Udělá mi někdo radost mini dárkem?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ta_holka_co_pise
5.12.25 13:44
@iiiif píše: Více

Tak to je úplnej nesmysl. Neznáš mě a ani ty co mi ty peníze poskytovali. Děláš si úplně špatný domněnky. :kytka: jako většina tady…Díkybohu vlastně.

• Upravit
3436
5.12.25 13:48

K tomu dobru, stačí ho jen vnímat.
Za každou potravinou banku běží slova díků.
Každý dárce na Doniu poděkuje… Můžeš si dočíst, kde a co se událo za to pěkného a čemu ta věc pomohla…
Vždyť to co dostávám vůbec nemusí být ve skutcích, které se mi vrací. Co ta radost z naplněných přání.
Z toho že jsem byla součástí… Vždyť to není o darech.

Takže za mě DEKUJI, že jsi součástí něčeho pěkného a co Tobě dává smysl a dělá radost. :kytka:

Opravdu Tě ty dary budou s takhle napsaným úvodním příspěvkem těšit?

Příspěvek upraven 05.12.25 v 13:51

• načítám...
191
5.12.25 13:50
@ta_holka_co_pise píše: Více

Působíš nespokojeně, tak se člověk zamýšlí, kde může být příčina. Pokud to tak není, tak jen dobře pro tebe.

• načítám...
24770
5.12.25 13:54

Ne. Musí ti stačit dobrý pocit. :mavam:

• načítám...
5064
5.12.25 13:55

Vrátí/nevrátí… A tobě nestačí dobrý pocit, že jsi pomáhala (dobrovolně) ostatním, kteří to potřebují? Ty jsi to snad dělala pro to, aby se ti to vrátilo? A co ty víš, třeba někdy přijde čas, kdy i ty budeš potřebovat pomoc a najdou se lidé, kteří ti zadarmo a dobrovolně pomůžou. :nevim: Nevím no, chtít za dobrovolnou pomoc dárky. To je divné. :think:

• načítám...
ta_holka_co_pise
5.12.25 13:59

@Snopy123 ten úvodní příspěvek je v pohodě…ale ne. O nic bych vlastně neřekla. To člověk musí chtít něčím udělat radost…a ne si to o říkat. Pravda. Ale zajímavá zkušenost a většina odpovědi mohla jít napsat úplně jinak a ne stylem čarodějnic. Mně to aspoň nějaký uvědomění dalo.

• Upravit
3436
5.12.25 14:02

@ta_holka_co_pise Je divně napsaný. Říkáš si o dárek (je jedno jaký) vyjmenováním svých dobrých skutků s poznámkou, že se Ti to nevrací. To působí divně. :kytka:

Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:03

• načítám...
624
5.12.25 14:02

Když to člověk čte, působí to tak, že jsi vlastně strašně povrchní, v tom, proč to děláš. :roll:

Popisuješ hromadu dobrých skutků, ale celé to končí větou,,A nijak se mi to dobro nevrací."
Tím sama sebe usvědčuješ. Neděláš to čistě.
Děláš to sobecky s očekáváním. 8o

Tohle je jen krásně zabalená potřeba uznání, pozornosti a pocitu, že svět ti něco dluží. Ale nedluží. :nevim:
A dokud si to nepřiznáš, budeš pořád dávat navenek a uvnitř čekat potlesk.

Radost si musíš aktivně vytvářet sama a ne čekat, až to konečně udělá někdo jiný. Dopřej si věci, které běžně dopřáváš druhým. Odpočinek, péči, čas. :nevim:

Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:03

• načítám...
107002
5.12.25 14:03
@smile_xxx píše: Více

Vždyť si nic nevynucuje.. Jen se zeptala

• načítám...
3707
5.12.25 14:05

@ta_holka_co_pise posli mi adresu do sz. Chapu te a necim te zkusim potesit.

• načítám...
Velryba černá
5.12.25 14:05

Vlastně tvoje pocity chápu, letos nejspíš dostanu celkově lejno. :lol:
A jaká maličkost by to měla být?

• Upravit
3436
5.12.25 14:06

@Venetia Na někoho to tak působit může:

„A tak mě napadlo, že jsem vlastně dobrý člověk, který pomáhá, když může, ale nijak se mi to,,dobro“ v životě moc nevrací.

Tak jen tak že zvědavosti, našel by se tu někdo kdo by udělal radost mě? Čímkoli."

Za mě stačí tu radost cítit. S každým naplněným přáním přeci toho koho obdaruji.
To nestačí?

Poděkovala jsem ji, za její dobré skutky. Snad to stačí a udělalo radost. :kytka: :andel:

Příspěvek upraven 05.12.25 v 14:07

• načítám...
ta_holka_co_pise
5.12.25 14:07

Nechávám to smazat a odteď dělám radost a pomáhám hlavně sama sobě. :kytka:

• Upravit
107002
5.12.25 14:07
@Snopy123 píše: Více

To nevím

• načítám...
107002
5.12.25 14:08

Tak je to správně

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!