Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katerina308 píše:
Pokud teda nespím přitulená, tak spím na břiše a oběma rukama si držím peřinu u ramen držím a jsem hezky zateplená.
když si tuhle polohu představím, tak zaprvé mi nepřijde moc pohodlná a navíc když tohle udělám, tak ani z velké deky nezbyde dost, aby se stejně mohl uložit i chlap na druhé půlce postelev ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
když si tuhle polohu představím, tak zaprvé mi nepřijde moc pohodlná a navíc když tohle udělám, tak ani z velké deky nezbyde dost, aby se stejně mohl uložit i chlap na druhé půlce postelev
Manžel si nikdy nestěžuje, že by měl málo deky a já tak spím normálně, až do šestého měsíce těhotenství jsem tak spala. Jinak než na břiše neusnu
@Katerina308 aha, tak možná máte menší postel a i vy jste drobnější. Protože my v naší dvoumetrové posteli, kdybysme se oba takhle obalili dekou, tak by deka musela být tak čtyřmetrová ![]()
Mame kazdy svoji, ja klasickou, chlap prodlouzenou a stejne mu nestaci
bere i moji a v noci jeste vytahuje deky… ![]()
Máme každý svojí, dva metry na délku. Oba jsme zvyklí deku chumlat pod sebe, na boku zas mezi kolena, to by ta společná musela být velká, jak padák
Kde jsou časy, kdy jsme se dobře vyspali na jednolůžku s jednou dekou, teď si syslíme každý svou deku, přetahujem se o malý polštářky a matrace 80cm mi nestačí ![]()
My máme každý svoji duchnu s peřím v klasické délce. Společnou bychom mít nemohli, protože zatímco já se v noci skoro nehnu, manžel sebou neustále mele :- )
@fíkofka píše:
@tinkerbelll Tak mu kup francouzskou, ať ji má pro sebe
Ať si ji koupí sám
já se nenechám, vždycky ho v noci přeperu ![]()
@fíkofka píše:
Ahoj,zajímalo by mě, pod jakou dekou doma spíteJestli máte s partnerem každý svoji přikrývku nebo společnou a pokud společnou, tak jestli klasiku nebo prodlouženou verzi.
máme každej svoji, já extra teplou, on slaboučkou.. ![]()