Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, vim že tu nejste lékaři (mozna se pletu, ale treba nekdo budete mit zkušenosti. Podotýkám, že zítra budu volat k dr, ale nez je budu otravovat tak to zkusím tady. Popravde se mi nechce za aktuální situace nikam jet, obzvláště s malym. Ale když budu muset tak to nejak vymyslím. Takže… Pred casem, tak mozna 2m ???? me bolelo v krku. Pri pohledu do krku jsem tam videla takove jako puchyrky. Říkala jsem si, že asi z toho jak me boli v krku a dál neřešila. Dnes cistim zuby u zrcadla na dobrém světle a koukam, ze tam jsou pořád
vůbec nevim co to je, jak je to tam dlouho a jestli to tam ma nebo nema byt
předpokládám že ne. Netušíte někdo prosim? Nemáte zkušenosti?
A v krku už tě neboli? No být to tam určitě nemá určitě si zavolej doktorovi ať se ti na to mrkne mě taky bolí v krku a tak tři týdny kašlu a taky se zítra chystám pokud mě vezme já mám zase týdenní holčičku taky se mi nikam nechce ale radši než ať ji nakazim pojedu už mě to chvíli trápí
@lovean nene, me bolelo jen tehdy a chvilku. Ted vůbec nic 🙈 tak drzim palce at jsi brzy v pořádku. Bohužel nemam ani hlidani tak musím vymyslet jak to udělat.
@Anonymní píše:
@lovean nene, me bolelo jen tehdy a chvilku. Ted vůbec nic 🙈 tak drzim palce at jsi brzy v pořádku. Bohužel nemam ani hlidani tak musím vymyslet jak to udělat.
Já hlídání naštěstí mám ale vzhledem k tomu že partner mě tam musí odvést tak malou vezmeme sebou a paratner s ní bude jezdit po městě aby spala a pak pro mě dojede mám ještě dva starší kluky ale ti se mi naštěstí pohlídaji sami
Hele ja to mam také ale méně..doktorka na orl říkala že jsou to zapouzdřené čepy.. ničemu to prý nevadí, ale kdybych chtěla tak to může strhnout.
@marki111 opravdu? 😱 Je mi to trapné ale nemate taky fotku? ![]()
Jako neboli to tak nevim jestli resit nekde s dr nebo pockat az prejde ten blázinec
Ahoj, přijde mi to jako herpangina…radeji moc nelibat děti a určitě bych to konzultovala s dr i třeba takhle fotkou na mail…
@Gábííí podle fotek na Googlu je to úplně jiné
každopádně uz to mam tak dva měsíce a mezi tim jsem se libala s manželem a i syna.
@Anonymní píše:
@Gábííí podle fotek na Googlu je to úplně jinékaždopádně uz to mam tak dva měsíce a mezi tim jsem se libala s manželem a i syna.
No každopádně bych to nekonzultovala s googlem, ale s doktorem. Tohle prostě nemá v ústech co dělat…
Taky to mám a dr.mi na to řekla, ze je to prostředím, kde žijeme… mám to tam tak 5 let.. neboli a nevadí..
Dobrý den. Chci se zeptat zda vám doktorka pomohla
mám to v krku také 🫣
@Terezka4220 mám tam též něco podobného, jak jste dopadla Vy?
Dobrý den, vim že tu nejste lékaři (mozna se pletu
, ale treba nekdo budete mit zkušenosti. Podotýkám, že zítra budu volat k dr, ale nez je budu otravovat tak to zkusím tady. Popravde se mi nechce za aktuální situace nikam jet, obzvláště s malym. Ale když budu muset tak to nejak vymyslím. Takže… Pred casem, tak mozna 2m ???? me bolelo v krku. Pri pohledu do krku jsem tam videla takove jako puchyrky. Říkala jsem si, že asi z toho jak me boli v krku a dál neřešila. Dnes cistim zuby u zrcadla na dobrém světle a koukam, ze tam jsou pořád
vůbec nevim co to je, jak je to tam dlouho a jestli to tam ma nebo nema byt
předpokládám že ne. Netušíte někdo prosim? Nemáte zkušenosti?