Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky. Mate zkusenosti s nejakym ucinnym repelentem proti klistatum pro deti? Predem dekuji za odpovedi
Loni jsem delala domaci, jablecny ocet a voda plus myslim levandulovy olej. Kliste mel syn za sezonu jen jedno. Letos hodlam pouzivat zase.
V jednom nejmenovaném spotřebitelském časopisu s testy loni vyšel nejlépe Off/Autan Tropical.
Ja pouzivam astrid pro deti
mixy z koreni jsem zkousela, nevim, jestli ucinkuji, protoze jsem to lepidlo na sobe nesnesla.
Ahoj. Máte někdo zkušenost s tímto repelentem pro děti? Používal někdo i na. dětskou pokožku? Píšou, že se nesmí vdechnout ty aerosoly…tak úplně nevím jak ho postříkat… ![]()
Také se připojím. Letos to už pro nás bude aktuální a co jsem slyšela ve zprávách, že je převážná většina klíšťat infikovaných, tak nechám děti i očkovat ![]()
@Darija06 Někde jsem ti tady už psala, nevím jestli můžu, ale zkusím ti tu na ten sprej nechat přímo odkaz www.altaherba.cz/sprej-repelent
Našli jste nějaký opravdu účinný repelent bez chemie? Nechci děti stříkat repelentem z drogérie, ale nečím je chránit musím když jdeme na riziková místa.
Ja pouzivam od znacky Predator, jeden je od 3 mesicu veku ditete a na starsiho syna pouzivam Predator Junior od 2 let vhodny. V prirode jsme prakticky porad, zatim bez klistete a na komary taky super. ![]()