Udělá mi někdo radost mini dárkem?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Nezlob se ale mě se ten tvůj příspěvek teda vůbec nelíbí. Je hezké co děláš pro ostatní ale říct si o něco na oplátku od cizích lidí? Možná je to ale jen tím jak jsi to celé podala ![]()
Co si představuješ pod pojmem „udělat mi radost“? Chceš pozvat do kina, poslat balíček s kosmetikou, udělat diplom? Měl by ti dělat radost dobrý pocit. I když chápu, že na něj si toho moc nekoupíš. Ale neděláš to přeci že musíš ale chceš a jistě se ti to v životě vrátí.
Nehledě na to, že to ani nemusí být pravda a ty se napakuješ před Vánoci mini dárečkama ![]()
Možná jsem to celé jen špatně pochopila.
Dobrý člověk nemává svými skutky před ostatními a hlavně nečeká, že z toho něco bude mít..
Pokud chci pomoct, pomůžu a nevykřikuju to do světa ![]()
@SOVIČKA93 to jsem přesně čekala…tu větu o napakování se. Už jsem ji tu v pár diskuzích četla. Nikdo tě k ničemu nenutí, blbá vlastnost…hned každýho podezřívat.
- Upravit
Já dobré skutky dělám, protože chci pomoci. Odměnou je mi poděkování nebo aspoň dobrý pocit, že jsem někomu usnadnila život.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Nejde jenom dávat. Tak to nefunguje v ničem. Musí se to člověku i někde vrátit.
- Upravit
Dobré skutky dělám jen pro svůj POCIT… nečekám za to cokoliv a už vůbec bych to takto veřejně neventilovala..
pokud čekáš satisfakci, daruj bezplatně krev/plazmu a dostaneš medaili, slavnostní raut, je to hezké ocenění
a dají ti to sami od sebe - nemusíš si o to psát…
@ta_holka_co_pise píše: Více
A proto si přišla na eMimino a žádáš tu kokinka od cizích lidí
výborně.. Já nestačím koukat. Ať ti to vrátí organizace pro které jsi něco udělala. Bože, já si snad na ty ruce taky sednu
@smile_xxx
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Radši už nic, byl to lynč…
Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:52