Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
zajímalo by mě, pod jakou dekou doma spíte
Jestli máte s partnerem každý svoji přikrývku nebo společnou a pokud společnou, tak jestli klasiku nebo prodlouženou verzi.
Každý máme svoji. Pod společnou bych se teda nevyspala. Mě by to strašně budilo.
Máme každý svoji a stejně mi ji bere
nedokážu si představit spat pod jednou ![]()
My máme jednu společnou a naprosot super spokojenost. Máme king size velikost takže 220×260 a oba se vejdeme krásně za chumlaný. Někdy je spíš problém že je až moc velká ![]()
@Moni111 To jsem ani nevěděla, že existuje
Kde se na ni dá sehnat povlečení? ![]()
Pod společnou by to dlouhodobě neklaplo. Udělali jsme kompromis. Přítel má normální, já francouzskou, aby když se nám malej přikrade do postele, tak neměl deku jen přítel a malej a já „větrala zadek“ ![]()
navíc mám ráda deku hodně „nachmuncanou“, takže si to užívám, dokud tam prcek není
Příspěvek upraven 14.11.14 v 10:06
Máme společnou, velikost teda nevím musela bych měřit
ale vyspíme se oba a úplně v pohodě. Si už nedokážu představit spát pod dvěma
A nejlepší je když je manžel na noční a mám ji sama pro sebe ![]()
@fíkofka
Každý svoji peřinu - prachové peří. Spát pod jednou si neumím představit.
Spíme pod jednou velkou dekou 210×220. Málokdy se o ní pereme…jsem spokojená. Nemusím řešit, že na mě někde táhne škvírou mezi dekama, když chceme spát přitulení.
@74paja @svituska No já se snažím na společnou prodlouženou přemluvit přítele a právě se mi to taky moc nedaří
Akorát sem to asi pokazila tím, že jsme na něj zkusila klasický rozměr společné deky a ona už byla sepraná, tk byla ještě kratší a fňukal, že mu je zima na nohy ![]()
Představuju si scénu z Kdopak to mluví, jak jí tam stříhali ![]()
@fíkofka povlečení bud na netu, nebo i v kamenné obchodě. U nás v galanterce třeba ![]()
@Katerina308 tak my to máme naopak, rozčiluje mě ta díra, když si každý vleze na svou půlku postele, otočí se třeba navíc zády a v prostoru mezitím vznikne metrová „fuga“ ![]()
@fíkofka píše:
@Moni111 To jsem ani nevěděla, že existujeKde se na ni dá sehnat povlečení?
my jsem si první koupili na zkoušku v USA a pak jsme se do toho tak zamilovali tak jsem si další koupili přes ebay. Tady se takhle velký neseženou bohužel. Jen ta 220×210 a to jsem se báli že by nestačilo ![]()
@anairda Teeda, to peří ti zavidím. Já na něj mám alergii, tak bohužel, ale vždycky mě fascinovalo, jak je to nadýchané ![]()