Učůrne si a až pak volá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učůrne si a až pak vola
Ahoj holky.. dcera ma 19 měsíců.. na nočník chodíme cca 2 týdny.. a to stylem, že ji tam posazuju.. celkem nam to jde.. když ji vysazuju.. během dne se nepočůrá..
Ale když ji nechám tak si učůrne. drží se mezi nohama.. a volá siii.. někdy to zadrží a když ji posadím na nočník tak se dočůrá.. někdy ne..
Jak na to?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Trpělivost. je šikovná, že si to v tomhle věku vůbec uvědomuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rok a půl…??? paráda…v 18 měsících teprve dozrává močové ústrojí…trpělivost, Řím taky nepostavili za měsíc… ![]()
- Citovat
- Upravit
Díky moc holky!!! moc jste mě potěšily.. v rodině mě všichni schazovali.. že na nočník nechodíme.. tak jsem se hecla.. a ono to celkem šlo už první den ![]()
Jen si prostě neříká ja ji tam posazuju.. jak uznám za vhodné…
jenže když to necham na ni tak to většinou dopadne tak jak jsem psala.. čůrne a přiběhne..
Takže ji mám asi pořád tak posazovat jak posazuji??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydržet, v tomhle věku mi syn na nočníku hystericky řval, tak jsem to nelámala přes koleno. Ted je mu 27. měsíců. Před čtyřmi dny jsem plínky přes den sebrala, ještě včera měl 2 malé nehody, dneska už byl úplně bey nehody, akorát nechce mluvit, prostě si sedne na nočník a vyčůrá se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má ještě móóóře času, aby se pocvičila… Syn chodí na nočník už rok a něco (od dvou let) a neustále se počůrává a pokakává
Někdy jsem už vytočená, bohužel nic se s tím dělat nedá. Jen vydržet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď v klidu, je brzy, aby to uměla. Můj syn (ten je mu 23 m) asi od 18 měsíců se učí a sice si řekne a hezky chodí na nočníček, ale kolikrát si nejdřív učůrne. A když moc blbne, tak se stane, že úplně zapomene. V tomhle věku ještě mají nárok na chybičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Má ještě móóóře času, aby se pocvičila… Syn chodí na nočník už rok a něco (od dvou let) a neustále se počůrává a pokakáváNěkdy jsem už vytočená, bohužel nic se s tím dělat nedá. Jen vydržet.
jo kakani nam teda nejde vůbec.. ze začátku měla 3 dny zácpu.. pak už se odhodlala.. a vykakala se do kalhotek… teď když ji vidím, že tlačí už ji radějí nechám at zas ji nepřivodím tu zácpu.. ![]()
kakani se vaše dětičky naučily nejdřív? nebo nejdřív čůrání a pak kakani?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veruka85 nejdřív se naučil čůrat do nočníčku a když se poprvé do něj omylem vykakal, tak z toho byl tak vykukulený. Když ale viděl, jakou mám radost a jak ho chválím, tak to příště zkusil znova a teď je to jeho hoby… kakáme tak na 5×, než je hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď v klidu, ještě bude i plno změn. Já se radovala, dcera si říkala v 16měsících, říkala jsem si génius, celé léto jsme byli doma bez plín. Venku čůrat nechtěla, jen na nočník. Pak přišlo období asi 14 dnů, kdy na nočník nechtěla, nenutila jsem a zase ho vzala na milost. Teď má 22 měs a co začala víc mluvit, tak si zase neříká a jen se kroutí, že se jí chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ještě nemá začátek vychytaný. Ale jak vidíš, tak umí moč zadržet, jinak by se komplet počurala. Mojí dceři se taky stávalo, že měla pár kapek na kalhotkách.
S kakáním neporadím, protože jsem s dcerou dělala bezplenkovku, takže od roku se nepokakala a předtím jen občas (stolici mívala mnohokrát za den). Na čurání potřebovala čas až do 18 měsíců. Pak chtěla kalhotky s obrázkem, takže se musela snažit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tini píše:
Buď v klidu, ještě bude i plno změn. Já se radovala, dcera si říkala v 16měsících, říkala jsem si génius, celé léto jsme byli doma bez plín. Venku čůrat nechtěla, jen na nočník. Pak přišlo období asi 14 dnů, kdy na nočník nechtěla, nenutila jsem a zase ho vzala na milost. Teď má 22 měs a co začala víc mluvit, tak si zase neříká a jen se kroutí, že se jí chce
Moje dcera se nevyčurá venku ani v necelých 2 a půl letech. Není ale problém s sebou nosit nočník a pár kousků papíru. Jako nočník nosím Tescoma silikonovou skládací misku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieJ3 Super napad.Ja prave to naven nevychytala a asi ji to porad mate ze ma na ven plinu a ma pocit, ze nemusi hlasit, i kdyz to umi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veruka85 dej jí čas. Syn byl doma bez plín od 18měsíců, ale nechápal, že když má něco na sobě, tak to nemusí být zrovna plína, takže pouze nahatý a chodil si sám. Tomu trvalo 2 měsíce, pak pochopil, ale nehoda sem tam byla, ale málo, když se třeba zabral do hry, ta je důležitější, než suchý gatě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit