Koše na plenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
805
24.1.11 07:40
Štěpina píše:
Ahoj, koš na plenky jsem měla sáčkový ale brzy šel z domu, nebyla jsem vůbec spokojená a o vyhozených penězích za které jsme mohli pořídit něco užitečnějšího nemluvím. Dala jsem na balkon koš v víkem ve tvaru popelnice menší a jednou za pár dní vynesla. Spokojenost velká a investice minimální. Těch pár kroků snad nikoho nezabije…

Hm to samý mi pořád říká manžel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.1.11 08:11
Michaellla píše:
Štěpina píše:
Ahoj, koš na plenky jsem měla sáčkový ale brzy šel z domu, nebyla jsem vůbec spokojená a o vyhozených penězích za které jsme mohli pořídit něco užitečnějšího nemluvím. Dala jsem na balkon koš v víkem ve tvaru popelnice menší a jednou za pár dní vynesla. Spokojenost velká a investice minimální. Těch pár kroků snad nikoho nezabije…
Hm to samý mi pořád říká manžel :cry:

A má pravdu, můj to říkal také a na jeho slova došlo, ostatně jako vždy s dalším „nutně potřebným“ krámem, který se ukázal jako další vyhozené peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.1.11 08:44
Esmerka píše:
Já koš na plenky používám a maximální spokojenost. Mám ten s těmi náplněmi a jsem opravdu spokojená! Kamarádka má ten na obyčejné pytle a říkala, že ten s náplněmi se jí zdá lepší… Takže za mě rozhodně doporučuji, vlastně si to bez tohoto odpaďáčku ani už neumím představit!!! :mrgreen:

Presne taaak, mela jsem uz na prvni dceru pred skoro uz osmi lety - to jsem byla asi rarita, ale postylka a prebalovak byl v loznici na druhe strane bytu byl v kuchyni kos. Poridila jsem tenkrat zluty Sangenic. Byt cca 120 metru a do kuchyne se muselo pres 20m2 halu a predstava, ze mam nejaky smrduty kosik s vikem primo v loznici mne :poblion: , pak po nem skocila kamaradka a na druhou dceru jsem poridila tenhle:

http://www.spuntik.cz/…-na-pleny-1/

stoji nam tady rok nevyuzity, tak kdyby mel nekdo zajem za petistovku je Vas :lol: . Urcite jednu nebo dve naplne tu jeste mam, ty samozrejme gratis.
Kdyztak mi pisnete SZ.. :-)

• Citovat
  • Upravit
2002
24.1.11 08:46

koš mám,

od tommee tippe, jsou do toho takové jakoby náplně s pytlíkem, který je mírně parfemovaný. Vložím plenu pootočím a vzníká řetezec něko jako věnec buřtů.

jako samo, jsou to peníze navíc, já v tomto ohledu nehodlám šetřit. prostšě nebudu chodit s plínou přes celý byt, prostě to za to dám. zase zak drahé to není, bývá to i v akci. jak je to parfemované, tak to není cítit. o psa bych strach neměla. tedy pokud to nebude blb, co občura kde co, což dělá pes třeba segry :-)

balkon, no nevím v létě to musí být na tom balkoně asi masakr, to se musí chodit asi denně, a to mohu rovnou s košem normálním, kam to budu házet.tedy my ho žel máme na jih.

je to o tom, zda jsi ochotná si připlatit něco navíc. samo když budeš mít obyč koš na balkoně, tak to stojí „nic“. uvidíš co ti kdo poradí. samo kdo je nasraný na plenkové koše bude hned přispívat, spokojených asi moc psát nebude :-)) takovou zkuš mám z recenzí :-)))

rozhodni dle financí a dle lenosti ;-)

ted jsem je nestihla koupit a dala do toho koše normální odpadkové, a také to jde. jen to musím vynést mnohem drív, aby nezačal cítit.

ale mě se líbilo mít v koupelně košíček a šup tam s plenou a pak se věnovat jen miminu. jsem líná a mooooc ráda využiji vymožeností dnešní doby :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.1.11 08:53

tak tak Mariee, mam to uuuplne stejne… :wink:

• Citovat
  • Upravit
2508
24.1.11 08:58

ten kos tommy tepppiee (nebo jak se to pise ) mám taky, nevyuzitý mi zabírá místo, taky můžu prodat, kdyby mel nekdo zajem za par slupu (viz SZ)
ale proc je nevyuzity? Prisli mi priserny ty ceny za naplne, na zacatku, kdyz je dite fakt prtavy, byl kos hned plny a naplne okamzite vypotrebovany, za tu cenu mi to prislo proste hrozny, newim proc sem to neresila nez sem to koupila. Vsude v bedne to chvalili, ale tuhle zakladni informaci zapomneli dodat.
Moc se mi ani nelibilo jak funguje, dost casto sem tomu musela rucne pomahat aby tam plina zapadla atd…
takze sem poridila takovy ten odpadkovy kos na normalni pytliky co funguje na druhym principu, ze tam je tezky zavazi a ma udrzet smrad v kosi … chvili fungoval dobre, ale ted sem to vzdala, protoze kdyz se dcera pokakosi, je to teda smradu des a tenhle kos dostatecne netesnil !!! takze lezi na balkone i ten a ja udelala klasickou popelnici na balkon na pliny jako tady kolegyne :)

