Kadeřnictví a kadeřnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
7.2.11 00:50

jsou kadeřnice, které docházejí k zákaznici domů…třeba v době kdy už je doma tatínek a může chvilku pohlídat.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.2.11 05:44

Já teda kadeřnicí nejsem, ale stříhala jsem se sama, pak už jsem to měla moc dlouhý, tak jsem zašla ke kadeřnici, tam jsem byla asi 2× + nechat si dělat 1× účes, moc spokojená jsem nebyla. Pak jsem zašla do jednoho „vyhlášeného“ kadeřnictví si nechat udělat melír, s mými zkušenostmi s melírovací barvou jsem je informovala, že mi prostě tato barva nechytá! Kadeřnice mě neposlechla a napatlala mi ji tam, samozřejmě po smytí a vyfoukání jsem to měla zrzavý místo hnědé :cert: , řekla ať přijdu druhý den, že to napravíme - čekal mě ples, „poděkovala“ jsem a už jsem se tam neukázala. Po nějaký době kadeřnictví zkrachovalo. Teď už je to nějaký rok co chodím ke skvělé kadeřnici, už teda nevím jak jsem se u ní ocitla, kdo mi ji doporučil, ale je vážně skvělá. Ostříhá tak jak chci, jen kdyby to chtělo vydržet i další dny, ale hlavu si prostě obden mít musím.

Teď se mi ale stalo, že jsem si naporoučela a zapomněla, aby mi délka stačila do gumičky, no účes krásný, ale doma mi to vypadávalo, takže jsem se musela smířit s tím, že mi to zase za 3/4 roku doroste - kvůli hlídání nemám čas tam chodit častěji. Ale byla to moje chyba ne její a taky se dveře u ní pořádně ani nezavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.2.11 07:39
KaVePe píše:
ewinka-tak to chodíte docela po delší době…ale je fajn že jste konečně našla šikovné ručičky:)holky když jste nebyly spokojené s práci kadeřnice,řekly jste jí to??nebo naznačily??? stalo se Vám někdy něco kuriózního v kadeřnictví??? :lol:

jednou mě kadeřnice sice hezky ostříhala,ale poslední úprava byla katastrofální. Vypadala jsem jak když jsem utekla z Bohnic. Tak jsem jí řekla zda to opravdu myslí vážně a ať mi kouká znovu namočit hlavu a znovu vyfoukat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.2.11 08:17

Já dám vždycky na doporučení známých. Takže jsem měla skvělou kadeřnici, která mě vždy moderně ostříhala. Po přestěhování do jiného města jsem dlouho hledala, ale taky nakonec našla jednu šikovnou paní a nebojím se jí pochválit a nebo naopak říct, že se mi něco nelíbí. Ale to je málokdy, že se mi něco nelíbí. Jsem teď fakt spokojená a chodím k ní každé 2 měsíce, mám krátké vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
7.2.11 09:13
kecačka píše:
KaVePe píše:
kecačka píše:
Tak já u kadeřnice nebyla hoodně dlouho,jak se říká-kovářova kobyla chodí bosa..tak to je fakt. :lol:
tak šupky honem,vlásky určitě po kadeřnici jen volají :lol:
jéé,tak to si piš! :-) potřebovala bych to jako sůl,ale nemám hlídání prcka… :-(

Já taky nikdy neměla hlídání a chodila jsem s malou už od 2 měsíců a v pohodě normálně kočárek zaparkuju co nejblíž to jde nachystala jsem si jídlo, pití , hračky a v pohodě jsme to vždy zvládly , jo a kdyby měl někdo s tím že mám sebou dítě problém tak už mě tam nikdo neuvidí

Jinak jsem dlouho chodila k jedné ta byla fajn hodně se mi spravily vlasy ale začala být dosti drahá a poslední rok jsem měla pocit že to nějak odflákla nebo nevím ani to nevypadalo že jdu od kadeřnice, ted mám jinou je fajn a levná jen je na mateřské a jednou jsem teda šla k její zástupkyni no jak já vypadala děs běs jsem normálně probrečela 4 noci, ted už ta moje chodí 2× do týdne pracovat tak je to dobrý jen ted musím čekat až mi dorostou vlasy po tom kombajnu co mi tam ta její zástupkyně nadělala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.2.11 09:18

