Taška na golfky

118
11.4.13 15:54

taška na golfky

Ahoj, nevíte někdo o nějaké menší šikovné tašce, co by šla i na golfky/menší sporťák? Mám Liru 4 se spojenou rukojetí. Přemýšlím o tašce od babytexu, nemáte náhodou někdo? Díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
11.4.13 16:49

S DM ka, je taska fajn ;), jestli ho mas koukni na ni ja nemam cas hledat obrazek stoji do 200 uz presne nevim a je velka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
11.4.13 16:54

Myslela jsem jestli mas nekde DM pobliz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.4.13 19:52

@joanee
V DMku jsem koukala, měli tam dvě, jednu klasickou větší a pak takovou látkovou, co jde složit do malého balíčku, tu myslíš? Barvou se mi líbila, ale radši bych něco co má aspoň dvě, tři kapsičky nebo přihrádky, no uvidím, když nic jinýho neseženu asi do ní půjdu. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
11.4.13 20:52
@Petia píše:
@joanee
V DMku jsem koukala, měli tam dvě, jednu klasickou větší a pak takovou látkovou, co jde složit do malého balíčku, tu myslíš? Barvou se mi líbila, ale radši bych něco co má aspoň dvě, tři kapsičky nebo přihrádky, no uvidím, když nic jinýho neseženu asi do ní půjdu. Dík

Ano tu malou co jde slozit jsem myslela, kamoska ji mela a je super :potlesk:, ještě muzes koupit nakou normalni tasku s popruhem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.4.13 17:31

Daruji tašku Huggies tm. modré barvy. Menší sice není, ale je nová, nikdy jsem jí nepoužila. Má jeden popruh a může se přes rukojeť navléknout. Kupovala jsem jí na golfky, ale ty jsem nakonec prodala a koupila si Zippy i s taškou. Kdyby se někomu hodila, ozvěte se. Nechám jí jen za poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.3.15 20:18

Holky, ozivuji.
mam nove golfky a potrebuji k nim nejakou tasku na madlo. moje stara prebalovacka je super, ale moc velka. takze se snazim najit něco mensiho, ale zas aby se tam něco veslo :nevim: a kdyby mela popruh, abych si ji v pripade nutnosti hodila krizem na sebe přes hlavu, bylo by to plus.
zatim me zaujaly
http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
http://www.fler.cz/…beru-5672400
(nikdy jsem nic z fleru nebo podobne nemela, ale tahle vypada super a rozmerove by to mohlo byt tak akorát)
co nosite vy? mate nejaky tip?
sitku ani organizer nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí