Účet na epoptávka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
11.1.14 01:11

účet na epoptávka

PROSÍM :)
Je tu někdo kdo je tu registrovaný a zjistil by mi jen kontakt u téhle poprávky? http://www.epoptavka.cz/…bc8ef030b9c9

Přijde mi zbytečné se jen registrovat, kvůli jednomu kontaktu :(
Opravdu prosím o pomoc a děkuji za spolupráci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.1.14 08:07

@skeejny jasný.. takže on se někdo za prachy registruje a pak Ti pošle kontakt, jo? prober se.. je jasný, že Ti nikdo kontakty psát nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.1.14 12:50

Nééé, to je stránka pro podnikatele, víš? Je to roční členství asi za 2500,– kč. Myslela jsem že ještě ochotní lidé existují, když za to oni již nic nedají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
11.1.14 19:27

@skeejny vzdyt @martina.se pise pravdu. A zadnych 2500kc, manzel platil 3700kc za uplne obycejnou registraci.Za lepsi a vyhodnejsi clenstvi by musel jeste priplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.1.14 19:44
@skeejny píše:
Nééé, to je stránka pro podnikatele, víš? Je to roční členství asi za 2500,– kč. Myslela jsem že ještě ochotní lidé existují, když za to oni již nic nedají :nevim:

kupodivu vim, sama tam registrovaná jsem. A máš pocit, že já budu dávat prachy a Tobě dávat tip zadara? to je hodně naivní :mrgreen:
@Škurana přesně tak.. a předpokládám, že taky nerozdává kontakty neregistrovaným, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.1.14 13:15

Jsem ochotna za to treba 100,– kc zap´atit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 22:02

ePoptavka je podvod

Epoptavka je podvodná firma řízená mateřskou společností B2M.CZ. Většina platících zaregistrovaných firem nedostane nikdy žádnou poptávku a spousta poptávek je smyšlených. Instalatéři a jiné obecně poptávané profese občas něco získají skutečného, ale jinak je to z velké části podvod na lidi za účelem vylákat peníze z drobných podnikatelů.
Pokud se cítíte také podvedeni, zaregistrujte se na emailu uvedeném v následující diskusi, kde se řeší ePoptávka a jejich podvody:
 https://www.emimino.cz/…race-130754/

Příspěvek upraven 26.02.14 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.2.14 22:06

My jsme taky byli registrovaný a jako podvod to nevnímám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 22:14

Buď máte obecně běžnou profesi nebo jste nevydělala.
Ale přečtěte si diskusi:
 https://www.emimino.cz/…race-130754/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.2.14 17:04

@Judr.Tomášek neni pravda, co pisete. Z epoptavky mel muj bratr i manzel praci porad.Tak nevim kde je teda chyba :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.14 12:43

Přečtěte si nejprve příspěvky v diskusi na uvedeném odkazu a pak sem něco pište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.14 18:55

B2M - oficiální vyjádření ke komentářům

Dobrý den účastníkům této diskuze,

dovoluji si z titulu své pozice (jednatel společnosti B2M.CZ, s. r. o.) vyjádřit oficiální stanovisko mé firmy a jednoznačně tak vyvrátit negativní pocity, kterým jsou ostatní čtenáři vystaveni.

Několik faktů na úvod:

• společnost B2M.CZ, s. r. o. spravuje v současné době cca 30 tisíc aktivních zákazníků – nechci situaci bagatelizovat, ovšem s přihlédnutím k počtu nespokojených zákazníků (cca desítky až nižší stovky) nelze vnímání společnosti B2M.CZ, s. r. o. paušalizovat na úroveň nekorektní či dokonce podvodné firmy.
  • proti společnosti B2M.CZ, s. r. o. nebylo NIKDY vedeno žádné soudní řízení na které je v této diskuzi (či jiné) odvoláváno.
  • společnost B2M.CZ, s. r. o. působí na trhu komerčních poptávek a veřejných zakázek již více než 10 let a ročně zpracuje jenom v ČR cca 100 tisíc poptávek. S přihlédnutím ke skutečnosti, že cca 7 z 10 poptávek se skutečně realizuje (tzn. poptávající nalezne svého dodavatele), lze hovořit o faktu, že ročně je realizováno cca 70 tisíc poptávek v objemu mnoha miliard Kč, které naši dodavatelé získají (nechť si čtenář sám udělá obrázek o užitečnosti či neužitečnosti služby).
  • společnost B2M.CZ, s. r. o. řádné platí všechny daně, zaměstnává vyšší desítky lidí a podílí se na charitativních projektech – chápu, že vzhledem k uvedenému toto nemusí být relevantní informace, ale snažím se uvést celkový obrázek.

K uvedeným problémům:

Prodej služeb je realizován prostřednictvím telefonického prodeje a objednávka je realizována VÝHRADNĚ na základě telefonického souhlasu klienta, tj. pokud klient souhlasí s nabídkou našeho operátora, potom dochází k vystavení faktury a k OKAMŽITÉMU plnění služby.

Pokud se zákazník cítí, že došlo k neoprávněné objednávce, automaticky dojde k revizi náslechu hovoru a v případě uplatněné reklamace i k automatickému stornu objednávky. V okamžiku kdy je hovor v pořádku a souhlas zákazníka je zřejmý, poté trváme na uhrazení služby – nicméně i tento stav jsme v posldních měsících přehodnotili a zákazníkům jenž změnili názor, nabízíme přenastavení do jiné služby, úpravu ceny či uplatnění storna. V současném nastavení není možné zákazníka vystavit inkasu aniž by neproběhla diskuze s přijatelným návrhem řešení!

Na důkaz uvedeného dávám k dispozici svoji e-mailovou adresu jednatel@b2m.cz a jsem k dispozici k individuálnímu řešení každého problému, jenž mi bude zaslán!

Závěr:

Služby společnosti B2M.CZ, s. r. o. jsou funkční a přinášejí výsledky – ostatně desetiltá historie a cca 80-ti procentní schopnost obnovy služeb u stálých zákazníků hovoří ve prospěch tohoto tvrzení. Nicméně, pokud by se mnou kdokoliv nesouhlasil, uvítám kontakt na můj e-mail s příslibem individuálního přístupu a s příslibem patřičné náležitosti.

Také bych požádal pana JUDr. Tomáška (pokud tedy skutečně existuje) aby mě kontaktoval a vyzývám ho k osobnímu jednání nad příčinami averze vůči mé společnosti (viz. mnoho zavádějících komentářů v různých diskuzích). Do té doby, bohužel, toto jednání vnímám pouze jako účelové s jediným cílem, poškodit dobré jméno firmy s náznakem nekalosoutěžního jednání ve prospěch jiné konkurenční společnosti.

Děkuji.

Petr Valeš, jednatel B2M.CZ, s. r. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.19 15:25

epoptávky nedoporučuji

Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.19 15:26

nedoporučuji

Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat