Ucpaná tryska u 3D pera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ucpaná tryska
Ahoj, nestalo se mi to ale našel jsem toto : Čistící jehla
ale bude lepší když zavoláš výrobci, pokud je v záruce , zkusit reklamovat, pokud ne tak zkusit tu jehlu - třeba půjde i něčím co máš doma
nezapomeň že by mělo být pero předehřáté, jinak to nevytlačíš. zde je video jak se sni pracuje ale pozor muze se lisit podle typu . Jak pracovat s cistici sadou
„good luck“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@cancerka píše:
Dobrý den, máte doma 3D pero? ucpala se vám někdy tryska? zjistili jste čím to je a jak se tomu vyvarovat? Jak jste trysku čistili? Mám konkrétně toto pero Forever Simply PP-100. Pokud někdo má přesně toto pero, bude to super, ale kdyby jste měli i jiné, tak mi třeba poradíte, co a jak. Díky.
Ahoj, podařilo se ti to vyřešit prosím? Syn ho dostal k narozkám, už je ucpaný, je to nějakej šmejd čínskej asi. Ale chtěla bych to zkusit, než budeme kupovat nový, dělá s nám dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezaMatyasNikolas píše:
Ahoj, podařilo se ti to vyřešit prosím? Syn ho dostal k narozkám, už je ucpaný, je to nějakej šmejd čínskej asi. Ale chtěla bych to zkusit, než budeme kupovat nový, dělá s nám dost
podařilo se nám to rozchodit, ale já už si vůbec navzpomenu jak
, od té doby ok, používáme už jen PLA, myslím, že se to ucpalo jiným tipem filamentu, chce to vysokou teplotu ať to co nejvíc povolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit