Ucpaný nos v leže

2
30.3.20 02:29

Ucpaný nos v leže

Dobrý den, mam takovy problem. Rymu nemam. Ale pokazde kdyz si lehnu, ucpe se mi nos a jsem nucena pouzit nosni kapky, o kterych samozrejme vim, ze nejsou zdrave. Ale ja jinak nemuzu usnout. Asi tak, kdo nezazije, nepochopi.???? A tak jsem se vas chtela zeptat, jestli nevite od ceho by to mohlo byt. Popripade co za zdravotni problem.
Děkuji predem za odpoved a preji pevne zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
30.3.20 06:07

Uz 2 tydny mam taky zdurele dutiny. Presne problem, ktery popisujes. Pres den v poho, ale jak si vecer lehnu, tak problem. Snazim se sprej do nosu nepouzivat, ale pak me boli hlava a spatne spim :?
Ma nekdo radu, co s tim? Jinak zadne problemy nemam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
30.3.20 06:10

Není to žádný zdravotní problém - je to vypěstovaná závislost na nosních kapkách.

Jediné, co Ti od toho může pomoci, je kousnout se a přestat je používat. Můžeš to provést postupně - přestat stříkat nejprve do jedné nosní dírky. Pomůže Ti, mmch, víc polštářů pod hlavou a první dva tři dny také nějaké antihistaminikum (sníží otok nosní sliznice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
30.3.20 07:00

@BohunkaP V mem pripade se o zavislost urcite nejedna. Rymu mam jedenkrat, max dvakrat do roka, kdy na prvni dny sprej potrebuji.
Antihistaminikum me nenapadlo. Vyzkousim. Muze ted fakt jit o alergickou reakci na nejaky pyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
30.3.20 07:13

Muze to byt alergie na „prach“. Zkus poradne v mistnosti, kde spis, uklidit. Pokud mozno nenechat valet obleceni v mistnosti. Nejidealnejsi by byla mistnost bez koberce a koberecku. Nezapomen vyprat zaclony a zavesy - proste udelej generalni uklid.

Kamaradka a jeji deti maji alergii na prach. Nez se nechala otestovat, tak pravidelne vstavala s ucpanym nosem.

Nebo si muzes jeste nechat udelat test na alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
30.3.20 08:04

Já mám úplně ty stejné potíže a je to (tedy u me) alergií na prach a roztoče. Spreje do nosu jsou na nic, spíš ta antihistaminika. Ale nejvíc pomáhá často měnit povlečení, hodně větrat (hlavně před spaním), neustále v ložnici vysavat a utirat prach. Já vlastně podle ucpaneho nosu poznám, že je čas uklidit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí