Cosmoplus-team - obchodní podmínky

211
20.1.11 08:54

Cosmoplus-team

Narazila jsem dnes na stránky kosmetiky cosmoplus-team ???.Je tam nabízená kosmetika něco jako Oriflame,Avon nebo Dedra ale bohužel nikde nejsou napsané obchodní podmínky ,ty se člověk asi dozví až po zaragistrování… proto se chci zeptat zdali s kosmetikou nemáte někdo zkušenost :) Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vuka
24.1.11 12:14

Psala jsem tam email..at mi poslou obchodni podminky driv nez se nekam zaregistruji a odepsali mi ze mi je poslat nemuzou… ze registrace je bezplatna a k nicemu nezavazuje a podminky mi dojdou az po registraci..tak nevím, anavíc na netu se o nich clovek nic nedozvi

• Citovat
  • Upravit
211
24.1.11 14:45

Jj no právě ..nikde nic nepsaného není a to že podmínky pošlou až po registraci mi přijde divné :think: takže asi nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gegitka32
24.1.11 15:25

ahojky…zaregistrovala jsem se do této firmy a právě dnes mi přišly obchodní podmínky…píše se tu vše co potřebujete vědět.jak obchod funguje, jaké jsou výhody, jaké máte slevy jako obchodník apod. :-)

• Citovat
  • Upravit
Evca27
25.1.11 00:08

Cosmoplus

Dobrý večer,
já zatím skušenosti nemám, ale skusila jsem po netu zaregistrovat, po týdnu mi přišla pošta s podmínkami, smlouvičkou o obch. zastupování(hlásila jsem se) ve dvou provedeních. Jedno podepíšu a pošlu zpět a oni mi pošlou následně propagační materiály. Vypadá to dobře, zatím :-) .

• Citovat
  • Upravit
211
25.1.11 13:05

A jaké jsou teda podmínky???Když s tím dělají takové tajnosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikitka.top
27.1.11 17:01

Podmínky

Musíš prvni objednáku udela za 1500 a pokud nebudes mít objednávky nad 2000 tak si nic nevyděláš asi tak :-)

• Citovat
  • Upravit
kordulka04
28.1.11 12:57

Cosmoplus

Ahojky, tak jsem se dnes zaregistrovala, uvidíme, snad to pujde, ale kosmetika mne zaujala a ceny taky tak doufejme, že se po nich neobsypu jako po některých jiných :lol:, všude jinde chtějí za registraci peníze, tak holky držme si palečky, třeba budeme krásný a něco si přivy :wink: děláme

• Citovat
  • Upravit
ZETULE
28.1.11 16:39

nákup zboží za 1500,kč alespoň 1 za 3 měsíce.platba zboží na dobírku.

• Citovat
  • Upravit
epina
28.1.11 19:37

cosmoplus

Skusila jsem se taky zaregistrovat.Kosmetika vypadá dobře,jen jsem nepochopila tu objednávku za 1500 za kvartál.Záleží jaká doba je u nich kvartál.Nevíte??????Jestli měsíc nebo tři?Jinak píšou,že zboží je zasíláno zdarma.Což je pozitivní.Tak to asi zkusím.Hodně zdaru. :dance:

• Citovat
  • Upravit
126
1.2.11 14:16

Ahojky, taky jsem na to narazila, je teda dost divné, že podmínky pošlou až po registraci.
Nevíte někdo, zda musíte vždy něco objednat? Co když mi kosmetika nebude vyhovovat a už ji nebudu chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.11 17:08

cosmoplus

Jde jen o pouhý nákup a prodej a podle výše objenaného zboží dostanete nějaké procento slevy. Nejmenší objednávka je 1,500 Kč, ke které dostanete slevu 18%, nejvýše 30% za objednávku nad 6,500 Kč. Výhody jako jsou třeba u Avonu, zcela žádné (vrácení částečně použitého zboží tu vůbec není). Nepoužité a nerozbalené zboží můžete poslat zpět do 14 dnů, tak jak je to běžné ve všech obchodech.
Mimo to jsem teď zjistila, že v katalogu je kosmetika Cosmoplus zastoupena asi z 25% a ostatní z většiny tvoří kosmetika Farmasi, která je normálně dostupná v drogeriích za nižší ceny, než jsou uvedeny v katalogu Cosmoplus.
Podle mého názoru schánějí jen odbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.11 16:27

cosmoplus

Ahojky,taky jsem se zaregistrovala. Miluju kosmetiku, bohužel mé zákaznice se mi doslova vysmály :cert: tak tady asi neuspěju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.2.11 08:24

Ahoj holky, vidím, že se tady řeší Cosmoplus. Švagrová se zaregistrovala a vzhledem k nízkým cenám má docela dost objednávek. Je fakt, že pokud nemáte objednávku alespoň za 1500, tak z toho nic nemáte. Jinak mě do toho celkem dost zasvětila a trochu se o to zajímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.2.11 19:04

Ahoj, jsem z výrobků Farmasi vážně nadšená, zaregistrovala jsem se, ale.....!!! Výrobky Farmasi se vážně dají koupit normálně v obchodech, i na e-shopech, a to téměř za polovinu katalogové ceny!! To si z prodejců vážně dělají srandu :-x není to vůči nám fér. Až se to zákaznice dozví, tak mě asi zabijou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí