Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rozhodla jsem se, že letos nehodlám řešit předvánoční přípravy ve stresu, ale všechno si v klidu naplánuju a nechám si na to dostatek času. Do vánoc je 6 týdnů, takže ideální čas začít ![]()
Pokud chcete začít se mnou, můžete si stáhnout můj vánoční seznam a kalendář (tlačítkem download nahoře - je to zdarma)
Tak co, jdete do toho se mnou?
Upraveno administrátorem 8:57 - propagace blogu
@Ali-Ali píše:
Jenom 6 tydnu???![]()
No jo. Ale to je spousta času! ![]()
Já už mám skoro všechny dárky nakoupené ![]()
Peču každý rok, vím, co nakoupit… Vlastně asi už taky všechno mám ![]()
Stromek máme umělý ![]()
Já hlásím - připraven!
Svíčky na adventní věnec jsem koupila loni ve výprodeji ![]()
@Elke hm, 6 tydnu a me uz manzel tak mesic rika, at udelam seznamy, co komu koupime, co od koho chceme (nas Jezisek rad dostava emaily s konkretnimi odkazy, aby se nemusel obtezovat hledanim
) a ja to porad nejak odsouvam
Jsem na tabletu, takze se mi seznamy nezobrazuji a nestahnu, takze nevim jak to presne vyoada a funguje, nicmene drive jsme pouzivali mind mapu a to je taky skvely pomocnik. Ja mam ovsem radsi papir a tuzku ![]()
@michee seznam dárků bude zítra, dneska je to seznam všeho, co je potřeba udělat ![]()
@Pipet já už dárky taky z větší části mám (a k tomu 2 tašky dekorací, ale ty jsou na věnce na trhy, tak doufám, že mi z nich nic nezbyde
- ale jinak ani ťuk
No nevím, jak ostatní, ale já plánovat nepotřenuju. Ty 3 druhy upeču hned, vánoční úklid nevedu, dárky už víceméně mám, nebo vím, co budu kupovat… takže u nás taky připraveno ![]()
Super blog, děkuji za kalendář a seznam, určitě využiju
jdu do toho
@Elke
ty brďo, takhle jsem neprožívala ani svatbu ![]()
Hezké a pohodové vánoční přípravy přeji ![]()
@avm3 píše:
No nevím, jak ostatní, ale já plánovat nepotřenuju. Ty 3 druhy upeču hned, vánoční úklid nevedu, dárky už víceméně mám, nebo vím, co budu kupovat… takže u nás taky připraveno
@neila píše:
@Elkety brďo, takhle jsem neprožívala ani svatbu
Hezké a pohodové vánoční přípravy přeji
Napadlo mě něco podobného ![]()
@neila píše:
@Elkety brďo, takhle jsem neprožívala ani svatbu
Hezké a pohodové vánoční přípravy přeji
Já taky ne, ale letos toho mám nějak moc a chci to dát v klidu. Na svatbě jsem neměla dva supernáročné prcky, kolem kterých běhám od 7 ráno do 9 večer skoro bez zastavení ![]()