Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Do myčky dej mycí prostředek na myčky, taková lahvička, používám denkmit, pustím na 70, myčka září. Do pračky kyselinu citronovou a vyčistit filtr. Nepřeháněla bych, pokud nájemníci před vámi byli normální lidi a ne nějaké sociální případy
Taky jsem pred stehovanim vygruntovala savem cely byt, ale pracku a mycku to nevim. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,zanedlouho nás čeká stěhování do nového, pronajatého bytu. Byt je téměř nový, po rekonstrukci v něm bydlela jen jedna rodina, takže vše je v super stavu.
Součástí bytu je i vybavení - myčka nádobí, pračka atd… Jsem trošku cíťa, takže bych ráda všechno vydrhla a pořádně umyla, abych se v bytě cítila dobře
Raději anonymně, spoustu lidí ještě neví že se budeme stěhovatNevím ale, jak vyčistit právě myčku a pračku, mikrovlnku atd. Stejěn tak uvažuji nad tím, že vezmu celý byt savem - ale nejsem si jistá, jestli moc nepřeháním
Jak moc jste úklid bytu před stěhováním řešily vy? Budu ráda za každý názor
já na to šla jednoduše - do pračky ocet, pustit na 90tku, mikrovlnku a spol přejet savem.. ale mi spíš vadily koberce a spol, takže úklidová firma, co má parní stroje s desinfekcí.. teď jsem se stěhovala do prázdného, ale stejně savo a spol.. ![]()
Koberce ani pohovka tam není, to bych si na to opravdu pozvala úklidovou firmu ![]()
Děkuji za tipy, já ještě uvažovala že koupím sanitol - to by měla být dezinfekce na oblečení, tak jsem si říkala že tím proleju tu pračku. Ale ocet bude opravdu levnější
Díky ![]()
@Anonymní píše:
Koberce ani pohovka tam není, to bych si na to opravdu pozvala úklidovou firmuDěkuji za tipy, já ještě uvažovala že koupím sanitol - to by měla být dezinfekce na oblečení, tak jsem si říkala že tím proleju tu pračku. Ale ocet bude opravdu levnější
Díky
Hele budu za rypnu
, ale taky nezjišťuješ v čem myjou nádobí v hospodě nebo školní jídelně nebo perou prádlo v hotelu. Jako pračku projeď na vyvářku třeba s octem, na myčku se prodává čistič myček, záchod a koupelny savem, myčka chce většinou spíš něčím odmastit, jinak to mikrovlnkování stejně žádní mikrobi nepřežijou. Jinak já mám sprej na desinfekci z DM, stál kolem 55 (tj. levnější než sanytol apod.), docela voní, dá se použít i na textil, hračky, boty atd.
Taky bych vzala podlahy dezinfekčním prostředkem a vše co půjde také. Myčku nevím a do pračky ocet. Dám tam celou lahev a peru tedy na 60 stupňů.
@Anonymní píše:
Koberce ani pohovka tam není, to bych si na to opravdu pozvala úklidovou firmuDěkuji za tipy, já ještě uvažovala že koupím sanitol - to by měla být dezinfekce na oblečení, tak jsem si říkala že tím proleju tu pračku. Ale ocet bude opravdu levnější
Díky
sanitol mi taky byl doporučen, ovšem ta cena 200 kč za lahvičku, mi trochu odradila
![]()
Naše majitelka nechala byt uklidit tak, že jsme stěhovali jako do nového, i když tu před námi bydlela jedna rodina. Ale je to novostavba, nevybavená, na podlaze plovoučky.. a byt se leskl čistotou. ![]()
Nicméně k věci, používám Sanytol - odmašťovací, zvlášť na kuchyň a na koupelnu. Do myčky spešl čistič na myčky, do pračky ocet. Na podlahu Savo, do záchodu také, zase jiné.
Sanytol mě stál 95,– jedna lahev. ![]()
Omlouvám se zakladatelce za OT ![]()
@martina.se Teda když se dívám na tvůj těhotenský metřík, tak nestačím zírat, jak už jsi daleko.
Si pamatuju, jak jsem na tvůj metřík narazila poprvé, když na něm bylo něco kolem 15. tt a připadá mi to jako před měsícem. To je neuvěřitelné, jak to šíleně utíká. No, jen ať už jsem tam taky. ![]()
Držím palce k porodu. ![]()
@Prcíček píše:
Jsem si rikala, ze sanytol je urco s y..:-)
jj, asi je tam Y
musím přiznat, že tohle jsem nepostřehla ![]()
Ahoj,
zanedlouho nás čeká stěhování do nového, pronajatého bytu. Byt je téměř nový, po rekonstrukci v něm bydlela jen jedna rodina, takže vše je v super stavu.
Součástí bytu je i vybavení - myčka nádobí, pračka atd… Jsem trošku cíťa, takže bych ráda všechno vydrhla a pořádně umyla, abych se v bytě cítila dobře
Nevím ale, jak vyčistit právě myčku a pračku, mikrovlnku atd. Stejěn tak uvažuji nad tím, že vezmu celý byt savem - ale nejsem si jistá, jestli moc nepřeháním
Jak moc jste úklid bytu před stěhováním řešily vy? Budu ráda za každý názor 
Raději anonymně, spoustu lidí ještě neví že se budeme stěhovat