Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám problém
Ráno se vzbudím a na mobilu sms od přítele, že je ucpané WC a večer se na to prý podívá. Jdu na WC a vidím, že tam nevisí kuličky Bref, tak mi bylo hned jasné, proč je ucpaný. Bohužel tam spadly asi už včera odpoledne, dcerka vždycky hýbe s tím plastem, co visí z vnější strany WC, když na něm sedí
Už jsem je 2× vyndavala z WC, ale včera jsem si toho nevšimla
Takže jsem vzala rukavici a hrábla tam, ale už je nemůžu nahmatat. Je nějaká šance, že se ten plast rozpustí nějakým přípravkem na odpady nebo to budeme muset celé rozebrat? ![]()
Dobre ranko, to iste som zažila tuto stredu
. Manžel musel zvesit zachod, tie kuličky zostali v gumenej harmonike za zachodom
.Celkom jednoduche, a to manžel nie je žiadny kutil.
Ahoj, taky se nam to jednou stalo. Vzala jsem zvon a zkousela jsem to, kulicky se posunuly dopredu a pak jsem si navlikla rukavice a sahla hodne dozadu a vyndala
Mela jsem ucpany zachod, rozebrat je v pohode, spis se modli, at je to porad jeste zahakle za ten druhy prepad v mise, ucpany stupacky jsou mnohem vetsi problem.
Doporucuju vybrat vse, vodu vysusit hadrem, jeste jednou zkusit sahnout, zda nenajdes, oblozit podlahu hadry, odsroubovat misu, sundat. Pokud je misa zasilikonovana tak nejdriv objet nozem. Zvladla jsem to sama, to date. ![]()
Instalateri tohle hrozně milujou
( vím z doslechu ). Používejte ty co se jen " lepí ". Manželka instalatér ( od niž mam ty informace ) nic jiného používat " nesmí.
Já už to taky nepoužívám ( taky to mam zakázané
) ono to muže nadělit daleko víc paseky… Nám kvůli tomu museli měnit nějakou vrtulku na čerpadle ( snad si to pamatuju dobře ) u kanalizace bratru asi za 1000,–…
Příspěvek upraven 15.11.14 v 09:46
Lepící proužky jsou skvělé, voní z mísy i zasucha.Ale lepím jich více.
A vam u tech lepicich prouzku nevadi, ze se neda poradne vyrbat misa? Jako ze se musi davat pozor, aby se stetkou, neseskrabl ten prouzek, zvlast kdyz je jich nalepeno vic??Me to vadilo hrozne a prestala jsem pouzivat.
Já už nepoužívám nic, manžel musel rozebírat celý záchod, kvůli těch kuliček a pak jsem přešla na ty lepicí proužky a ty si děti s chutí nabraly na prstík a olizovaly
![]()
Mě ty lepící proužky zničily glazuru WC. Kuličky jsou dobrý, ale přijdou mi drahý. To, že by mohly šupnout do mísy mě ale nenapadlo ![]()
@Eemii píše:
A vam u tech lepicich prouzku nevadi, ze se neda poradne vyrbat misa? Jako ze se musi davat pozor, aby se stetkou, neseskrabl ten prouzek, zvlast kdyz je jich nalepeno vic??Me to vadilo hrozne a prestala jsem pouzivat.
Používám ty gelové „kytičky“ - dam dvě vedle sebe po straně - v úklidu mě to tedy nejak významně neomezuje…
@Tarfinka píše:
Já už nepoužívám nic, manžel musel rozebírat celý záchod, kvůli těch kuliček a pak jsem přešla na ty lepicí proužky a ty si děti s chutí nabraly na prstík a olizovaly![]()
Sousedky chlapečkovi to taky chutnalo
Jo no lepici prouzky super, ale presne, stve me, ze tonejde vydrbat a kolikrat si to neuvedomim a zdrbnu i prouzek
Tohle se mi povedlo někde minulý týden, spláchla jsem je do wc a ucpal se.. Noo nahmátnout mi nešly tak sem vzala nějaký louh a pak e to pustilo a funguje tak sem to asi prošťouchla do trubek - máme široké trubky tam jsem přesvědčená, že už prošly…