Účes na svatbu host

228
24.8.17 19:52

Účes na svatbu host

Ahojky holky, špatné kategorie, snad prominete, i adminka promine. Teď už ale k dotazu :).
Hledám inspiraci k účesům na svatbu jako host, který zvládne i trochu nemehlo :mrgreen: :lol:
Mám dlouhé husté tvrdé vlasy. Natočené vlasy mi opravdu moc dobře nedrží (když dám do copánku, tak trochu ano), mám i větší čelo, takže vyčesat úplně nevím :nevim: :/.
Poradíte mi jaký účes? Děkuji všem za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
24.8.17 20:14

@slečna97 ja mela jako host francouzkej cop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.8.17 20:45
@slečna97 píše:
Ahojky holky, špatné kategorie, snad prominete, i adminka promine. Teď už ale k dotazu :).
Hledám inspiraci k účesům na svatbu jako host, který zvládne i trochu nemehlo :mrgreen: :lol:
Mám dlouhé husté tvrdé vlasy. Natočené vlasy mi opravdu moc dobře nedrží (když dám do copánku, tak trochu ano), mám i větší čelo, takže vyčesat úplně nevím :nevim: :/.
Poradíte mi jaký účes? Děkuji všem za radu :)

zadej si na youtube
easy hairstyles for long hair a vyjede ti hodně videí jak jednoduše upravit dlouhé vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.8.17 20:52

@jdukolem @Ivana 85 díky, určitě z toho něco vyberu, a uvidíme jak to dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.17 21:18

Taky doporučuji youtube videa, jsou tam fakt jednoduché návody i na volnější chignon apod..-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.9.17 10:51

Já na to vždycky koukám, přijde mi to strašně jednoduché a pak co si vytvořím na hlavě je spíš k smíchu :Dbych pořebovala si ultra-easy hairstyles :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková