Učitelky, dostaly jste přidáno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak v tom případě je něco špatně. V září jste měla podepisovat nový platový výměr. Průměrně to udělalo asi 1 500 Kč hrubého v tarifu. Záleží, ve které jste třídě a stupni. Hodně učitelkám to spočítali špatně (dostaly třeba jen 190 Kč hrubého), ale vždy to byla chyba výpočtu. Mrkněte na net, někde existuje dohromady porovnání staré a nové tabulky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Od září se měly měnit tarifní platy pro pedagogy, tak by mne zajímalo, zda se u vás tak skutečně děje. Já mám na výplatnici za září stále částku, která podle tabulek už neplatí
To není možné, neměnili se jen tarify, ale i platové stupně (teda pokud nemáte praxi do 2 let)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás jsme v záři podepsali nový platový výměr a v této výplatě už máme přidáno dle nových tabulek.
- Citovat
- Upravit
Jj, máme přidáno…postup o jeden stupeň a cca 1100Kč navíc…v MŠ. Základky to mají jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak máme učitelku v blízké rodině. U nich na škole dostali všichni přidáno a protože se paní ředitelce zdálo, že teď budou mít nějak moc peněz, tak jim pro jistotu sebrala celé osobní ohodnocení, takže nula od nuly pošla.
- Citovat
- Upravit
Od září se měly měnit tarifní platy pro pedagogy, tak by mne zajímalo, zda se u vás tak skutečně děje. Já mám na výplatnici za září stále částku, která podle tabulek už neplatí