Koše na plenky

805
24.1.11 06:24

Koše na plenky

Ahoj hodně uvažuju nad košem na plenky ale manžel mě od toho dost zrazuje jaké máte zkušenosti vy?Vyplatí se koš koupit a koupit s náplněma nebo ten bez náplní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.1.11 06:26

Já mám normální klasický koš na odpadky, mám jej na balkoně, co 2 až 3 dny vynáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.11 06:30
zvedaváholka píše:
Já mám normální klasický koš na odpadky, mám jej na balkoně, co 2 až 3 dny vynáším.

No právě odnášet a přinášet plýnky na balkon a zase domů se mi nechce. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 06:31

A jak to máš daleko na balkon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.11 06:37
zvedaváholka píše:
A jak to máš daleko na balkon :mrgreen:

TY jo přes celičkej obývák :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 06:40

To já taky a už sem to vydržela skoro 4 roky, mám už druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 06:41

To já taky a už sem to vydržela skoro 4 roky, mám už druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
24.1.11 06:55

Já o koupi koše taky uvažuji. Přebalovat chci v pokoji vedle ložnice a tomu smrádku se neubráním, když nebudu mít těsný koš, to jsem viděla-cítila u kámošky… Balkon máme v ložnici, ale tamtudy se mi plenky moc nosit nechtějí..
Budu taky ráda za zkušenosti s košem na pleny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.11 07:03
Elleník píše:
Já o koupi koše taky uvažuji. Přebalovat chci v pokoji vedle ložnice a tomu smrádku se neubráním, když nebudu mít těsný koš, to jsem viděla-cítila u kámošky… Balkon máme v ložnici, ale tamtudy se mi plenky moc nosit nechtějí..
Budu taky ráda za zkušenosti s košem na pleny :nevim:

TAky si říkám proč bych měla něco vydržet když se to dá vyřešit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
24.1.11 07:18

Přesně tááák :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.11 07:23
Elleník píše:
Přesně tááák :dance:

A ten smrádek to je teda něco nehledě na to že mám doma psíka a tršku se bojím aby si nechtěl s plýnkama hrát.Páč do normálního koše se dostane sičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.11 07:28

Já koš na plenky používám a maximální spokojenost. Mám ten s těmi náplněmi a jsem opravdu spokojená! Kamarádka má ten na obyčejné pytle a říkala, že ten s náplněmi se jí zdá lepší… Takže za mě rozhodně doporučuji, vlastně si to bez tohoto odpaďáčku ani už neumím představit!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
24.1.11 07:28

My máme doma dva psíky - Kavaliery :-) a venku taky dva Berňáky :lol:
Já se zase bojím, že až z kyblíku ucítí smrádek a že to občurají. Normálně to nedělají, ale když budou cítít někoho jiného, tak aby neznačkovali, to bych asi vraždila. Taky nevím který si mám koupit., Ten bezsáčkový je dražší, ale pak se nebudou muset kupovat ty sáčky, ale zase aby to těsnilo… doufám, že nám někdo poradí a sdělí zkušenosti s košem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.1.11 07:38

Ahoj, koš na plenky jsem měla sáčkový ale brzy šel z domu, nebyla jsem vůbec spokojená a o vyhozených penězích za které jsme mohli pořídit něco užitečnějšího nemluvím. Dala jsem na balkon koš v víkem ve tvaru popelnice menší a jednou za pár dní vynesla. Spokojenost velká a investice minimální. Těch pár kroků snad nikoho nezabije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.11 07:39
Elleník píše:
My máme doma dva psíky - Kavaliery :-) a venku taky dva Berňáky :lol:
Já se zase bojím, že až z kyblíku ucítí smrádek a že to občurají. Normálně to nedělají, ale když budou cítít někoho jiného, tak aby neznačkovali, to bych asi vraždila. Taky nevím který si mám koupit., Ten bezsáčkový je dražší, ale pak se nebudou muset kupovat ty sáčky, ale zase aby to těsnilo… doufám, že nám někdo poradí a sdělí zkušenosti s košem :lol:

Když byl můj bráška malej měli jsme na zahradě československýho vlčáka a vlčáka kříženýho s kokrem a jejich zálibou bylo že vzali plýnu a roztrhali jí po celý zahradě :cert: .Psi určitě poznají pach člena rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí