Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@fatin nám se rozbil sporťák, takže jsem s nima jezdila i ve sněhu.. Skoro bych řekla, že se mi s nima jezdilo lépe než se sporťákem - tam jsem u kol měla „blatníčky“ a tam se mi sníh zasekával.. Jinak proti sporťáku jsou hůř ovladatelné a hůře se tlačej, ale člověk si za chvíli zvykne.. Malá má skoro 13 kg a pořád jí v nich zvednu do tramvaje sama..
@gabriela82 Tak to je na zvážení. Asi ho někde očíhnu. Zatím používám sporťák, ale říkala jsem si, že golfky by byly fajn - nezabraly by nám celé auto. I když on se nám tam vejde celý kočárek i nesložený, takže je to jedno. Ale zase na dovolenou by to bylo fajn, to nepovezeme jen kočárek. ![]()
@gabriela82 píše:
@fatin nám se rozbil sporťák, takže jsem s nima jezdila i ve sněhu.. Skoro bych řekla, že se mi s nima jezdilo lépe než se sporťákem - tam jsem u kol měla „blatníčky“ a tam se mi sníh zasekával.. Jinak proti sporťáku jsou hůř ovladatelné a hůře se tlačej, ale člověk si za chvíli zvykne.. Malá má skoro 13 kg a pořád jí v nich zvednu do tramvaje sama..
Pro mě teda byla noční můra jet s tím multiwayem ve sněhu ještě s druhým prckem a když jsem nemusela, radši jsem nevyjížděla, ani jízda po dlažebkách nic moc… Prostě golfky, no… Spíš do lehčího terénu… Ale co jsme klupili ten novej sporťák, už jsem na ně nesáhla a jsou schovaný jen pro nouzi nejvyšší, kdyby se sporťák pokazil… I to jejich skládání je takový, že sice na objem toho moc nezaberou, ale co ae praktičnosti týče vejde se nám do kufru líp ten sporťák… ![]()
@kate02 jo skládání je naprd, ale já je nikam nepřevážím.. A sporťák jsem měla TAKO, prostě šmejd, tak asi proto mi připadaj tak dobrý ![]()
@gabriela82 píše:
@kate02 jo skládání je naprd, ale já je nikam nepřevážím.. A sporťák jsem měla TAKO, prostě šmejd, tak asi proto mi připadaj tak dobrý
my jsme na prvního měli roan, pak jsme v podstatě jen nosili, nechtěl se nám kočár tahat a nakonec jsme koupili ty golfky a říkala jsem si jak jsou super, ale první prcek toho v nich moc nenajezdil, tak 4 měsíce max… Zimu jsem s něma zažila první už letos a když napadl sníh a my jsme museli vyjet, byla jsem z toho na nervy…
Prostě v podstatě jednou rukou ve sněhu to bylo šíleny… ![]()
@kate02 píše:
my jsme na prvního měli roan, pak jsme v podstatě jen nosili, nechtěl se nám kočár tahat a nakonec jsme koupili ty golfky a říkala jsem si jak jsou super, ale první prcek toho v nich moc nenajezdil, tak 4 měsíce max… Zimu jsem s něma zažila první už letos a když napadl sníh a my jsme museli vyjet, byla jsem z toho na nervy…![]()
![]()
Prostě v podstatě jednou rukou ve sněhu to bylo šíleny…
Hmmm, takže k nám do terénu asi nic moc a na cestování taky ne, takže jdu hledat dál…
@fatin Mám Valco snap 4,něco mezi sporťákem a golfkami.Je super ![]()
@dajka16 Já na něj kouknu a šel by i do terénu? A v pohodě skládat?
http://www.youtube.com/watch?…
a do terénu
no když to nebude moc náročnej terén tak vpoho ![]()
Mela jsem baby jogger citi mini, neco mezi sportakem a golfkama, lehky skladny a troufnu si rict ze zvladne i teren ![]()
@Markéta80 píše:
Tak my máme tyhlejedny z nejširšim sedem co se dají sehnat
ještě ted ve 3 letech s edo nich vejde a i pohodlně vyspí
Můžu se zeptat co je to za značku?