Kdyz to shrnu - tommy nesmrdi, ale je drahej, ten druhej kos krapes smrdí zase, takže svůj účel neplní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.1.11 09:06

Mam stejny kos jako Mariee.. Zatim velka spokojenost.. Naplne kupuju na mimibazaru sadu 3ks za 370,jedna nam vystaci cca tri az ctyri tydny… Je to ovsem o moji lenosti,dalo by se to resit i jinak,kos na balkone atd ale tohle je moooc pohodlne :) takze za me jo,da se sehnat pouzity za 300 a to zas takova investice neni ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
24.1.11 09:15

My máme Sangenic plus…a znovu bych ho asi nekupovala. Náplň rozhodně nevydrží tolik, kolik píšou. My jsme to teda vyřešili tak, že jsme tři originální spotřebovali, koupili roli igelitu - hadice s takovým průměrem, aby se to vlezlo do toho kola od originálních náplní a plníme si to sami. Je to nesrovnatelně levnější… U nás to byl teda manželův nápad koupit to, ale sám už uznal, že za moc peněz nic moc muzika… Navíc teď už jedeme napůl s látkovkama, takže už se nám to nevyplatí vůbec, ale to už je na jinou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
24.1.11 09:23

čauky, mám koš na plíny tento:

http://www.moje-miminko.cz/…mp-regular18

koupila jsem ten z ekologického hlediska. ty s těma patronama udělají z plenek totální konzervu jak se to obalí tím plastem…takhle je to na principi normálního koše-nepotřebujete žádné náplně jen igelitový klasický sáček na odpadky - jakýkoliv

No a vynáším to každý den, ale je fakt, že to teda netěsní na 100%. Ale mám to v koupelně kde mám pořád otevřené okno a zavírám dveře do bytu tak snad to cítit není…nevím, třeba jsme si jen zvykli a srmdí to tu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
24.1.11 09:27

mam ten jako mišmiš a jsem naprosto spokojena,je v pokojicku pod prebalovacim pultem a nesmrdi nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
24.1.11 09:41

ahoj, já mám taky koš na plenky Tommee tippee a jsem moc spokojená,
přebalovák je v dětským pokoji, ted už tada přebaluju na zemi, ale nosit pleny na balkon přes ložnici bych nemohla - přítel dělá noční a přes den tam spí.

a hlavně v létě to máme udělané na posezení a mít tam koš s plenama. :nevim:

do kuchině bych sice mohla, ale tam nejsou dveře, takže smrad by byl po celém bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.11 10:02
Mišmiš píše: čauky, mám koš na plíny tento:

http://www.moje-miminko.cz/…mp-regular18

koupila jsem ten z ekologického hlediska. ty s těma patronama udělají z plenek totální konzervu jak se to obalí tím plastem…takhle je to na principi normálního koše-nepotřebujete žádné náplně jen igelitový klasický sáček na odpadky - jakýkoliv

No a vynáším to každý den, ale je fakt, že to teda netěsní na 100%. Ale mám to v koupelně kde mám pořád otevřené okno a zavírám dveře do bytu tak snad to cítit není…nevím, třeba jsme si jen zvykli a srmdí to tu :lol:

Tento koš mám také a jsem s ním velice spokojená. Cítit nic není :-) Doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.11 12:55

:nevim: Když si to tak vezmu jiný maminky utrácejí za větší hlouposti a dají za to ohodně víc třeba za cigára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
24.1.11 14:08

Diaper Champ Regular

Ahoj, taky máme Diaper Champ a jsme spokojení. Nemusí se do toho kupovat drahé náplně. Mrkni na tyto stránky

baby-line.cz/15-pleny-a-nocniky.html?idProduktu=535

je tam za dobrou cenu jen nedoporučuju platit předem dávali si s posláním zboží dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.11 14:32

Tak já mám ten obyčejný koš na pleny z Ikea a do něj dávám běžné igelitové sáčky nebo tašky. Visí mi zboku na přebalováku a je to velice pohodlné. Vnitřní misku, která se prodává ke koši používám na vlhčené ubrousky viz foto. Nesmrdí to vůvbec, vynáším až je plný tedy tak jednou za dva až tři dny. Ale třeba je to tím, že malý je ještě plně kojený a navíc kaká dost málo třeba jen jednou za dva, tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí