Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nevíte o nějakém šetrném, mám strašně suchou pleť, ale nechce se mi kupovat drahý nevyzkoušený.. Děkuji
modelis píše:
Nevíte o nějakém šetrném, mám strašně suchou pleť, ale nechce se mi kupovat drahý nevyzkoušený.. Děkuji
Ahoj,na suchou pleť bys peeling používat neměla.Já mám taky sušší pleť,a velice zřídka používám peeling od Eucerinu:
http://www.docsimon.cz/…eeling-100ml
teď v zimě ho vůbec nepoužívám,a to je opravdu jemný,žádné struhadlo.
Kdysi jsem zkoušela mletou kávu a pleť byla po tom fakt taková jasnější a byl na ní trošku mastnější film. Nebo jsem četla dát tu kávu i do trošky medu (teď nevím, jestli tam byl i citron, ale tím se nic nezkazí
)
Nebo stačí obyčejné pleťové mléko nebo mýdlo, které běžně používáš a na dlani do toho přidej cukr nebo sůl.
Ten cukr používám taky, sůl jsem taky zkoušela ale pálí to. Cukr používám i na tělo při sprchování, mám suchou kůži na nohou a zadku, a tohle krásně vyhladí a samo je nutné potom promazat.
delice píše:
Ten cukr používám taky, sůl jsem taky zkoušela ale pálí to. Cukr používám i na tělo při sprchování, mám suchou kůži na nohou a zadku, a tohle krásně vyhladí a samo je nutné potom promazat.
Delice, také by mě to zajímalo: ten cukr používáš krupici nebo mletý? Děkuju
![]()
momi33 píše:modelis píše:Ahoj,na suchou pleť bys peeling používat neměla.Já mám taky sušší pleť,a velice zřídka používám peeling od Eucerinu:
http://www.docsimon.cz/…eeling-100ml
teď v zimě ho vůbec nepoužívám,a to je opravdu jemný,žádné struhadlo.
Já se potřebují právě zbavit šupinek, když si nanesu na obličej krém a make-up jsem jak had.. Jsem zkoušela nanést vrstvu nemastného krému, ale spíš potřebují ty šupinky odstranit ![]()
Jinak jak říkám, kupovat nic nechci, já kdysi měla, ale mě to tak zničilo pleť, takže zkusím něco domácího.
Med s cukrem nebo kávou není špatný, vyzkouším a uvidím
Díky
Ahoj!
Já mám ty šupinky taky,děs,včera mi kamarádka poradila na noc mazat vazelínou a dala mi nějaký vzorek,vyzkouším.Už jsem zkoušela opravdu mazat vším možným a jsem šupináč pořád ![]()
vvero píše:delice píše:Delice, také by mě to zajímalo: ten cukr používáš krupici nebo mletý? Děkuju
Ten cukr používám taky, sůl jsem taky zkoušela ale pálí to. Cukr používám i na tělo při sprchování, mám suchou kůži na nohou a zadku, a tohle krásně vyhladí a samo je nutné potom promazat.![]()
Cukr používám pískový, ten krystal je moc hrubý. Dám si ho maličko do mističky, napatlám obličej odličovacím mlékem, těma mokrýma prstama hrábnu do mističky a rukama rozetřu po obličeji, chvíli masíruju, ale jemně a fak ne dlouho, hlavně nos, a čelo se mi šupinatí, ale je fakt, že i přes to že se mi občas šupinatí mám plet spíš mastnou. No a opláchnu vodou, na závěr ledovou a pak namažu. Nejlíp na noc. ![]()
Tak jsem na ten cukr koukla a je to krupice ale pískový se mu taky říká ne? No každopádně ne ten krystal. ![]()
Ahoj holky, ja používám olivový a olej tmavý cukr, dám do hrnečku rozmíchám a hurá na celé tělo masírovat, plet je po tom jak samet, už jen opláchnout teplou vodou.
![]()
Sůl vysušuje, takže bych ji používala spíš na mastnou pleť.. Ale někdo mi radil, že až pojedu k moři mám si s sebou zpátky domů přivést písek z pláže.. je jemný a když se smíchá s nějakým tím olejem nebo krémem tak taky poslouží jako peeling ![]()