Puchýře v krku

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.20 16:37

Puchýře v krku

Dobrý den, vim že tu nejste lékaři (mozna se pletu :)), ale treba nekdo budete mit zkušenosti. Podotýkám, že zítra budu volat k dr, ale nez je budu otravovat tak to zkusím tady. Popravde se mi nechce za aktuální situace nikam jet, obzvláště s malym. Ale když budu muset tak to nejak vymyslím. Takže… Pred casem, tak mozna 2m ???? me bolelo v krku. Pri pohledu do krku jsem tam videla takove jako puchyrky. Říkala jsem si, že asi z toho jak me boli v krku a dál neřešila. Dnes cistim zuby u zrcadla na dobrém světle a koukam, ze tam jsou pořád 8o vůbec nevim co to je, jak je to tam dlouho a jestli to tam ma nebo nema byt :think: předpokládám že ne. Netušíte někdo prosim? Nemáte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7997
29.3.20 16:46
@Anonymní píše:
Dobrý den, vim že tu nejste lékaři (mozna se pletu :)), ale treba nekdo budete mit zkušenosti. Podotýkám, že zítra budu volat k dr, ale nez je budu otravovat tak to zkusím tady. Popravde se mi nechce za aktuální situace nikam jet, obzvláště s malym. Ale když budu muset tak to nejak vymyslím. Takže… Pred casem, tak mozna 2m ???? me bolelo v krku. Pri pohledu do krku jsem tam videla takove jako puchyrky. Říkala jsem si, že asi z toho jak me boli v krku a dál neřešila. Dnes cistim zuby u zrcadla na dobrém světle a koukam, ze tam jsou pořád 8o vůbec nevim co to je, jak je to tam dlouho a jestli to tam ma nebo nema byt :think: předpokládám že ne. Netušíte někdo prosim? Nemáte zkušenosti?

A v krku už tě neboli? No být to tam určitě nemá určitě si zavolej doktorovi ať se ti na to mrkne mě taky bolí v krku a tak tři týdny kašlu a taky se zítra chystám pokud mě vezme já mám zase týdenní holčičku taky se mi nikam nechce ale radši než ať ji nakazim pojedu už mě to chvíli trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.20 16:48

@lovean nene, me bolelo jen tehdy a chvilku. Ted vůbec nic 🙈 tak drzim palce at jsi brzy v pořádku. Bohužel nemam ani hlidani tak musím vymyslet jak to udělat.

• Citovat
  • Upravit
7997
29.3.20 16:54
@Anonymní píše:
@lovean nene, me bolelo jen tehdy a chvilku. Ted vůbec nic 🙈 tak drzim palce at jsi brzy v pořádku. Bohužel nemam ani hlidani tak musím vymyslet jak to udělat.

Já hlídání naštěstí mám ale vzhledem k tomu že partner mě tam musí odvést tak malou vezmeme sebou a paratner s ní bude jezdit po městě aby spala a pak pro mě dojede mám ještě dva starší kluky ale ti se mi naštěstí pohlídaji sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
29.3.20 17:39

Hele ja to mam také ale méně..doktorka na orl říkala že jsou to zapouzdřené čepy.. ničemu to prý nevadí, ale kdybych chtěla tak to může strhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.20 17:45

@marki111 opravdu? 😱 Je mi to trapné ale nemate taky fotku? :D
Jako neboli to tak nevim jestli resit nekde s dr nebo pockat az prejde ten blázinec

• Citovat
  • Upravit
2892
29.3.20 18:18

Ahoj, přijde mi to jako herpangina…radeji moc nelibat děti a určitě bych to konzultovala s dr i třeba takhle fotkou na mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.20 18:36

@Gábííí podle fotek na Googlu je to úplně jiné :think: každopádně uz to mam tak dva měsíce a mezi tim jsem se libala s manželem a i syna.

• Citovat
  • Upravit
2892
29.3.20 21:48
@Anonymní píše:
@Gábííí podle fotek na Googlu je to úplně jiné :think: každopádně uz to mam tak dva měsíce a mezi tim jsem se libala s manželem a i syna.

No každopádně bych to nekonzultovala s googlem, ale s doktorem. Tohle prostě nemá v ústech co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
29.3.20 23:34

Nemůže to byt sedma nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.3.20 23:38

Taky to mám a dr.mi na to řekla, ze je to prostředím, kde žijeme… mám to tam tak 5 let.. neboli a nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.3.20 23:41

Foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.23 09:49

Co to bylo prosím za nemoc? Vyřešilo se to nějak?

Dobrý den. Chci se zeptat zda vám doktorka pomohla :-) mám to v krku také 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.24 20:28

@Terezka4220 mám tam též něco podobného, jak jste dopadla Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí