Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky mamky, prosím doporučte mě Úklidovou firmu z Prahy, kterou máte již vyzkoušenou. Chtěla bych tatkovi dát k vánocům poukaz na generální úklid kuchyně, je už sám a za ty roky je kuchyň poznamenaná životem chlapa
))).
Popř. kdyby jste věděli i o firmě na Praze východ jednou pro mě, tak budu taky moc ráda!!! děkuji
))
@Ajaxxx Rodinavpohode.cz
dělají všechno možná od hlídání děti, vaření až po úklidu ![]()
V pořadu Sama doma byla paní z firmy Domestica, ale když koukám na ty ceny, tak ta Rodinavpohode, co psala @Eny.x, je levnější, tak jestli má i dobrou osobní zkušenost, tak fajn.
@LaManka Já s nimi byla velmi spokojena, kdykoli se mi něco nelíbilo, hned jsme řešili nápravu a byli ochotní ![]()
Tahle firma dokázala v zaneseném špinavém bytě zázraky, přitom rozumná cena, ochota. Uklízeli muži a jeli rychlostí blesku. Úklidová firma Kylie http://www.uklidovy-servis.eu/
No tatka bude stopro nadávat ale mě už nebaví mít několik domácností, musim uklízet furt doma a když jedu k němu se synem a ted jsme opět těhu, tak uklízím i tam, ale jak roky přibývají, tak bordel se horší a mě už to neba! Prostě tam chybí ruka ženský. Když jedu na chalupu nemam skoro místo na sednutí. Tak sem si řekla, než utrácet za hovadiny a at je uraženej, tak mu to zaplatím a třeba nakonec zjistí, že bude rád, když mu tam někdo bude jednou za čas chodit a umeje to tam
)))
Ahoj,
obnovuji diskuzi… můžete prosím doporučit spolehlivou úklidovou firmu v Praze?