Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A měla jsi nechráněný styk? Pokud ano tak těhotná samozřejmě být můžeš. Test bych klidně udělala hned, v době vynechane ms už bývá spolehlivý výsledek.
Takze si ji mela dostat 5.8., to neni nic neobvykleho, te to dostanes drive nebo pozdeji. Jak mas dlouhy cyklus? Tedy kdyz to mas pravidelne. A jestli by jsi mohla byt tehotna fakt nikdo netusi. Podle jedne nepravidelne ms bych se fakt neridila. Kdy by tedy melo nastat spozdeni? A test si udelej kdy chces ![]()
Udelej test a mas jasno
ted uz by mohlo byt pomerne jasno bych rekla..
To mame vedet jak? zitra je 5 tak to budes mit stejne jako predtim.po 5 pokud to nedostanes tak udelej test.ale jeste pred tim si precti pribalak at nezakladas zbytecnou diskuzi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Minuly mesic (1.8.) jsem dostala ms o 5 dni driv,(mela jsem ji dostat 5.),jinak do te doby byla pravidelna. ted cekam dalsi ms, pocitala jsem s tim, ze uz bych ji mela mit ale jeste furt nic. v den ms mam vzdy sileny bolesti bricha takze poznam kterej den ji mam dostat. takze poslední ms jsem dostala pred 35 dny. myslite, ze bych mohla byt tehotna? popripade kdy udelat test? vsem diky za vase nazory a odpovedi
Test si udělej a uvidíš…
Ja si teda uprimne myslim, ze jestli mas pravidelny nechraneny pohlavni styk, tak tehotna byt klidne muzes. Drzim palce ![]()
Nevim, zda se zobrazi obrzek, ale precejen tam je i ta druha carka ale slabsi
Ahoj holky. Minuly mesic (1.8.) jsem dostala ms o 5 dni driv,(mela jsem ji dostat 5.),jinak do te doby byla pravidelna. ted cekam dalsi ms, pocitala jsem s tim, ze uz bych ji mela mit ale jeste furt nic. v den ms mam vzdy sileny bolesti bricha takze poznam kterej den ji mam dostat. takze poslední ms jsem dostala pred 35 dny. myslite, ze bych mohla byt tehotna? popripade kdy udelat test? vsem diky za vase nazory a odpovedi