Ukažte vaše golfky!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
16.4.13 09:37

Holky, ještě jedna otázka - od kdy jste začali dávat prťata do golfek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
16.4.13 09:41
@katulka.k píše:
Já mám tyhle http://www.malvik.cz/…kocarek-2011?… a maximální spokojenost :kytka: jsou lehké, snadno ovladatelné jednou rukou a hlavně jsem chtěla golfky bez zdvojených koleček. Jsou fakt úžasné :*

Mám také tyhle a měla jsem přesně stejné požadavky. Nezdvojená kolečka a ovládání jednou rukou. Ještě jsem měla vyhlídnuté Euro Cart Lira 4, ale tam nebyla u loňského modelu spojená rukojeť, letos už je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 09:56

@mařenkaa Az nekdy v roce, ale jen protoze jsem poridila golfky pozdeji, porad jsem zvazovala zda je koupit bo ne…Kdybych je mela driv davala bych syna do nich uz drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.4.13 10:10

Tak my máme tyhle ;) jedny z nejširšim sedem co se dají sehnat ;) ještě ted ve 3 letech s edo nich vejde a i pohodlně vyspí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.13 10:15

@mařenkaa Já asi od sedmého měsíce, ale malá byla rychlík, už lezla i seděla a nevyžadovala na mě vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
16.4.13 10:15

@Jaja87 malej je půl roku a normálně v korbě už se nudí, mam ten starší model kočáru, že je napůl sporťák, tak jsem jí do něj zkusila na chvíli posadit a hrozně se jí to líbilo, ale příde mi zbytečný se s nim dřít, je zbytečně moc mohutnej a když k němu taham ještě psa, tak se dost blbě řídí, tak uvažuju nad golfkama s těma polohovacíma zádama a nohama, kord když už je takhle pěkně a nemusí bejt v pytly, jen nevim, jestli to neni ještě moc brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
16.4.13 10:16

Ahojky tak my máme golfky tyto http://deti.bazos.cz/…KY-GRACO.php , podědily jsme je, ale jsem s nimy spokojená, ale zatím jezdíme víceméně ještě s velkým kočárem nebo u nás to vypadá jak na vesnici, ale k dr. a na otočku do města super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
16.4.13 10:18

Máme oranžové Quatro Jimmy a velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
16.4.13 11:47

http://www.youtube.com/watch?…
mám tento(teda pouze golfky)a naprostá spokojenost, investovat se vyplatilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.4.13 12:52

Mame Maclaren Techno XT

Jsou vhodne od narozeni, vypolstrovane, lehce odpruzene, lehke - sama si je vynesu do schodu uplne bez problemu, rozepinaci striska az k sedadlu. Za me spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.13 13:03

@mařenkaa My od nějakých 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.4.13 13:06

Peg Perego Si pouzivam prakticky od narozeni, protoze jdou polohovat az uplne do lehu. Prislo mi praktictejsi vozit na cestach maleho v golfkach nez ve vajicku. Ale dlouhou dobu u nas byly golfky jen jako druhy kocar a vetsinu casu travily v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
16.4.13 13:15

@valkil
je to škoda, ale vypadá dobře, já to asi do budoucna risknu, je i krásně cenoě dostupnej, tak uvidíme, ale čim dýl na něj koukam, tim víc mě láká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 13:50

@mařenkaa Kdybych je mela driv tak by syn v nich jezdil uz davno…V korbicce ho to taky nebavilo porad se pritahoval do sedu takze ve sportaku sedi od 5 mesicu… ;) ;) ja jsem s temito co mame spokojena velice nemenila bych.Je na tobe jaky poridis, jak se rozhodnes,..Ty co mame jsou i lehky maji nejak okolo 6 kil jen, jsou lehoucke, a polohovatelne operka se polohuze zipama, je to skvely rychly.. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
16.4.13 14:28

@gabriela82 Ty Tvé golfky vypadají zajímavě - a opravdu projedou i sněhem? Myslíš, že by byly vhodné i do terénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí