Pod jakou dekou spíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31289
14.11.14 11:21
@Katerina308 píše:
Pokud teda nespím přitulená, tak spím na břiše a oběma rukama si držím peřinu u ramen držím a jsem hezky zateplená.

když si tuhle polohu představím, tak zaprvé mi nepřijde moc pohodlná a navíc když tohle udělám, tak ani z velké deky nezbyde dost, aby se stejně mohl uložit i chlap na druhé půlce postelev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
14.11.14 11:27
@Mar__tanka1983 píše:
když si tuhle polohu představím, tak zaprvé mi nepřijde moc pohodlná a navíc když tohle udělám, tak ani z velké deky nezbyde dost, aby se stejně mohl uložit i chlap na druhé půlce postelev :think:

Manžel si nikdy nestěžuje, že by měl málo deky a já tak spím normálně, až do šestého měsíce těhotenství jsem tak spala. Jinak než na břiše neusnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
14.11.14 11:31

@Katerina308 aha, tak možná máte menší postel a i vy jste drobnější. Protože my v naší dvoumetrové posteli, kdybysme se oba takhle obalili dekou, tak by deka musela být tak čtyřmetrová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.11.14 11:38

Absolutne bych se nevyspala s nekym jinym pod perinou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
14.11.14 11:40

Mame kazdy svoji, ja klasickou, chlap prodlouzenou a stejne mu nestaci :D bere i moji a v noci jeste vytahuje deky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
14.11.14 11:57

@tinkerbelll Tak mu kup francouzskou, ať ji má pro sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
14.11.14 11:59

Máme každý svojí, dva metry na délku. Oba jsme zvyklí deku chumlat pod sebe, na boku zas mezi kolena, to by ta společná musela být velká, jak padák :) Kde jsou časy, kdy jsme se dobře vyspali na jednolůžku s jednou dekou, teď si syslíme každý svou deku, přetahujem se o malý polštářky a matrace 80cm mi nestačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.14 11:59

My máme každý svoji duchnu s peřím v klasické délce. Společnou bychom mít nemohli, protože zatímco já se v noci skoro nehnu, manžel sebou neustále mele :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
14.11.14 12:26
@fíkofka píše:
@tinkerbelll Tak mu kup francouzskou, ať ji má pro sebe :D

Ať si ji koupí sám :lol: já se nenechám, vždycky ho v noci přeperu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.14 13:03
@fíkofka píše:
Ahoj,zajímalo by mě, pod jakou dekou doma spíte :) Jestli máte s partnerem každý svoji přikrývku nebo společnou a pokud společnou, tak jestli klasiku nebo prodlouženou verzi.

máme každej svoji, já extra teplou, on slaboučkou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný