Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Narazila jsem dnes na stránky kosmetiky cosmoplus-team ???.Je tam nabízená kosmetika něco jako Oriflame,Avon nebo Dedra ale bohužel nikde nejsou napsané obchodní podmínky ,ty se člověk asi dozví až po zaragistrování… proto se chci zeptat zdali s kosmetikou nemáte někdo zkušenost
Díky ![]()
Psala jsem tam email..at mi poslou obchodni podminky driv nez se nekam zaregistruji a odepsali mi ze mi je poslat nemuzou… ze registrace je bezplatna a k nicemu nezavazuje a podminky mi dojdou az po registraci..tak nevím, anavíc na netu se o nich clovek nic nedozvi
Jj no právě ..nikde nic nepsaného není a to že podmínky pošlou až po registraci mi přijde divné
takže asi nic ![]()
ahojky…zaregistrovala jsem se do této firmy a právě dnes mi přišly obchodní podmínky…píše se tu vše co potřebujete vědět.jak obchod funguje, jaké jsou výhody, jaké máte slevy jako obchodník apod. ![]()
Dobrý večer,
já zatím skušenosti nemám, ale skusila jsem po netu zaregistrovat, po týdnu mi přišla pošta s podmínkami, smlouvičkou o obch. zastupování(hlásila jsem se) ve dvou provedeních. Jedno podepíšu a pošlu zpět a oni mi pošlou následně propagační materiály. Vypadá to dobře, zatím
.
A jaké jsou teda podmínky???Když s tím dělají takové tajnosti???
Musíš prvni objednáku udela za 1500 a pokud nebudes mít objednávky nad 2000 tak si nic nevyděláš asi tak ![]()
Ahojky, tak jsem se dnes zaregistrovala, uvidíme, snad to pujde, ale kosmetika mne zaujala a ceny taky tak doufejme, že se po nich neobsypu jako po některých jiných
, všude jinde chtějí za registraci peníze, tak holky držme si palečky, třeba budeme krásný a něco si přivy
děláme
nákup zboží za 1500,kč alespoň 1 za 3 měsíce.platba zboží na dobírku.
Skusila jsem se taky zaregistrovat.Kosmetika vypadá dobře,jen jsem nepochopila tu objednávku za 1500 za kvartál.Záleží jaká doba je u nich kvartál.Nevíte??????Jestli měsíc nebo tři?Jinak píšou,že zboží je zasíláno zdarma.Což je pozitivní.Tak to asi zkusím.Hodně zdaru. ![]()
Ahojky, taky jsem na to narazila, je teda dost divné, že podmínky pošlou až po registraci.
Nevíte někdo, zda musíte vždy něco objednat? Co když mi kosmetika nebude vyhovovat a už ji nebudu chtít.
Jde jen o pouhý nákup a prodej a podle výše objenaného zboží dostanete nějaké procento slevy. Nejmenší objednávka je 1,500 Kč, ke které dostanete slevu 18%, nejvýše 30% za objednávku nad 6,500 Kč. Výhody jako jsou třeba u Avonu, zcela žádné (vrácení částečně použitého zboží tu vůbec není). Nepoužité a nerozbalené zboží můžete poslat zpět do 14 dnů, tak jak je to běžné ve všech obchodech.
Mimo to jsem teď zjistila, že v katalogu je kosmetika Cosmoplus zastoupena asi z 25% a ostatní z většiny tvoří kosmetika Farmasi, která je normálně dostupná v drogeriích za nižší ceny, než jsou uvedeny v katalogu Cosmoplus.
Podle mého názoru schánějí jen odbyt.
Ahojky,taky jsem se zaregistrovala. Miluju kosmetiku, bohužel mé zákaznice se mi doslova vysmály
tak tady asi neuspěju ![]()
Ahoj holky, vidím, že se tady řeší Cosmoplus. Švagrová se zaregistrovala a vzhledem k nízkým cenám má docela dost objednávek. Je fakt, že pokud nemáte objednávku alespoň za 1500, tak z toho nic nemáte. Jinak mě do toho celkem dost zasvětila a trochu se o to zajímám.
Ahoj, jsem z výrobků Farmasi vážně nadšená, zaregistrovala jsem se, ale.....!!! Výrobky Farmasi se vážně dají koupit normálně v obchodech, i na e-shopech, a to téměř za polovinu katalogové ceny!! To si z prodejců vážně dělají srandu
není to vůči nám fér. Až se to zákaznice dozví, tak mě asi zabijou ![]()