Udělá mi někdo radost mini dárkem?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
K tomu dobru, stačí ho jen vnímat.
Za každou potravinou banku běží slova díků.
Každý dárce na Doniu poděkuje… Můžeš si dočíst, kde a co se událo za to pěkného a čemu ta věc pomohla…
Vždyť to co dostávám vůbec nemusí být ve skutcích, které se mi vrací. Co ta radost z naplněných přání.
Z toho že jsem byla součástí… Vždyť to není o darech.
Takže za mě DEKUJI, že jsi součástí něčeho pěkného a co Tobě dává smysl a dělá radost. ![]()
Opravdu Tě ty dary budou s takhle napsaným úvodním příspěvkem těšit?
Příspěvek upraven 05.12.25 v 13:51
@ta_holka_co_pise píše: Více
Působíš nespokojeně, tak se člověk zamýšlí, kde může být příčina. Pokud to tak není, tak jen dobře pro tebe.
Vrátí/nevrátí… A tobě nestačí dobrý pocit, že jsi pomáhala (dobrovolně) ostatním, kteří to potřebují? Ty jsi to snad dělala pro to, aby se ti to vrátilo? A co ty víš, třeba někdy přijde čas, kdy i ty budeš potřebovat pomoc a najdou se lidé, kteří ti zadarmo a dobrovolně pomůžou.
Nevím no, chtít za dobrovolnou pomoc dárky. To je divné. ![]()
@Snopy123 ten úvodní příspěvek je v pohodě…ale ne. O nic bych vlastně neřekla. To člověk musí chtít něčím udělat radost…a ne si to o říkat. Pravda. Ale zajímavá zkušenost a většina odpovědi mohla jít napsat úplně jinak a ne stylem čarodějnic. Mně to aspoň nějaký uvědomění dalo.
- Upravit
@ta_holka_co_pise Je divně napsaný. Říkáš si o dárek (je jedno jaký) vyjmenováním svých dobrých skutků s poznámkou, že se Ti to nevrací. To působí divně. ![]()
Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:03
Když to člověk čte, působí to tak, že jsi vlastně strašně povrchní, v tom, proč to děláš. ![]()
Popisuješ hromadu dobrých skutků, ale celé to končí větou,,A nijak se mi to dobro nevrací."
Tím sama sebe usvědčuješ. Neděláš to čistě.
Děláš to sobecky s očekáváním. ![]()
Tohle je jen krásně zabalená potřeba uznání, pozornosti a pocitu, že svět ti něco dluží. Ale nedluží. ![]()
A dokud si to nepřiznáš, budeš pořád dávat navenek a uvnitř čekat potlesk.
Radost si musíš aktivně vytvářet sama a ne čekat, až to konečně udělá někdo jiný. Dopřej si věci, které běžně dopřáváš druhým. Odpočinek, péči, čas. ![]()
Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:03
@ta_holka_co_pise posli mi adresu do sz. Chapu te a necim te zkusim potesit.
Vlastně tvoje pocity chápu, letos nejspíš dostanu celkově lejno. ![]()
A jaká maličkost by to měla být?
- Upravit
@Venetia Na někoho to tak působit může:
„A tak mě napadlo, že jsem vlastně dobrý člověk, který pomáhá, když může, ale nijak se mi to,,dobro“ v životě moc nevrací.
Tak jen tak že zvědavosti, našel by se tu někdo kdo by udělal radost mě? Čímkoli."
Za mě stačí tu radost cítit. S každým naplněným přáním přeci toho koho obdaruji.
To nestačí?
Poděkovala jsem ji, za její dobré skutky. Snad to stačí a udělalo radost.
![]()
Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:07
Nechávám to smazat a odteď dělám radost a pomáhám hlavně sama sobě. ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Tak to je úplnej nesmysl. Neznáš mě a ani ty co mi ty peníze poskytovali. Děláš si úplně špatný domněnky.
jako většina tady…Díkybohu vlastně.