Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,jsem kadeřnice a jsem zvědavá a i by mě docela zajímalo jak to máte s kadeřničkama..chodíte pravidelně ke své „ověřené“ kadeřnici,nebo radši střídáte a pořád nemůžete najít to své ořechové??Napište jak ste byly a nebyly spokojené s kadeřnicí či kadeřnictvím…docela by mě to zajímalo
![]()
mame kadernictvi v dome, chodim v nouzi nejvyssi, nemam rada hrabani ve vlasech ![]()
touzim po ucesu, ktery nebudu muset upravovat ![]()
jizvíková píše:
mame kadernictvi v dome, chodim v nouzi nejvyssi, nemam rada hrabani ve vlasech
touzim po ucesu, ktery nebudu muset upravovat
jako moje mamka
taky nemá ráda „hrabání ve vlasech“ za to já to miluju ale není kdo by se mě hrabal… ![]()
Já teda zkušenosti nic moc,vždycky jsem měla pocit,že mám na hlavě helmu.A nikdy to nebylo tak jak jsem chtěla.Moje ségra je kadeřnicí a od té doby jsem spokojená:-)
petra79 píše:
Já teda zkušenosti nic moc,vždycky jsem měla pocit,že mám na hlavě helmu.A nikdy to nebylo tak jak jsem chtěla.Moje ségra je kadeřnicí a od té doby jsem spokojená:-)
tak to jste štastná co?:) někdy je to těžké,já mám také neposlušné vlasy které se podaří zkrotit jen málokteré kadeřničce…:( pořád hledám to „své ořechové“ tak to je fajn že jste spokojená to je nejdůležitější
Do nedávna jsem hledala a pokaždé šla jinam…nikdy to nebylo podle mých představ..
Teď mám
kadeřnici…pokaždé se těším co mi na hlavě vyčaruje nového
Chodím dle potřeby, tak jednou za 3-4 měsíce.
ewinka-tak to chodíte docela po delší době…ale je fajn že jste konečně našla šikovné ručičky:)
holky když jste nebyly spokojené s práci kadeřnice,řekly jste jí to??nebo naznačily??? stalo se Vám někdy něco kuriózního v kadeřnictví??? ![]()
jsem spokojená,protože už ví co mi tam vytvořit:-)no já jsem to nikdy neřekla,že se mi to nelíbí,ale už jsem tam nešla.
mockrát jsem nebyla spokojená, ale nikdy jsem nenašla odvahu si ztěžovat..Jen jsem tam víckrát nevkročila.
tak to jo,já jsem jednou také narazila na kadeřnici,teda kamarádka jí vychlobala do nebe tak jsem jí šla zkusit,byla to taková postarší paní,vypadala hezky ale byla strašně příšná,rázná..ani mě nenechala pořádně vysvětlit jak to chci,tak sem jí nechala at si dělá co chce jen at to nemám na krátko ![]()
takže se konal přeliv,melírek a stříhání…docela to ušlo jen jsem jí nemohla vysvětlit že sestříhané vlasy do obličeje zeštíhlí opticky obličej a že já jsem to potřebovala,protože mám kulatý obličej…tak to mě vadilo,že si mlela svou i když neměla pravdu…a jednou jsem narazila na mladoučké telátko co kuňkalo ani držet nůžky to pořádně neumělo ![]()
na co hodně koukáte když sedíte na křesle u kadeřnice?co by vám na kadeřnici hodně vadilo?
Tak já u kadeřnice nebyla hoodně dlouho,jak se říká-kovářova kobyla chodí bosa..tak to je fakt. ![]()
kecačka píše:
Tak já u kadeřnice nebyla hoodně dlouho,jak se říká-kovářova kobyla chodí bosa..tak to je fakt.
tak šupky honem,vlásky určitě po kadeřnici jen volají ![]()
Chodim ke kadernici tak jednou za mesic, protoze mi hodne rychle rostou vlasy a nemam rada, kdyz je nemam upraveny. Odmala jsem chodila ke stejny kadernici jako moje mamca, neni spatna, ale uz jsem chtela vyzkouset neco novyho. Na doporuceni kamaradky jsem sla do salonu, kam chodi ona, mam kadernici, ktera je relativne sikovna, jen nekdy mam pocit, ze to vyslovene odflakne. Ted mam posledni mesice mikado a nikdy mi ho nedokazala udelat presne tak, jak bych chtela. Nedavno jsem musela necekane hned najit nekoho na strihani, tak jsem musela zajit do Cut&color, mela jsem trochu strach, protoze na tyhle kadernictvi nebyvaji nejlepsi recenze, ale dopadlo to super, mela jsem to presne tak, jak jsem to vzdycky chtela, byla jsem nadsena a jsem rozhodnuta zajit tam a zkusit si vyzadat primo tuhle jednu holcinu ![]()
Jinak nikdy jsem nedokazala rict, ze se mi to nelibi nebo to neni presne ono, dusila jsem vztek v sobe ![]()
U kadernice se mi libi, miluju, kdyz si mi nekdo hraje s vlasama a jeste to navic nakonec dobre vypada
A nekoukam na nic, protoze vetsinou nemam cocky, ale bryle a s myma deseti dioptriema to znamena, ze mam prekvapeni na konci
Ale rada se necham prekvapovat, i za cenu toho, ze to nedopadne nejlip.
Mám oblíbené kadeřnictví, ale je mi jedno, kdo tam zrovna stříhá. A taky se to tam dost mění. Nechodím pravidelně, barvím se sama. Že jsem nespokojená bych asi neřekla. Jednou mi tam jedna slečna udělal masáž hlavy umělými nehty - auau a pak mi ustřihla ofinu do půlky čela. Takže jsem vypadala jak igráček
Pak jsem si všimla, že ona má na hlavě to samý. Od té doby říkám, že ofinu nechci, že si ji nechávám dorůst a pak si ji doma stříhám před zrcadlem. I když už tam slečna nepracuje.
S čím mám v kadeřnictví „problém“:
Jinak manžela stříhám já. To je vždycky sranda
On si pochvaluje, že jsem jediná kadeřnice, co stříhá nahá jen v kalhotkách. Ale popravdě - je to zryze praktických důvodů - protože dostat potom z obelečení jeho vlasy je nomožný.
KaVePe píše:kecačka píše:tak šupky honem,vlásky určitě po kadeřnici jen volají
Tak já u kadeřnice nebyla hoodně dlouho,jak se říká-kovářova kobyla chodí bosa..tak to je fakt.
jéé,tak to si piš!
potřebovala bych to jako sůl,ale nemám hlídání prcka… ![]()