ahoj,
tak ja mám s kaderníčkami len samé „veselé“ príhody. Odjakživa si zakladám sa svojich dlhých vlasoch po pás..no a jedného dňa som sa vybrala do kaderníctva na podstrihnutie končekov. na moju velkú smolu tam bola mladá praktikantka.Hovorím jej, podstrihnúť 5 cm. Ona chytí nožnice a šmyk -odstrihne mi prameň vlasov nad ramenom, a spýta sa ma, či táto dĺžka stačí, alebo uberieme..v tom celé kaderníctvo stíchlo, ja ohromená a neschopná slova..nakoniec jedna zo starších kaderníčok ktorá strihala pani vedľa jej teda pekne vynadala, tá „moja“ to nezvládla a utiekla dozadu.. :cert: Tak som si teda nakoniec počkala, a nechala vlasy skrátiť, lebo sa s tým nedalo už nič vykúzliť.

ďalšia sranda je, že moj brat má za manželku kaderníčku, a on i deti sa odjakživa chodia radšej strihať inam :-)Jediné, čo sa v tej škole naučila je používať mašinku, lak a tupírovať :mrgreen:

Ja som sa v posledných rokoch dosť často sťahovala, preto nemám nejakú stálu osvedčenú kaderníčku. U mňa rozhoduje hlavne to, čo má sama dotyčná na hlave. Neviem, čím to je, ale pripadá mi, že vačšina kaderníčok ani nedbá na svoje vlasy :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.2.11 09:59

Tak já chodím ke své kadeřnici už nejméně 10 let. Během této doby jsem vyzkoušela asi dvě, možná tři kadeřnice a už bych to nikdy neriskovala. Ta moje je opravdu úžasná, udělá mi přesně to, co očekávám a účes i melír vypadá vždy úžasně 8-) Neměnila bych a ani nešla už zkoušet jinam. I když má dovču, raději si počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.2.11 12:00

zdravím,téda takových hezkých zážitků…no jsem ráda že píšete…
já začínám od srpna na ŽL u jedné hodné paní,tak jsem zvědavá jak to vše bude,klientelu zatím nemám moc velikou ale časem se to dá do pořádku snad..:)
zrovna včera mi kamarádka psala zda nemám čas že jí kadeřnice zkazila střih,a že nehorázně smrděla cigaretama že to bylo hrozné… :-x takže budu napravovat,jsem zvědavá s čím příjde ale mělo by to být nepovedené prodloužené mikádko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
6.4.12 15:40

Ahoj všem, musím se s vámi podělit o dnešní zážitek. byla jsem v OC Černý Most a zašla jsem do kadeřnictví Klier, protože jsem nad kadeřnicemi zlomila hůl a zjistila jsem, že nejhezčí účes mám, když ke kadeřnici nechodím. mám je ale rok nestříhané, tak jsem si jen řekla, že tam vlítnu, každý ví, že v těchto kadeřnictvích Klier jsou spíše slabší kadeřnice, tak říkám nechci od ní žádný zázrak, jen ať mi zastřihne třepící konečky a nechá to dlouhé a hlavně ať mi to nefouká přes kulatý kartáč, to nesnáším, stačí jen vyfoukat fénem. tak ona že jo a přinesla takový ten její sešítek, kde mi prezentovala cenu … 1060,– Kč ! :-D odešla jsem. byla jsem v šoku a říkám, víte co nezlobte se, ale to se opravdu raději objednám u odborníka a nepůjdu jen na konečky v obchoďáku. tý kráso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
6.4.12 17:13

Tak to tam chodí neda se odečíst jen foukáni a započítat jen mytí ,tam jsou ceny komplet a i když to chceš jen zastříhnou je to cena za mytí střih a foukana jinak to tam nejde tak to tam prostě je.Děla,la sem v kliru x let je to trochu postaveny na hlavu ale najdou se tam i šikovné holky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.4.12 17:14

