Účet na epoptávka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
účet na epoptávka
PROSÍM ![]()
Je tu někdo kdo je tu registrovaný a zjistil by mi jen kontakt u téhle poprávky? http://www.epoptavka.cz/…bc8ef030b9c9
Přijde mi zbytečné se jen registrovat, kvůli jednomu kontaktu ![]()
Opravdu prosím o pomoc a děkuji za spolupráci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@skeejny jasný.. takže on se někdo za prachy registruje a pak Ti pošle kontakt, jo? prober se.. je jasný, že Ti nikdo kontakty psát nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nééé, to je stránka pro podnikatele, víš? Je to roční členství asi za 2500,– kč. Myslela jsem že ještě ochotní lidé existují, když za to oni již nic nedají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skeejny vzdyt @martina.se pise pravdu. A zadnych 2500kc, manzel platil 3700kc za uplne obycejnou registraci.Za lepsi a vyhodnejsi clenstvi by musel jeste priplatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skeejny píše:
Nééé, to je stránka pro podnikatele, víš? Je to roční členství asi za 2500,– kč. Myslela jsem že ještě ochotní lidé existují, když za to oni již nic nedají
kupodivu vim, sama tam registrovaná jsem. A máš pocit, že já budu dávat prachy a Tobě dávat tip zadara? to je hodně naivní ![]()
@Škurana přesně tak.. a předpokládám, že taky nerozdává kontakty neregistrovaným, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ePoptavka je podvod
Epoptavka je podvodná firma řízená mateřskou společností B2M.CZ. Většina platících zaregistrovaných firem nedostane nikdy žádnou poptávku a spousta poptávek je smyšlených. Instalatéři a jiné obecně poptávané profese občas něco získají skutečného, ale jinak je to z velké části podvod na lidi za účelem vylákat peníze z drobných podnikatelů.
Pokud se cítíte také podvedeni, zaregistrujte se na emailu uvedeném v následující diskusi, kde se řeší ePoptávka a jejich podvody:
https://www.emimino.cz/…race-130754/
Příspěvek upraven 26.02.14 v 22:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď máte obecně běžnou profesi nebo jste nevydělala.
Ale přečtěte si diskusi:
https://www.emimino.cz/…race-130754/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Judr.Tomášek neni pravda, co pisete. Z epoptavky mel muj bratr i manzel praci porad.Tak nevim kde je teda chyba
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečtěte si nejprve příspěvky v diskusi na uvedeném odkazu a pak sem něco pište.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
B2M - oficiální vyjádření ke komentářům
Dobrý den účastníkům této diskuze,
dovoluji si z titulu své pozice (jednatel společnosti B2M.CZ, s. r. o.) vyjádřit oficiální stanovisko mé firmy a jednoznačně tak vyvrátit negativní pocity, kterým jsou ostatní čtenáři vystaveni.
Několik faktů na úvod:
- společnost B2M.CZ, s. r. o. spravuje v současné době cca 30 tisíc aktivních zákazníků – nechci situaci bagatelizovat, ovšem s přihlédnutím k počtu nespokojených zákazníků (cca desítky až nižší stovky) nelze vnímání společnosti B2M.CZ, s. r. o. paušalizovat na úroveň nekorektní či dokonce podvodné firmy.
- proti společnosti B2M.CZ, s. r. o. nebylo NIKDY vedeno žádné soudní řízení na které je v této diskuzi (či jiné) odvoláváno.
- společnost B2M.CZ, s. r. o. působí na trhu komerčních poptávek a veřejných zakázek již více než 10 let a ročně zpracuje jenom v ČR cca 100 tisíc poptávek. S přihlédnutím ke skutečnosti, že cca 7 z 10 poptávek se skutečně realizuje (tzn. poptávající nalezne svého dodavatele), lze hovořit o faktu, že ročně je realizováno cca 70 tisíc poptávek v objemu mnoha miliard Kč, které naši dodavatelé získají (nechť si čtenář sám udělá obrázek o užitečnosti či neužitečnosti služby).
- společnost B2M.CZ, s. r. o. řádné platí všechny daně, zaměstnává vyšší desítky lidí a podílí se na charitativních projektech – chápu, že vzhledem k uvedenému toto nemusí být relevantní informace, ale snažím se uvést celkový obrázek.
K uvedeným problémům:
Prodej služeb je realizován prostřednictvím telefonického prodeje a objednávka je realizována VÝHRADNĚ na základě telefonického souhlasu klienta, tj. pokud klient souhlasí s nabídkou našeho operátora, potom dochází k vystavení faktury a k OKAMŽITÉMU plnění služby.
Pokud se zákazník cítí, že došlo k neoprávněné objednávce, automaticky dojde k revizi náslechu hovoru a v případě uplatněné reklamace i k automatickému stornu objednávky. V okamžiku kdy je hovor v pořádku a souhlas zákazníka je zřejmý, poté trváme na uhrazení služby – nicméně i tento stav jsme v posldních měsících přehodnotili a zákazníkům jenž změnili názor, nabízíme přenastavení do jiné služby, úpravu ceny či uplatnění storna. V současném nastavení není možné zákazníka vystavit inkasu aniž by neproběhla diskuze s přijatelným návrhem řešení!
Na důkaz uvedeného dávám k dispozici svoji e-mailovou adresu jednatel@b2m.cz a jsem k dispozici k individuálnímu řešení každého problému, jenž mi bude zaslán!
Závěr:
Služby společnosti B2M.CZ, s. r. o. jsou funkční a přinášejí výsledky – ostatně desetiltá historie a cca 80-ti procentní schopnost obnovy služeb u stálých zákazníků hovoří ve prospěch tohoto tvrzení. Nicméně, pokud by se mnou kdokoliv nesouhlasil, uvítám kontakt na můj e-mail s příslibem individuálního přístupu a s příslibem patřičné náležitosti.
Také bych požádal pana JUDr. Tomáška (pokud tedy skutečně existuje) aby mě kontaktoval a vyzývám ho k osobnímu jednání nad příčinami averze vůči mé společnosti (viz. mnoho zavádějících komentářů v různých diskuzích). Do té doby, bohužel, toto jednání vnímám pouze jako účelové s jediným cílem, poškodit dobré jméno firmy s náznakem nekalosoutěžního jednání ve prospěch jiné konkurenční společnosti.
Děkuji.
Petr Valeš, jednatel B2M.CZ, s. r. o.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
epoptávky nedoporučuji
Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedoporučuji
Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit