Úklid bytu před stěhováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.7.14 19:28

Úklid bytu před stěhováním

Ahoj,

zanedlouho nás čeká stěhování do nového, pronajatého bytu. Byt je téměř nový, po rekonstrukci v něm bydlela jen jedna rodina, takže vše je v super stavu.

Součástí bytu je i vybavení - myčka nádobí, pračka atd… Jsem trošku cíťa, takže bych ráda všechno vydrhla a pořádně umyla, abych se v bytě cítila dobře :) Nevím ale, jak vyčistit právě myčku a pračku, mikrovlnku atd. Stejěn tak uvažuji nad tím, že vezmu celý byt savem - ale nejsem si jistá, jestli moc nepřeháním :mrgreen: Jak moc jste úklid bytu před stěhováním řešily vy? Budu ráda za každý názor :kytka:

Raději anonymně, spoustu lidí ještě neví že se budeme stěhovat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
30.7.14 19:31

Do myčky dej mycí prostředek na myčky, taková lahvička, používám denkmit, pustím na 70, myčka září. Do pračky kyselinu citronovou a vyčistit filtr. Nepřeháněla bych, pokud nájemníci před vámi byli normální lidi a ne nějaké sociální případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.7.14 19:34

Taky jsem pred stehovanim vygruntovala savem cely byt, ale pracku a mycku to nevim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.14 19:43
@Anonymní píše:
Ahoj,

zanedlouho nás čeká stěhování do nového, pronajatého bytu. Byt je téměř nový, po rekonstrukci v něm bydlela jen jedna rodina, takže vše je v super stavu.

Součástí bytu je i vybavení - myčka nádobí, pračka atd… Jsem trošku cíťa, takže bych ráda všechno vydrhla a pořádně umyla, abych se v bytě cítila dobře :) Nevím ale, jak vyčistit právě myčku a pračku, mikrovlnku atd. Stejěn tak uvažuji nad tím, že vezmu celý byt savem - ale nejsem si jistá, jestli moc nepřeháním :mrgreen: Jak moc jste úklid bytu před stěhováním řešily vy? Budu ráda za každý názor :kytka:

Raději anonymně, spoustu lidí ještě neví že se budeme stěhovat

já na to šla jednoduše - do pračky ocet, pustit na 90tku, mikrovlnku a spol přejet savem.. ale mi spíš vadily koberce a spol, takže úklidová firma, co má parní stroje s desinfekcí.. teď jsem se stěhovala do prázdného, ale stejně savo a spol.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.14 19:47

Koberce ani pohovka tam není, to bych si na to opravdu pozvala úklidovou firmu :mrgreen:

Děkuji za tipy, já ještě uvažovala že koupím sanitol - to by měla být dezinfekce na oblečení, tak jsem si říkala že tím proleju tu pračku. Ale ocet bude opravdu levnější :) Díky :)

• Citovat
  • Upravit
1248
30.7.14 19:53
@Anonymní píše:
Koberce ani pohovka tam není, to bych si na to opravdu pozvala úklidovou firmu :mrgreen:Děkuji za tipy, já ještě uvažovala že koupím sanitol - to by měla být dezinfekce na oblečení, tak jsem si říkala že tím proleju tu pračku. Ale ocet bude opravdu levnější :) Díky :)

Hele budu za rypnu :mrgreen:, ale taky nezjišťuješ v čem myjou nádobí v hospodě nebo školní jídelně nebo perou prádlo v hotelu. Jako pračku projeď na vyvářku třeba s octem, na myčku se prodává čistič myček, záchod a koupelny savem, myčka chce většinou spíš něčím odmastit, jinak to mikrovlnkování stejně žádní mikrobi nepřežijou. Jinak já mám sprej na desinfekci z DM, stál kolem 55 (tj. levnější než sanytol apod.), docela voní, dá se použít i na textil, hračky, boty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.7.14 19:56

Taky bych vzala podlahy dezinfekčním prostředkem a vše co půjde také. Myčku nevím a do pračky ocet. Dám tam celou lahev a peru tedy na 60 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
30.7.14 20:00

Ja si vystacim se savem, octem a kyselinou citronovou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.14 20:02
@Anonymní píše:
Koberce ani pohovka tam není, to bych si na to opravdu pozvala úklidovou firmu :mrgreen:Děkuji za tipy, já ještě uvažovala že koupím sanitol - to by měla být dezinfekce na oblečení, tak jsem si říkala že tím proleju tu pračku. Ale ocet bude opravdu levnější :) Díky :)

sanitol mi taky byl doporučen, ovšem ta cena 200 kč za lahvičku, mi trochu odradila :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
30.7.14 20:05

200 kc??? A jaky sanitol to je? Ptz jinak stoji do 90 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.7.14 20:10

Naše majitelka nechala byt uklidit tak, že jsme stěhovali jako do nového, i když tu před námi bydlela jedna rodina. Ale je to novostavba, nevybavená, na podlaze plovoučky.. a byt se leskl čistotou. :)

Nicméně k věci, používám Sanytol - odmašťovací, zvlášť na kuchyň a na koupelnu. Do myčky spešl čistič na myčky, do pračky ocet. Na podlahu Savo, do záchodu také, zase jiné.

Sanytol mě stál 95,– jedna lahev. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
30.7.14 20:14

Jsem si rikala, ze sanytol je urco s y..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.7.14 20:26

Omlouvám se zakladatelce za OT :kytka:
@martina.se Teda když se dívám na tvůj těhotenský metřík, tak nestačím zírat, jak už jsi daleko. 8o :mrgreen: Si pamatuju, jak jsem na tvůj metřík narazila poprvé, když na něm bylo něco kolem 15. tt a připadá mi to jako před měsícem. To je neuvěřitelné, jak to šíleně utíká. No, jen ať už jsem tam taky. :mrgreen:
Držím palce k porodu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.7.14 07:23
@Prcíček píše:
Jsem si rikala, ze sanytol je urco s y..:-)

jj, asi je tam Y :mrgreen: musím přiznat, že tohle jsem nepostřehla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.7.14 07:24

@lovesmile njn, chlup a skok a je to tu.. nějak to uteklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...