Já chodím ke kadeřnici ráda, ale ne moc často, mám dlouhé vlasy, tak jdu vždy tak dvakrát za rok na zastřižení a melíry. Moje šla na mateřskou a převzala mne její kolegyně a jsem spokojená.
Jednou byla nějaká akce- kupon na kadeřnictví Provost??? v Praze, tak jsem tam šla. Chtěla jsem pouze umýt a vyžehlit. Slečna mi vyrvala snad třetinu vlasů, když mne rozčesávala. Jako není do jednoduché rozčesat, vlasy jsou vlnité, ale to co se tam dělo :roll: A jako perličku na závěr mi udělala z mých podrostů vpředu, které se vždy pracně snažím házet na stranu, aby nebyly vidět, ofinu 8o 8o
Děs běs.
Za mlada jsem chodili na vesnici k jedné paní, která vždy udělala pěkný střih (měla jsem krátké vlasy), ale pak to zazdila tím, že to vyfoukala a natupírovala a zlakovala 8o 8o 8o Takže jsme vždy hned doma myly hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
6.4.12 17:28

Kadeřnické služby jsou pro mě citlivá záležitost, mám jemné vlasy bez objemu, ne každý účes mi sluší a když mi to kadeřnice ostříhá špatně, mám z toho trauma ještě dalších 14dní:( Před pár lety jsem bydlela na podnájmu s holčinou, co byla kadeřnice a ta mě stříhala a barvila a byla strašně moc šikovná. Když se odstěhovala, ségra mi doporučila svou kadeřnici, taky byla docela šikovná, navíc takový ten upovídaný typ, to mi vyhovuje, . Ale poslední dobou mi přišlo, že už se nesnaží tak jak dřív a navíc čekala mimčo a chtěla jít na mateřskou. Kámoška mi doporučila svého kadeřníka, tak jsem to zkusila, bo shodou okolností ho mám kousek od domu a nemusím jezdit přes půl města, což je fajn. Zatím jsem tam byla asi 4×, chodím po cca 8týdnech, mám krátké vlasy a ty se musí pravidelně stříhat, jinak to vypadá hrozně. První pokus moc nevyšel, ale spíš to bylo tím, že jsem si moc nerozuměli, co by mi vyhovovalo, já se nebojím říct, že jsem nebyla spokojená a že bych to chtěla jinak ostříhat. Platím za to dost pěněz, tak přece se nebudu být říct svůj názor a jde hlavně o mou spokojenost, já jsem zákazník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
6.4.12 18:38
@j.borufka píše:
Tak to tam chodí neda se odečíst jen foukáni a započítat jen mytí ,tam jsou ceny komplet a i když to chceš jen zastříhnou je to cena za mytí střih a foukana jinak to tam nejde tak to tam prostě je.Děla,la sem v kliru x let je to trochu postaveny na hlavu ale najdou se tam i šikovné holky :mrgreen: :mrgreen:

jasně je mi to úplně jasný. ta cena byla za střih pro dlouhé vlasy. a já jsem po ní střih opravdu nechtěla, vím, jak kadeřnice dokážou vlasy oškubat, prostě mám na to smůlu. takže jsem chtěla opravdu umýt, konečky a vyfoukat a o takové zákaznice tam asi nemají zájem. jako fakt pardon, ale když jsem viděla, jak ostříhala 13 letého kluka, který tam přišel s přerostlým moderním účesem a odcházel s helmou na hlavě zastřižený jak paruka, tak to ani omylem. ta holka neměla představu, co je in. ale ceny tam mají, jako by mě stříhali pomalu v Bomtonu na Václaváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
6.4.12 19:27

@dada12 je to tam drahe a některe jsou hned po vyučení pokud je cena vysoká očekáva se i super služba.To stříháni se tam bere jen i ty konečky boužel proste jestli chceš konečky nebo ostříhat zmněnu cena je stejna a myslím že vedení to ma neodmyšlené konečšky zaberou mín času a zmnena víc a přitem je cena stejná :think: dělala jsem vedouci vedla jsem boje a k ničenmu stale stejna písnička nabízen nutit se prodávat pokud nedelaš jak maš penízky z vyplaty se strhávají :cert: :cert: co nejaka kadeřnice v salonu nebo menší kadeřnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.4.12 19:32

Já jsem už 7 let věrná svojí kadeřnici, je skvělá, vždycky mi udělá melír tak jak ho chci, teda aby mi chytnul v bílé barvě, ne ve žluté. Vždycky se mi časově přizpůsobí,česala mě na důležité životní momenty, je prostě skvělá, i když už se jí blíží důchodový věk. A jestli půjde do důchodu, tak si jí asi nastěhuju domů, protože bez ní si svůj vlasový život neumím představit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí