Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Michaellla píše:Když si to tak vezmu jiný maminky utrácejí za větší hlouposti a dají za to ohodně víc třeba za cigára.
Kazdy ma jine priority, co se utraceni tyce;)
A zrovna tohle srovnani mi prijde tak trochu mimo misu;) I kdyz jsem nekurak..
Zadny specialni kos nemam, jen ten priklopny, ktery vynasim obvykle jednou,dvakrat denne (mam dvojcata),co se „hlouposti“ tyce, koupila jsem radsi hraci deku a houpaci lehatka,to fakt vyuziju,ten kos mi prijde jako uz moc velkej lapac penez a to nejsem nejakej setrilek;)
Zaira píše:Michaellla píše:Kazdy ma jine priority, co se utraceni tyce;)Když si to tak vezmu jiný maminky utrácejí za větší hlouposti a dají za to ohodně víc třeba za cigára.
A zrovna tohle srovnani mi prijde tak trochu mimo misu;) I kdyz jsem nekurak..
Zadny specialni kos nemam, jen ten priklopny, ktery vynasim obvykle jednou,dvakrat denne (mam dvojcata),co se „hlouposti“ tyce, koupila jsem radsi hraci deku a houpaci lehatka,to fakt vyuziju,ten kos mi prijde jako uz moc velkej lapac penez a to nejsem nejakej setrilek;)
Tak mi máme jak lehátko tak i hrací deku.A proč si to doma nezpříjemnit a neulehčit.
Ja v nem nevidim zadny ulehceni, vynaset se musi stejne jako ten obycejnej ![]()
Zaira píše:
Ja v nem nevidim zadny ulehceni, vynaset se musi stejne jako ten obycejnej
To jo máš pravdu ale kvůli zápachu a bakteriím bych ho musela dávat na balkón takhle ho můžu mít v pokojíčku. ![]()
no ja teda vidim u Sangenicu a podobnych vychytavek prave tu vymozenost, ze jsem vynasela tak jednou za tri-ctyri dny a dele. Rozhodne mi doma nic nesmrdelo - naopak.
Jestli tohle neni vymozenost, tak co uz? ![]()
Navic neco jineho je plenka po plne kojenem mimcu a dost pachove vyrazny rozdil je po nalozi po prikrmu…
a vynaset dvakrat denne a jednou za ctyri dny je sakra rozdil…ale proti gustu… ![]()
trochu mi to pripomina diskusi o prichytavacim tacku pod detske misky - misky/talirky drzi, neklouzou a ditka s nima nemohou vrhat a nejaka uvedomnela matka mi napsala, ze za stovku to je blbost - neni - vyuzivame od roka dosud a nikdy jsme nemeli zadnou prevrhnutou nehodu s jidlem…a to ted pouzivame na klasicke talire…
To si chvalim u psa, pro holky to zatim nemam ![]()
To bych rekla,ze je taky celkem nesrovnatelny, stovka za misku je snad normalni cena, pokud nechci plastovej ausus
A vubec, neresim tu financni stranku;)
Ono, asi hodne dela i to,ze bydlim v RD a popelnici mam hned za dverma, proto v tom nevidim problem ![]()
Zaira píše:
To si chvalim u psa, pro holky to zatim nemam
To bych rekla,ze je taky celkem nesrovnatelny, stovka za misku je snad normalni cena, pokud nechci plastovej aususA vubec, neresim tu financni stranku;)
Ono, asi hodne dela i to,ze bydlim v RD a popelnici mam hned za dverma, proto v tom nevidim problem
jj, rodinný domek je výhoda, ono běhat s košem z 5 patra a ještě kus po chodníku k popelnicím není příjemné.
a v těch speciálních koších to opravdu vůbec nesmrdí a vynáším tak jednou za 3 dny
Holky vy mě děsíte. Já doufala, že další takovou marketingovou blbost kupovat nebudu muset
Ale jak to tady čtu… No ale zatím si pořád myslím, že i když přejdeme na příkrmy, tak plínky budu moct vyhazovat do toho normálního koše na přebalováku a jen vždy každou pokakanou, kterých snad nebudou stovky, zabalím do igelitového pytlíku zvlášť, hodím za dveře a až půjdeme ven, tak je vezmu s sebou. Ale třeba mě první pokakaná plína po příkrmu přesvědčí, že je třeba investovat tiskara do odpaďáku ![]()
Mela jsem starsi uz nevyzity naslapny nerezovy kos, davam do nej igelitky a tesni vyborne.
Vynasim tak 2× za tyden. Tak 2× za mesic vymyji a necham uschnout na balkone.
Je hned pod prebalovakem v loznici a nikde neni nic citit.
Ted pokud ho zrovna neotevru nebo nevynasim.. Mala uz je nejakou dobu na prikrmech, takze obcas je to dost hustej smradek ![]()
Osobne bych se s nejakyma vychytnyma nesmyslama neobtezovala…
Když jsme se rozhodovali jestli pořídit či nikoliv, tak jsem z prvu byla dost proti, že to bude chtít náklady za pytle. Nicméně manžel mě přesvědčil a jsem velice ráda. Koš jsme pořídily, je to velice praktické, žádný zápach, hygienické. Mám ho v ložnici kde přebaluji nejčastěji. Pejsek si ho ani nevšimne… V době když nápně došly a než přišly nové jsem ho ocenila dvojnásob. Chodit s každou plenou do koše a balit jí aby nezapáchala… Když si člověk zvykne na pohdolnější způsob…
Mam uplne obycejny kyblik s vikem ( http://www.batolatko.cz/…tex,621.html)
2-3dny uplne v pohode plinky vydrzi ![]()