Učitelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Učitelka
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat. Plánuju, chtěla bych do zamestnani do školství. Asi buď MŠ/ZŠ/SŠ.
Bohužel, nemám pedagogicke vzdělání, ale VŠ ve zdravotnictví, Fyzio.
Nebráním se dodelani školy..
Jak je to však s částečným uvazkem ve školství. Šlo by třeba 0,6uvazek? A pokud by to šlo, myslíte, ze dat třeba po, st, pa docházet takto do práce? Nevím jak je to se střídáním smen takto ve školství, jestli to tolerují?
Jasné řečeno, potrebuju jen zkráceny úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to záleží na možnostech a potřebách té které školy. Dá se to nastavit různě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raketka8 píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat. Plánuju, chtěla bych do zamestnani do školství. Asi buď MŠ/ZŠ/SŠ.
Jak je to však s částečným uvazkem ve školství. Šlo by třeba 0,6uvazek? A pokud by to šlo, myslíte, ze dat třeba po, st, pa docházet takto do práce? Nevím jak je to se střídáním smen takto ve školství, jestli to tolerují?
jde to, pokud se to hodí i škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raketka8 píše:
Ahoj,
A co bys chtěla učit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ jakoze možná mě nejvíce láká školka. Ale nevím, jak by udělali směny třeba jen na po/st/pa
Nemáte to nejaka takto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raketka8 píše:školka dost pochybuju, že udělá směny takhle. Ale třeba to tak někde je, ale moc bych s tím nepočítala
@SAJ jakoze možná mě nejvíce láká školka. Ale nevím, jak by udělali směny třeba jen na po/st/pa
Nemáte to nejaka takto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raketka8 píše:
Nemáte to nejaka takto?
S tvým rozvrhem a vystudovanou VŠ (máš magisterský nebo bakalářský stupeň?) je školka hodně nereálná. Respektive, zaměstnavatel by k tvému 0,6 úvazku v (po, st, pá) musel najít někoho na 0,4 úvazku na út, čt - což je málo pravděpodobné. Navíc nejsi aprobovaná.
Na prvním stupni stejný problém, jedinou šancí by bylo učit pouze výchovy a přírodovědu s vlastivědou (a předměty, které z nich vychází) - plus po tobě nejspíš budou chtít plnou doaprobovanost, Tj dostudovat komplet pajdák.
Nejlíp vidím šanci na druhém stupni, kde bys mohla učit (pokud máš magistra) jen s DPSkou třeba výchovy a třeba chemii a biologii (což stejně já osobně vnímám jako průser, protože ani z jednoho zmíněného předmětu nevíš nic
).
Dobrá by byla i šance na zdravotnické SŠ, i tam by stačila jen DPSka a mohla bys učit odborné předměty a praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro tebe by byla reálnější dětská skupina. Tam se možná dají nějak čachrovat služby. Ať to vyhovuje tobě i provozovatelům. Vzdělání si doplň (předškolní a mimoškolní pedagogiku). To není nikdy na škodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Střední zdravotnická škola-odborné předměty. To je tvá šance. Třeba asistenta pedagoga potřebují celý týden, takže tudy cesta nevede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
Střední zdravotnická škola-odborné předměty. To je tvá šance. Třeba asistenta pedagoga potřebují celý týden, takže tudy cesta nevede.
taky peníze jsou u asistenta poněkud jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka chápu, tam jsou peníze úplně někde jinde.
Víte co holky. Já jsem Fyzio, ale tahle práce je proste náročná, fyzicky, psychicky, hledam proste něco, kde se dá operovat s pracovní dobou (není dlouhá), ale i tak jsou jakž takž peníze.
Zkusit se tlačit do te zdrávky? Mě by spíše lákala ta školka :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raketka8 píše:
Víte co holky. Já jsem Fyzio, ale tahle práce je proste náročná, fyzicky, psychicky, hledam proste něco, kde se dá operovat s pracovní dobou (není dlouhá), ale i tak jsou jakž takž peníze.
Jakože školství není náročné? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Jakože školství není náročné?
jasně, že ne. Co se divíš, jen se válíš, hned po škole sis udělala přípravy na celý život dopředu, každých 45 minut si piješ v kabinetě kafíčko, věčně jsi doma na prázdninách, že se vůbec ptáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
jasně, že ne. Co se divíš, jen se válíš, hned po škole sis udělala přípravy na celý život dopředu, každých 45 minut si piješ v kabinetě kafíčko, věčně jsi doma na prázdninách, že se vůbec ptáš
Njn, vlastně.
Já vlastně zapomněla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raketka8 píše:
Jakž takž peníze mají právě jen ti aprobovaní a s praxí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit