Udělá mi někdo radost mini dárkem?

ta_holka_co_pise
5.12.25 12:25

Udělá mi někdo radost mini dárkem?

Radši už nic, byl to lynč…

Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:52

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
ta_holka_co_pise
5.12.25 12:28

Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:52

• Upravit
435
5.12.25 12:53

Nezlob se ale mě se ten tvůj příspěvek teda vůbec nelíbí. Je hezké co děláš pro ostatní ale říct si o něco na oplátku od cizích lidí? Možná je to ale jen tím jak jsi to celé podala :think:
Co si představuješ pod pojmem „udělat mi radost“? Chceš pozvat do kina, poslat balíček s kosmetikou, udělat diplom? Měl by ti dělat radost dobrý pocit. I když chápu, že na něj si toho moc nekoupíš. Ale neděláš to přeci že musíš ale chceš a jistě se ti to v životě vrátí.
Nehledě na to, že to ani nemusí být pravda a ty se napakuješ před Vánoci mini dárečkama :nevim:

Možná jsem to celé jen špatně pochopila.

• načítám...
2505
5.12.25 13:02

Dobrý člověk nemává svými skutky před ostatními a hlavně nečeká, že z toho něco bude mít.. :nevim: Pokud chci pomoct, pomůžu a nevykřikuju to do světa :think:

• načítám...
4849
5.12.25 13:04

Nemáš zač :mrgreen:

• načítám...
ta_holka_co_pise
5.12.25 13:04
@smile_xxx píše: Více

Jen to klidně napiš. To přežiju.

• Upravit
ta_holka_co_pise
5.12.25 13:06

@SOVIČKA93 to jsem přesně čekala…tu větu o napakování se. Už jsem ji tu v pár diskuzích četla. Nikdo tě k ničemu nenutí, blbá vlastnost…hned každýho podezřívat.

• Upravit
ta_holka_co_pise
5.12.25 13:07
@vedma007 píše: Více

Díky :palec: :mrgreen:

• Upravit
2026
5.12.25 13:07

Já dobré skutky dělám, protože chci pomoci. Odměnou je mi poděkování nebo aspoň dobrý pocit, že jsem někomu usnadnila život.

• načítám...
ta_holka_co_pise
5.12.25 13:09
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Nejde jenom dávat. Tak to nefunguje v ničem. Musí se to člověku i někde vrátit.

• Upravit
24775
5.12.25 13:10

Dobré skutky dělám jen pro svůj POCIT… nečekám za to cokoliv a už vůbec bych to takto veřejně neventilovala..
pokud čekáš satisfakci, daruj bezplatně krev/plazmu a dostaneš medaili, slavnostní raut, je to hezké ocenění ;) a dají ti to sami od sebe - nemusíš si o to psát…

• načítám...
435
5.12.25 13:13
@ta_holka_co_pise píše: Více

A proto si přišla na eMimino a žádáš tu kokinka od cizích lidí :mrgreen: výborně.. Já nestačím koukat. Ať ti to vrátí organizace pro které jsi něco udělala. Bože, já si snad na ty ruce taky sednu :mrgreen: @smile_xxx

• načítám...
2026
5.12.25 13:14
@ta_holka_co_pise píše: Více

Dobře, tak jen pro tebe. :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!