepřesné měření. Máme Thermofocus - ten teda nedoporučuju ![]()
Máme Thermoval Rapid Flex, měří rychle a přesně, jsem s ním spokojená.
My mám taky ten thermoval a nemůžu si stěžovat. Měřím tedy taky jen v konečníku a zatím jsem nezpozorovala, že by měřil špatně.
Ten bezdotykový bych taky chtěla, ale pořád mi to přijde dost peněz a říkám si, že to zas tak nezbytně nutné není. Malý měl teplotu snad jen dvakrát, takže zatím pořizovat ani nebudeme.
ahojky holky
akorát hledám na internetu teploměry pro mimčo, našla jsem zabudovanej v dudlíku tak se chci zeptat jestli máte nějakou zkušenost bojíme se aby byl nespolehlivej nebo jestli opravdu stačí klasickej digitální, kterej používáme doma s přítelem a nebo investovat větší peníze do ušního ![]()
smajlicek90 píše:
ahojky holkyakorát hledám na internetu teploměry pro mimčo, našla jsem zabudovanej v dudlíku tak se chci zeptat jestli máte nějakou zkušenost bojíme se aby byl nespolehlivej nebo jestli opravdu stačí klasickej digitální, kterej používáme doma s přítelem a nebo investovat větší peníze do ušního
Ahoj já si myslím že ten digitální je nejlepší,mě také lákal ten dudlik ale ty se dělají jen z té tvrdší savičky a měla jsem pak strach že mě to malej nebude chtít…má rád jen tu měkou nahnědlou savičku..(nevím jak se tomu říká zda silikon??')no a když jsem se radila s pánem co prodával ty teploměry tak mi říkal že je to vyhazování peněz,že maminky chodí a říkají že jim to leží zbytečně doma!!tak já nevím sama musíš vědět mi koupili digitalni z Chika,je ohebnej že nemůžeš mimi ublížit a změří do 15sek…je to ok
![]()
Ahoj, já mám taky info, že nejlepší je ten digitální. Ale zatím jsem žádný nekoupila. Ty v dudlíku prý nejsou vůbec přesné, tak nevím… Nejlépe, abychom žádné nepotřebovaly ![]()