Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj hodně uvažuju nad košem na plenky ale manžel mě od toho dost zrazuje jaké máte zkušenosti vy?Vyplatí se koš koupit a koupit s náplněma nebo ten bez náplní. ![]()
Já mám normální klasický koš na odpadky, mám jej na balkoně, co 2 až 3 dny vynáším.
zvedaváholka píše:
Já mám normální klasický koš na odpadky, mám jej na balkoně, co 2 až 3 dny vynáším.
No právě odnášet a přinášet plýnky na balkon a zase domů se mi nechce. ![]()
zvedaváholka píše:
A jak to máš daleko na balkon
TY jo přes celičkej obývák
![]()
To já taky a už sem to vydržela skoro 4 roky, mám už druhé dítko.
To já taky a už sem to vydržela skoro 4 roky, mám už druhé dítko.
Já o koupi koše taky uvažuji. Přebalovat chci v pokoji vedle ložnice a tomu smrádku se neubráním, když nebudu mít těsný koš, to jsem viděla-cítila u kámošky… Balkon máme v ložnici, ale tamtudy se mi plenky moc nosit nechtějí..
Budu taky ráda za zkušenosti s košem na pleny ![]()
Elleník píše:
Já o koupi koše taky uvažuji. Přebalovat chci v pokoji vedle ložnice a tomu smrádku se neubráním, když nebudu mít těsný koš, to jsem viděla-cítila u kámošky… Balkon máme v ložnici, ale tamtudy se mi plenky moc nosit nechtějí..
Budu taky ráda za zkušenosti s košem na pleny
TAky si říkám proč bych měla něco vydržet když se to dá vyřešit. ![]()
Elleník píše:
Přesně tááák
A ten smrádek to je teda něco nehledě na to že mám doma psíka a tršku se bojím aby si nechtěl s plýnkama hrát.Páč do normálního koše se dostane sičák.
Já koš na plenky používám a maximální spokojenost. Mám ten s těmi náplněmi a jsem opravdu spokojená! Kamarádka má ten na obyčejné pytle a říkala, že ten s náplněmi se jí zdá lepší… Takže za mě rozhodně doporučuji, vlastně si to bez tohoto odpaďáčku ani už neumím představit!!! ![]()
My máme doma dva psíky - Kavaliery
a venku taky dva Berňáky ![]()
Já se zase bojím, že až z kyblíku ucítí smrádek a že to občurají. Normálně to nedělají, ale když budou cítít někoho jiného, tak aby neznačkovali, to bych asi vraždila. Taky nevím který si mám koupit., Ten bezsáčkový je dražší, ale pak se nebudou muset kupovat ty sáčky, ale zase aby to těsnilo… doufám, že nám někdo poradí a sdělí zkušenosti s košem ![]()
Ahoj, koš na plenky jsem měla sáčkový ale brzy šel z domu, nebyla jsem vůbec spokojená a o vyhozených penězích za které jsme mohli pořídit něco užitečnějšího nemluvím. Dala jsem na balkon koš v víkem ve tvaru popelnice menší a jednou za pár dní vynesla. Spokojenost velká a investice minimální. Těch pár kroků snad nikoho nezabije…
Elleník píše:
My máme doma dva psíky - Kavalierya venku taky dva Berňáky
Já se zase bojím, že až z kyblíku ucítí smrádek a že to občurají. Normálně to nedělají, ale když budou cítít někoho jiného, tak aby neznačkovali, to bych asi vraždila. Taky nevím který si mám koupit., Ten bezsáčkový je dražší, ale pak se nebudou muset kupovat ty sáčky, ale zase aby to těsnilo… doufám, že nám někdo poradí a sdělí zkušenosti s košem
Když byl můj bráška malej měli jsme na zahradě československýho vlčáka a vlčáka kříženýho s kokrem a jejich zálibou bylo že vzali plýnu a roztrhali jí po celý zahradě
.Psi určitě poznají pach člena rodiny.