Zdravotní sestra - vlastní uniforma

12.10.16 16:42

Zdravotní sestra-uniforma

Ahoj
Chci se zeptat, když zdravotní sestra dostane uniformu, která se jí nelíbí :zed:,může si sestra sama na vlastní náklady pořídit vlastní?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
12.10.16 16:49

To bude záležet na zaměstnavateli. Ale dokážu si představit, že např v nemocnici, kde mají všichni stejnokroje, to možné nebude. Naopak někde u praktika bych neviděla důvod, proč by to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
12.10.16 16:51

:mrgreen: :mrgreen: to zalezi na tom, kde pracujes zda-li to nebude vadit tvemu zamestnavateli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
12.10.16 16:56

Pokud ti to zaměstnavatel dovolí ;) na tajno bych to rozhodně nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.10.16 17:57
@Přemýšlím píše:
Ahoj
Chci se zeptat, když zdravotní sestra dostane uniformu, která se jí nelíbí :zed:,může si sestra sama na vlastní náklady pořídit vlastní?? :nevim:
:nevim: záleží na zaměstnavateli, konzultuj s ním ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.10.16 21:12

Záleží jestli děláš v nemocnici nebo u doktora. Zdravotní sestřička u mého praktického lékaře nosí co chce :lol: někdy má uniformu, ale často má i krátkou riflovou minisukni a tričko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 14:52
@Mexie píše:
Záleží jestli děláš v nemocnici nebo u doktora. Zdravotní sestřička u mého praktického lékaře nosí co chce :lol: někdy má uniformu, ale často má i krátkou riflovou minisukni a tričko

A jak vypadá ta uniforma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
2.11.16 15:04
@Přemýšlím píše:
Ahoj
Chci se zeptat, když zdravotní sestra dostane uniformu, která se jí nelíbí :zed:,může si sestra sama na vlastní náklady pořídit vlastní?? :nevim:

Myslím, že by ses měla vážně zamyslet nad tím, jestli zvládneš fyzicky i psychicky náročnou práci sestřičky, když se tě dotýká taková maličkost, jako že se ti nelíbí uniforma… :nevim:
Ale k dotazu. Pokud zaměstnavatel vyžaduje pracovní oblečení, tak si těžko můžeš vybírat vlastní dle libosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.11.16 15:13

@Přemýšlím modrou a krátkou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.11.16 15:13
@Black Cat píše:
Myslím, že by ses měla vážně zamyslet nad tím, jestli zvládneš fyzicky i psychicky náročnou práci sestřičky, když se tě dotýká taková maličkost, jako že se ti nelíbí uniforma… :nevim:
Ale k dotazu. Pokud zaměstnavatel vyžaduje pracovní oblečení, tak si těžko můžeš vybírat vlastní dle libosti. :nevim:

Tak některé sestřičky mají třeba extrémně krátké sukně, to nemusí být příjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 15:15
@Mexie píše:
@Přemýšlím modrou a krátkou. :lol:

Uniformu ne sukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 15:20

@Mexie Ty jsi mě špatně pochopila, já se ptala, jak vypadá ta uniforma té sestřičky tu kterou nosí málokdy, ne ta sukně riflová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.11.16 15:20

Já jsem byla teď v jedné soukromé klinice - doktorky měly stejně jako doktoři bílé kalhoty a bílou halenku, ale sestry mini… Nechápu. :nevim:

Možná mám předsudky, ale zdravotní sestra je pro mne kvalifikovaný profesionál, nikoliv vystavovací profese jako třeba modelka nebo hosteska. Když už musí někomu koukat málem frnda, tak teda slečnám na recepci, ty reprezentují „lokál“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
2.11.16 15:22
@Bábrdl píše:
Tak některé sestřičky mají třeba extrémně krátké sukně, to nemusí být příjemné :nevim:

Chápu. Ale předpokládám, že si prostě může vybrat jen z toho, co nafasuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.11.16 15:23
@Přemýšlím píše:
@Mexie Ty jsi mě špatně pochopila, já se ptala, jak vypadá ta uniforma té sestřičky tu kterou nosí málokdy, ne ta sukně riflová.

Já nemluvím o sukni. Uniformu má modré barvy a jsou to takové krátké „šaty“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat